Προς το περιεχόμενο

Aπόσυρση κλιματιστικου με επιδοτηση

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το ακουσατε φανταζομαι... Απο ποτε τιθεται σε ισχυ? Μιλαμε για συγκεκριμενο και μόνο τυπο? Πόσο κανει το φτηνοτερο τετοιο?

Η εκπτωση θα αφαιρειται αυτοματα απ το καταστημα ή θα σου δωσουν τα λεφτα μετα απο 50 χρονια?

Το παλιο κλιματιστικο που το δινεις? Αν εχει καποια βλαβη?...

Δημοσ.

Λοιπον ερχεται ο τεχνικος του καταστηματος στο σπιτι,ξηλωνει το κλιματιστικο που πρεπει να λειτουργει και το παιρνει(τον πληρωνεις για την δουλεια του)παιρνεις εσυ απο το μαγαζι,μονο κλιματιστικο inverter και εχεις μειωση 35% απο το καταστημα,μετα νομιζω το καταστημα τα βρισκει με το κρατος,το προγραμμα αυτο απευθεινετε μονο σε οικιες

Δημοσ.

Αν το αποσυρομενο κλιματιστικο εχει μια βλαβη που δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως? Mπορει να το εξετασει αργοτερα και να το ανακαλυψει?

Οσο για την αποξηλωση/εγκατασταση, υπαρχουν και μαγαζια που σου κανουνε, λενε, τη δουλεια αυτη τσαμπα.

Πόσο ειναι το φτηνοτερο inverter?

Δημοσ.

Χμμμμ με πιανεις απροετοιμαστο σε αυτην την ερωτηση,αν ο μαστορας ειναι μουφα ισως να μην το καταλαβει,και να στο παρουν για καλο,αν ειναι καλος ο μαστορας θα το καταλαβει,επισης δεν ξερω κατα ποσο ακριβεις ειναι η ενοια να λειτουργει,αμα εχει καποια βλαβη η οποια δεν ειναι προβλημα στην λειτουργεια του κλιματιστικου,τοτε δεν νομιζω να εχεις θεμα,οπως ειπα και σε αλο θρεαντ,πριν λιγο κοιταξα στην σελιδα του κωτσοβολου και τα 9αρια αρχιζουν απο 550 ευρω

Δημοσ.

Δηλ. πληρωνω 550€-35% ?

Οταν λεω βλαβη εννοω πχ. να ξεκιναει και να δουλευει κανονικα αλλα μετα μιση ωρα να υπολειτουργει... Αυτο δεν μπορει να το καταλάβει εκ πρωτης οψεως.

Ουτως ή αλλως, για πεταμα δεν πανε? :rolleys:

Δημοσ.

Μωρε για ανακλωση πανε ναι,αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια κιολας,πρεπει να υπολογιζεις και τα εξοδα απεγκαταστασης και εγκαταστης που κατα 90% ειναι σιγουροο οτι τα πληρωνεις εσυ

Δημοσ.

Ειπαμε, υπαρχουν καταστηματα που διαλαλουν οτι τα εξοδα απ/εγκαταστασης ειναι δωρεαν.

Το θεμα ειναι, που ξερω εγω οτι δεν ανεβασαν τις τιμες ξαφνικα, κι ετσι αυτο που κανει τωρα 500€ δεν εκανε 380€ πριν 2 μηνες?

Η εκπτωση ισχυει κατεθειαν με το που πληρωνεις το μαγαζατορα ή θα στα επιστρεψουν μετα απο 60 χρονια?...

Δημοσ.

Αποτι εχω ακουσει,πληρωνεις την μειωμενη τιμη και τα βρισκει το καταστημα με το κρατος αλλα ουτε εκει βαζω το χερι μου στην φωτια γτ συνηθως αλλα λεγονται και αλλα ειναι,τωρα η δωρεαν δουλεια απο αυτους δεν ξερω κατα ποσο σε βολευει,σε τετοια μαγαζια συνηθως παιρνουνε πιτσιρικαδε που μολις τελειωσαν την σχολη γιατι ειναι απειροι και 'φτηνοι'

Δημοσ.

πληροφοριακά (από πελάτη που του στήνω το δίκτυο)

η έκπτωση αυτή είναι από την τιμή καταλόγου και όχι όσο πουλάγανε για αυτό πολλές φορες φαίνεται σαν να έχουν πάρει αύξηση ;)

Δημοσ.

και τι θα τα κανουν τα παλια κλιματιστικα?

θα τα πουλησουν στις τριτοκοσμικες χωρες? στην αφρικη?

Δημοσ.

πετυχα τις παρακατω διαφημισεις...

σημερα κ αυριο ο κωτσοβολος εχει ενα samsung ή πανασονικ α κλαση γυρω στα 300ε(μαλλον με αντικατασταση του παλιου) απ οτι θυμαμαι στην διαφημιση...

κ ta carrefure 48 ατοκες κ δωρεαν τοποθετηση..

Δημοσ.
πληροφοριακά (από πελάτη που του στήνω το δίκτυο)

η έκπτωση αυτή είναι από την τιμή καταλόγου και όχι όσο πουλάγανε για αυτό πολλές φορες φαίνεται σαν να έχουν πάρει αύξηση ;)

Επιβεβαιώνω...Η τιμή είναι άλλη αν αγοράσεις χωρίς επιδότηση (η καλύτερη που μπορεί να κάνει το κατάστημα) και άλλη με την επιδότηση, όπου λαμβάνεται ενιαία τιμή καταλόγου για όλους.

Τα μηχανήματα πάνε στην ανακύκλωση, και τους ενδιαφέρει μόνο αν δουλεύει, και όχι αν έχει κάποιο μικροπρόβλημα (δεν αποδίδει, κάνει νερά πχ το δικό μου). Απλά θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι γίνεται αντικατάσταση κλιματιστικού (δλδ χρησιμοποιούσες το παλιό σου, δεν το είχες να στέκεται) και όχι αγορά νέου.

Δημοσ.

Τα μηχανήματα πάνε στην ανακύκλωση, και τους ενδιαφέρει μόνο αν δουλεύει, και όχι αν έχει κάποιο μικροπρόβλημα (δεν αποδίδει, κάνει νερά πχ το δικό μου). Απλά θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι γίνεται αντικατάσταση κλιματιστικού (δλδ χρησιμοποιούσες το παλιό σου, δεν το είχες να στέκεται) και όχι αγορά νέου.

οοοοοοοοοοοχι ρε γαμωτο!

ειχα ενα ρωσικο απο αυτα που πρεπει να ανοιξεις παραθυρο στο τοιχο για να το βαλεις και το εβγαλα γιατι δε δουλευε οπως ηταν στην αρχη....

οποτε θα μπορουσα να τη κανω ετσι τη δουλεια. ΦΤΟΥ

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τις τιμές....Οι τιμές που δίνει το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα αναφέρει πως είναι ενδεικτικές και το μαγαζί μπορεί αν θέλει να ακολουθήσει τη δική του τιμολογιακή πολιτική , να κάνει εκπτώσεις κτλ (και το 35% υπολογίζεται με βάση την τελική τιμή φυσικά).

Ωστόσο οι εμποροι την έχουν δει και καλά ότι αυτές είναι οι τιμές, με αποτέλεσμα άλλη τιμή να σου λένε στην αρχή και άλλη (φυσικά υψηλότερη) μόλις τους λες για την επιδότηση.

Εγώ έκανα αγορά χτες και κοντέψαμε να μαλώσουμε για αυτό το θέμα, αλλά επειδή έψαχνα μοντέλο συγκεκριμένο που δεν είχαν οι αλυσίδες (κωτσόβολος, κτλ) πλήρωσα τα 35 ευρώ παραπάνω και έκλεισα το θέμα εκεί, αλλά δεν μπορώ παρά να έχω την αίσθηση ότι οι έμποροι ευκαιρία ψάχνουν να μας πιάσουν κορόιδα. 2 μαγαζιά ρώτησα, (που είχαν αυτό που ήθελα), και οι 2 τα ίδια μου ξεφούρνισαν.

Είχε κανείς καμιά ανάλογη εμπειρία?? Κάνουν το ίδιο και οι αλυσίδες?? Έπεσε κρυφή συνεννόηση μεταξύ όλων των μαγαζιών?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...