Προς το περιεχόμενο

LG 22'' L226WTQ-SF(όποιος την έχει ας διαβάσει)

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε η οθόνη και μου έφεραν ακριβώς την ίδια μέσα σε 1 ημέρα,όμως τα βλέπω όλα διαφορετικά,δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις που είχα βάλει:

preset,gamma,contras,brightness

αν έχετε την ίδια οθόνη και είστε ευχαριστημένοι με τα χρώματά σας παρακαλώ πείτε μου τις ρυθμίσεις που έχετε,γιατί ψάχνω από το πρωί και δεν βρίσκω τον συνδιασμό μου.

Δημοσ.

φιλε δεν εχω το ιδιο μοντελο αλλα η lg εχουν και καποιες αυτοματες κατηγοριες για τις αναλογιες που θελεις.

αν εχει και σε εσενα η καλυτερη πιστευω ειναι το movie. δοκιμασε το

Δημοσ.

Κι εγω σε movie την εχω μεχρι στιγμης αλλα το καλυτερο ειναι την φερεις εσυ οπως Ταιριαζει Στο ματι σου.

Δημοσ.
Μου χάλασε η οθόνη και μου έφεραν ακριβώς την ίδια μέσα σε 1 ημέρα,όμως τα βλέπω όλα διαφορετικά,δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις που είχα βάλει:

preset,gamma,contras,brightness

προσωπικά

brightness 55, constrast 60, gamma 0, rgb preset ακριβώς στην μέση

αυτές οι οθόνες νομίζω κάπου έγραφε δεν είναι για τείχο, υπάρχει κανένα gadget για τα τις κρέμας στο τείχο ??

Δημοσ.

Παίδες καμία σχέση κοντεύω να στραβωθώ,όλα στο 50 ήταν από default,είχα βρεί τον τέλειο συνδιασμό τώρα δεν μπορώ να τον βρώ με τίποτα το forte manager δεν με βοήθησε.

Η οθόνη αντικαταστάθηκε(είχε 4 κολλημένα πίξελ από την αρχή) γιατί τρεμόπαιζε η λάμπα από πίσω και 3 φορές μου έκλεισε η λάμπα και η οθόνη ήταν ανοιχτή.Ευτυχώς η νέα οθόνη δεν έχει ούτε ένα καμμένο πίξελ και είναι και ολοκαίνουρια,δεν ήταν refurbished.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...