Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο Media Player

sotirisgate7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλέον για video χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον Media Player Classic - HomeCinema που δεν χρειάζεται σχεδόν κανέναν εξωτερικό codec (ούτε ffdshow-tryouts) εγκατεστημένο για να παίξει τα πιο δημοφιλή formats.

+1

Ειδικά όποιος βλέπει mkv 720p/1080p τότε είναι "υποχρεωμένος" να χρησιμοποιεί το Media Player Classic - HomeCinema

http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/

Δημοσ.

Α, ναι, σημαντική παράλειψη από μέρους μου η ύπαρξη DXVA accelerated filter για τα H.264 και VC-1 video streams. Θα έπρεπε να είναι κι αυτός καθοριστικός παράγοντας για κατόχους σχετικά αδύναμων CPUs αλλά συγχρόνως και κάποιας VGA με dedicated decoding engines...

Δημοσ.

Προφανως οποιος δεν λέει τον kmplayer απλα δεν τον εχει δοκιμασει.Δεν υπαρχει καλύτερος απο αυτον.Ειναι πρώτος με διαφορά.Επίσης ο vlc είναι άψογος αλλά όχι στο επίπεδο του kmplayer.Απ αυτους τους 2 και κάτω το χάος.....Αυτά για βίντεο.

Για μουσική χρησιμοποιώ το winamp αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο γιατι με έχει βολέψει αρκετά.Άρα δεν μπορω να σου πω αν όντως είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Για ήχο το windows media player 11 και για βίντεο το BS Player Free.Έχω βολευτεί πολύ με αυτά τα 2 και τα άλλα με ξενίζουν...

Δημοσ.

Εγώ που χρησιμοποιώ Mpc-HC, θα τον είχα χωρίς codecs, αλλά μου αρέσουν τα φίλτρα του ffdshow (resize και deinterlacing νομίζω κάνουν διαφορά.

Parsifal θεωρείς πως δεν είναι καλύτερος ο coreavc για μαστρόσκες?

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένος από τον Gom player για βίντεο και το jetaudio για ήχο.

Δημοσ.
Εγώ που χρησιμοποιώ Mpc-HC, θα τον είχα χωρίς codecs, αλλά μου αρέσουν τα φίλτρα του ffdshow (resize και deinterlacing νομίζω κάνουν διαφορά.

Για τους πιο προχωρημένους, όντως το ffdshow είναι αναντικατάστατο για τα 1002 κόλπα που προσφέρει. Αλλά στον χρήστη που επιθυμεί απλά casual video playback, νομίζω πως οι video players που παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για τα διάφορα container, video και audio formats, subtitles κλπ. έρχονται κουτί, δίνοντας τη δυνατότητα απεξάρτησης από τα outdated πλέον codec packs (και το κακό συναπάντημα :-D) σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο δημοφιλής συνδυασμός MPC+ffdshow+Haali.

Parsifal θεωρείς πως δεν είναι καλύτερος ο coreavc για μαστρόσκες?

Δεν τον έχω δοκιμάσει, έχω διαβάσει όμως πως η υλοποίηση του decoding από άποψη κώδικα είναι επιτηδευμένα ελλειμματική όσον αφορά calculations' precision κλπ, έτσι ώστε να παίζει βαριά videos και σε χαμηλής δυναμικότητας CPUs. Από την άλλη, αυτό θα οδηγεί και σε μειωμένη ακρίβεια για το decoded bitstream, άρα και δυνητικά χαμηλότερης οπτικής ποιότητας αποτέλεσμα σε σχέση με decoders (όπως π.χ. η βιβλιοθήκη libavcodec που χρησιμοποιούν ffdshow-tryouts και τα φίλτρα του MPC-HC) που χρησιμοποιούν υλοποιήσεις πιο κοντά στα reference decoder implementations των H.264 και VC-1.

Δημοσ.
Για τους πιο προχωρημένους, όντως το ffdshow είναι αναντικατάστατο για τα 1002 κόλπα που προσφέρει. Αλλά στον χρήστη που επιθυμεί απλά casual video playback, νομίζω πως οι video players που παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για τα διάφορα container, video και audio formats, subtitles κλπ. έρχονται κουτί, δίνοντας τη δυνατότητα απεξάρτησης από τα outdated πλέον codec packs (και το κακό συναπάντημα :-D) σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο δημοφιλής συνδυασμός MPC+ffdshow+Haali.

Δεν τον έχω δοκιμάσει, έχω διαβάσει όμως πως η υλοποίηση του decoding από άποψη κώδικα είναι επιτηδευμένα ελλειμματική όσον αφορά calculations' precision κλπ, έτσι ώστε να παίζει βαριά videos και σε χαμηλής δυναμικότητας CPUs. Από την άλλη, αυτό θα οδηγεί και σε μειωμένη ακρίβεια για το decoded bitstream, άρα και δυνητικά χαμηλότερης οπτικής ποιότητας αποτέλεσμα σε σχέση με decoders (όπως π.χ. η βιβλιοθήκη libavcodec που χρησιμοποιούν ffdshow-tryouts και τα φίλτρα του MPC-HC) που χρησιμοποιούν υλοποιήσεις πιο κοντά στα reference decoder implementations των H.264 και VC-1.

Media Player Classic - HomeCinema που μπορώ να το βρω ??? Επίσης έχω μία camera sony hdr-sr11e η οποία έχει υψηλής ευκρίνιας βίντεο και για να μου παίζει τα βίντεο χρησιμοποιώ PMB της Sony επίσης για codecs έχω κατεβάσει το Final_Codecs_2008__Codecs_for_HD-DVD_and_Blu-Ray το οποίο μερικές φορές κολλάει και μου κάνει restart το laptop!!!! Έλεος θέλω κάτι που να τα παίζει όλα χωρίς προβλήματα . Επίσης και στη μουσική είμαι πολύ απαιτητικός και θέλω τέλειο άκουσμα!!Το παραπάνω πρόγραμμα αν είναι καλό πες μου που να το βρω plz!B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...