nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πώς, θα βγει το Πάσχα με τον Άγιο Βασίλη. (ποιός θυμάται το Σπιρτόκουτο? )
frou-frou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Patch μπορεί να μην βγήκε αλλά σίγουρα βελτίωσαν τους servers και μπορώ νω πώ ότι πλεόν είναι playable το game. Παίζεται και βελτιώθηκε πολύ. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πάρα πολύ αμφιβάλλω αν είναι θέμα original ή "σπασμένου". Πιο πολύ για τυχαίο γεγονός μου κάνει...
frou-frou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 To έχω από τον θείο και έπαιξα 2 full games. Πρίν έπαιζα με super slow motion σε οnline και τώρα στα 18-22 fps. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά η βελτίωση είναι θεαματική.
Inler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εχοντας το παιχνιδι απο το θειο μπορω με καποιο τροπο να παιξω online;
Slobontan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχει βγει ένα πάρα πολύ καλό Tnt Scoreboard για 2Κ10.Το έβαλα ήδη στο παιχνίδι και είναι εξαιρετικό. Κρατήστε Back up και δοκιμάστε. http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=125&t=70108
panos1234p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα... Επειδή είμαι «πρωτάρης» στο παιχνίδι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βαλω τα patch που έχουν βγει από την 2K? Ή κατεβαινουν αυτόματα με το που μπαίνω στο παιχνίδι; Ευχαριστώ
nzeppos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα... Επειδή είμαι «πρωτάρης» στο παιχνίδι, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βαλω τα patch που έχουν βγει από την 2K? Ή κατεβαινουν αυτόματα με το που μπαίνω στο παιχνίδι; Ευχαριστώ Πολύ καλό!!!! Το άλλο με το Γερμανό, τον Ιταλό και τον Κινέζο που πέφτουν στη ζούγκλα το ξέρετε??? (χωρίς πλάκα, περίμενε πρώτα να βγει το πατς, που το περιμένουμε ήδη κάμποσους μήνες και μετά θα δούμε πώς το βάζουμε)
panos1234p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Το ρωταω γιατι μεσα στο φορουμ του επισημου σαιτ διαβαζω οτι κάποιοι εχουν κατεβασει το patch... Π.χ. ένας λεει: Not sure whats going on but I have talked to 2 friends that downloaded the patch and they are loving it right now.
nzeppos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Patch για PC δεν έχει βγει ακόμα (και κανένας δεν ξέρει πότε θα βγει). Ή μάλλον πρέπει να είχε βγει ένα μικρο patch πριν κάμποσους μήνες, αλλά φυσικά δεν έφτιαχνε απολύτως τίποτα. Μήπως εννοούσες το patch για τις κονσόλες?
SomnusRX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για κονσολες ειχε βγει ενα εδω και καιρο και περιμενουν το 2ο τωρα. Για PC δεν υπαρχει τιποτα ακομα. Η 2k παντως δεσμευτηκε για Ιανουαριο. Ανα δουμε
panos1234p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Mea culpa... Εχετε δικιο, για κονσολες ήταν... Και πάνω που είχα χαρεί... Thanks για τις απαντησεις παντως!
SomnusRX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σημερα βγηκε το 2ο για XBOX 360, ουτε λογoς για PC... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2010 από SomnusRX
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι το κλασικό bug, όπου στο myplayer δεν μπορείς να παίξεις 2η σεζόν, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει λύση. Το είχε πάθει ένας φίλος μου και το ψάχναμε παρέα αλλά λύση δεν βρήκαμε.
bloodlessz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 E τι να λέμε τώρα Real time το παιχνίδι Με το που αλλάζει η σεζόν στο NBA θα αλλάζουμε και στο 2Κ10 Μια απο τα ίδια, το ίδιο πρόβλημα και γω Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με το patch όταν με το καλό βγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα