Fronimitis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Έχω ένα λάπτοπ ΗΡ Dv5-1160 που φοράει τον επεξεργαστή Τ9400 2,53Ghz.Ότι πρόγραμμα και να βάλω για να δώ τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή πάντα μου δείχνει τις ίδιες.Δηλαδή ο Core 0 είναι στους 49 κι ο Core 1 στους 46.Ούτε με undervolting αλλάζουν οι θερμοκρασίες,ούτε με το speedfan αν τις ελέγξω,ούτε με το everest,ούτε με το HWMonitor κτλ. Μονίμως 49 ο ένας και 46 ο άλλος.Από την ώρα που θα ανοίξω το λαπτοπ μέχρι να το κλείσω συνέχεια οι ίδιες τιμές.Της κάρτας γραφικών αυξομειώνονται συνέχεια οι θερμοκρασίες αλλά της CPU όχι.Τι παίζει εδώ ρε παιδιά;Είναι πρόβλημα driver ή έχει πρόβλημα η CPU;Πάντως το λαπτοπ δουλεύει μια χαρά χωρίς κολλήματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:08 ---------- Άκυρο παιδιά.Έκανα update στο BIOS κι όλα είναι εντάξει τώρα.Ανεβοκατεβαίνουν οι θερμοκρασίες κανονικά.
patentapc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ανεβοκατεβαίνουν οι θερμοκρασίες. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχχχχχχ το χάλασες!!!!
Fronimitis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχχχχχχ το χάλασες!!!! Εσύ φταίς θα μου πάρεις άλλο!! :p:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.