Προς το περιεχόμενο

NBA 2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε Windows7 x64 τρέχει...ή μάλλον σέρνεται. Δεν έχω και το καλύτερο σύστημα αλλά ακόμα και στα 1024 με όλα τα details off δε περνάει τα 13fps!!!

Το 2k9 μου έτρεχε άψογα.

Δημοσ.

Χμμμ αυτό με τα βελάκια περίεργο μου ακούγεται. Μήπως είναι πουθενά στην οθόνη ο κέρσορας του mouse και κάνει hover πάνω σε κάποια επιλογή? Γιατί το έπαθα κι αυτό και είχα κουφαθεί. Μέχρι να καταλάβω τι παίζει νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το gamepad και διάλεγε μόνο του μενού.

Δημοσ.
Σε Windows7 x64 τρέχει...ή μάλλον σέρνεται. Δεν έχω και το καλύτερο σύστημα αλλά ακόμα και στα 1024 με όλα τα details off δε περνάει τα 13fps!!!

Το 2k9 μου έτρεχε άψογα.

Τελικά ανακάλυψα το πρόβλημα και έχει το όνομα Player Details: High.

Είτε 800x600 είτε 1280x1024(που είναι το max της οθόνης μου) με τα Details στο max αν απλά βάλεις το Player Details από το Medium στο High τα fps πέφτουν από τα 40-90 (ανάλογα με τις λοιπές επιλογές) στα 11-13!! χωρίς να υπάρχει κάποια τόοοοσο εμφανή οπτική διαφορά. Λογικά είναι κάποιο πρόβλημα optimization που ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο patch.

Δημοσ.

Το προβλημα με τα χαμηλά frames έχει να κάνει καθαρά με τα physics στις φανέλες κτλ + μονοπύρηνους ή δυπύρηνους επεξεργαστές, για όσους θυμούνται και απο το 2K9 με το πείραγμα στο config. Για να είναι smooth το παιχνιδι με τα cloth physics χρειάζονται 4 πυρήνες. Λογικά στο medium player detail απενεργοποιείται αυτο οπώτε τα frames ανεβαίνουν κατακόρυφα, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει το ιδιο θεμα με περυσι.Το παιχνιδι για να παιχτει σε full detail θελει τετραπυρηνο.Εδω σε 1680χ1050,8800gt,4χΑΑ με detail 7 και απο nvidia control panel 16xAF δεν πεφτει κατω απο 60fps.Περιττο να πω οτι το παιχνιδι απλα ειναι εκπληκτικο και δεν χρειαζεται μεγαλες αλλαγες σε sliders σε αντιθεση με περυσι.Εριξα αρκετα τα FG success και τα inside shots στο 40 και mid range σε 75,ανεβασα τα shooting fouls σε 95 και τα commit fouls σε 65 για cpu και 100 για user,attack basket σε 60 για cpu,backdoor cuts σε 40 και για τους 2 και ειναι απλα απιστευτο το παιχνιδι.Επισης εννοειται game speed σε 45 αντε το πολυ 47 αν θελουν καποιοι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

Για οσους θελουν να αλλαξουν τα λεπτα στο my player βρεθηκε λυση(οχι δεν θα εβρισκαν τα τσακαλια των pc):

1.Κατεβαστε το tsearch.

2.Τρεξτε το παιχνιδι και κανετε load το my player αρχειο.

3.Τρεξτε το tsearch.

4.Καντε Open proccess button και επιλεξτε nba2k10.

5.Καντε Add new cheat, address : 05443ABC

6.Εκει θα γραφει 5 οποτε το αλλαζουμε σε ο,τι επιθυμουμε!

Εξτρα ρυθμιση για δυσκολια: Difficulty : 54439C4 (set 0=Rookie, 1=Pro, 2-All star, 3-Superstar, 4-HOF)

Εξτρα ρυθμιση για sim: sim time : 5443AC0

Επεξ/σία από fearwhatnow
Δημοσ.

