sperdoukli Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εχω την βεβαιοτητα οτι ο γιος μου παρακολουθει το netbook μου απο τον υπολογιστη του. Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος προστασιας ωστε να μην παρακολουθει τις συζητησεις μου στο skype και msn και γενικα τις δραστηριοτητες μου. Οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες. Ευχαριστω
sperdoukli Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τη βοηθεια... Υπάρχει κάποιος που μπορει να με συμβουλεύσει;
disqualified Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δες αν ειναι τιποτα περιεργο εγκατεστημενο στο netbook σου
SpY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι να μην έχει φυσική επαφή με το Notebook γιατι και προγράμματα να σου πούμε να εγκαταστήσεις αν πάρει το laptopακι μετά απλα είτε απενεργοποιεί είτε αφήνει όποιο Pc θέλει να κάνει βόλτες στο δικό σου
sperdoukli Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Φυσικη επαφη με το νετμπουκ εχω μονο εγω. Κανενας αλλος. Τι θα μπορουσα να εγκαταστησω για να μπλοκαρω τετοιου ειδους παρεμβασεις, οπως και πως θα μπορουσα να το επιβεβαιωσω
SpY Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Antivirus , firewall έχεις ? Βάλε κανά Avast, Avira κτλ από antivirus και ένα firewall Comodo,ZoneAlarm κτλ ή βάλε μια σουίτα που τα έχει πακέτο πχ Kasperky Internet Security, κατέβασε και κανένα antispyware πχ Spyware Doctor και κάνε ένα search. Ακόμη κάνε και ένα Install το keyscrambler είναι ένα προγραμματάκι που ότι γράφεις κωδικοποιείται δλδ και Keylogger να έχεις πχ γράφεις στο msn “Γεια σου τι κάνεις” θα “δει” o άλλος : &^fsd5%6gd κτλ
sam sam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 πρωτα απο ολα ή θα ξετσεκαρεις το κουτακι που αποθηκευει τις συνομιλιες ή αν θελεις να τις αποθ. βαζεις το msn plus και επιλεγεις κρυπτογραφιση με ενα κωδικο που θες εσυ... 2) αλλαζεις κωδικους ! αν δεν κανω λαθος στο skype αποθηκευονται οι συνομιλιες... εχεις κανενα προγραμμα οπως LimeWire , FrostWire k.a. αν ναι κοιτα μηπως εχεις επιλεξει να διαμυραζεις και το φακελο που αποθ. τις συνομιλιες σου... κανε τα μπλουτυθ του pc σου κρυφα και περιορισε τις "εμπιστες" επαφες της λιστας ...( μπορει να τα μπαινει απο το κινητο του ) οπως μπορει να σου εχει κανει και κοινο το σκληρο δισκο και να μπαινει ασυρματα... ( δεν παιρνω και ορκο αν γινεται 100% αυτο ) ( αλλα αν δεν εχεις αποθ. τιποτα σιγα.... ) ααα...αλλαξε και κωδικο στο pc ...οταν κοιμασε τι γινεται; αν και το καλυτερο ειναι, με ολο το σεβασμο ( δεν σε ξερω κιολας ) , να κατσεις και συζητησεις μαζι του για το τι ειναι σωστο και τι οχι και να αφησεις για λιγο το msn.... λυσεις υπαρχουν πολλες,αλλα... και λιγο παραπανω παιδεια απο την οικογενεια δεν βλαπτει... τεσπα ( προσωπικη γνωμη καποιου 20αχρονου... )
aghahowa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 απο την στιγμη που εισαι παντρεμενος σταματα να κανεις συζητησεις στο msn που δεν θα ηθελες να δουν τα παιδια σου... και αν δεν εχει προσβαση να εγκαταστισει λογισμικο δεν μπορει να σε παρακολουθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.