Όντως το παιχνίδι τα σπάει από τη στιγμή που έβαλα player details medium και δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά στα γραφικά σε σχέση με το high!Σε high το παιχνίδι ήταν με το ζόρι playable λόγω χαμηλών frames.

Δημοσ.

Εχω καποιες αποριες....Πως μπορω να βλεπω τα frame σε καθε παιχνιδι και τι ακριβως ειναι(frame per second-δηλαδη ρυθμος εναλλαγης οθονης και φαινεται αυτο με το ματι-κολληματα;) γιατι στο παιχνιδι ενω βαζω timeout και αλλαγες manual οταν μπαινω στον αγωνα τα εχει aυto; επισης οταν παζουμε 2 ατομα μετα απο timeout αντιστρεφονται τα χειριστηρια και χειριζομαι την αντιπαλη ομαδα γιατι;

Δημοσ.
Έχω καταλάβει λάθος ή μπορούν να παίξουν online ακόμα και όσοι έχουν έκδοση του θείου?

Και απο θείο "παίζεις". Απλα κανείς δεν μπορει να παίξει στην κυριολεξια (oυτε αυτοι που το έχουν original) γιατι το online ειναι για κλάματα και τιγκα στα bugs.

Δημοσ.

Εκτός από το online, το παιχνίδι είναι εντάξει από bugs; Ή πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το beta-testing; (αχ, που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που τα παιχνίδια κυκλοφορούσαν όταν τελειώνανε, όχι κατά τη διαδικασία παραγωγής τους...)

Δημοσ.
Έχω καταλάβει λάθος ή μπορούν να παίξουν online ακόμα και όσοι έχουν έκδοση του θείου?

Σωστα καταλαβες.Δεν εβαλαν κωδικο στην box version.Εγω εχω serial επειδη εχω την εκδοση απο GamersGate αλλα προς το παρον δεν βλεπει online activation το παιχνιδι και τους αφηνει ολους να παιξουν.Απ'ο,τι εμαθα θα "διορθωθει" αργοτερα αυτο αλλα δεν ξερω πως μπορει να γινει αφου δεν εχουν βαλει serial σε retail.Πιθανως να κοιταει για modified exe αλλα και παλι χλωμους τους κοβω διοτι και η clone εκδοση δουλευει.Μυλος.Προς το παρον μαλλον τους καιει περισσοτερο το θεμα με τα framerates στο χ360 που προσωπικα θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο να το λυσουν το προβλημα εκτος και αν ειναι ενα απλο leak στον κωσικα που το δημιουργει.Αν ειναι θεμα hardware,μιας και σαφως εχει ανεβει η ποιοτητα των γραφικων και εχουν αυξηθει κατα εκατονταδες τα νεα animation, τοτε καλα κρασια.

Δημοσ.
Εκτός από το online, το παιχνίδι είναι εντάξει από bugs; Ή πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το beta-testing; (αχ, που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που τα παιχνίδια κυκλοφορούσαν όταν τελειώνανε, όχι κατά τη διαδικασία παραγωγής τους...)

Επαιξα 3 - 4 quick games με αντιπαλο cpu και όλα μια χαρά ήταν. Τωρα δεν ξέρω τι γίνεται στα υπολοιπα modes αλλα βλέπω πολυ κόσμο στο official forum του παιχνιδιου να μιλάει για εκνευριστικά bugs στο my player.

Δημοσ.

Eχει κατι ψιλολογια απο εδω και απο εκει αλλα οχι κατι που να σου χαλαει το παιχνιδι.Θα διορθωθουν παντως με το patch.Πλεον μπορουμε να αλλαξουμε και λεπτα και επιπεδο δυσκολιας στο My Player οποτε ειμαστε καλα στο pc.Επαιξα 8λεπτα πριν λιγο στο My Player σε All-Star επιπεδο και ειναι ακομα πιο πορωτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...