kallia88 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα.Έχω έναν λογαριασμό hotmail και εδώ και 2 εβδομάδες περίπου μου έρχονταν κάποια μηνύματα delivery failure.Πήγαινα στα εξερχόμενα κι έβλεπα ότι είχαν σταλεί κάποια email από τον λογαριασμό μου σε καμιά 20αριά άγνωστες διευθύνσεις,τα οποία βέβαια δεν τα είχα στείλει εγώ.Το μήνυμα που υποτίθεται έστελνα ήταν στα αγγλικά κι έλεγα κάτι για μια εταιρεία με ηλεκτρονικά είδη.Τα έσβηνα, έκανα scan αλλά το μόνο που μου έβρισκε ήταν κάποια warnings για tracking cookies.Το πρόβλημα είναι ότι χτες πήγα να συνδεθώ στο hotmail μου και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός μου είναι προσωρινά κλειστός γιατί δεν τήρησα τους όρους του hotmail-ότι κάνω spamming δλδ-και για να τον επαναφέρω να πατήσω στο λινκ και να συμπληρώσω μια φόρμα επικοινωνίας.Όμως δεν υπήρχε κάποιο λινκ..Θα κάνω format αυτες τις μέρες αλλά μήπως ξέρετε τι να κάνω για να επαναφέρω τον λογαριασμό hotmail?Στο msn μπαίνω κανονικά με την ίδια διεύθυνση και κωδικό.Ευχαριστω..
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γιαυτο δεν βαζουμε ποτε τους κωδικους μας σε οποια ηλιθια φορμα υπαρχει στο internet και καλα για να δεις ποιος σε διεγραψε απο τους φιλους του για να μπορεις να στειλεις ηλιθιες φατσουλες και αλλα τρελλα! Επισης καλο θα ηταν να μην εχεις εναν Universal κωδικο αλλα σε sites που δεν σε ενδιαφερει εναν διαφορετικο εστω και το 123456 Τεσπα αν καταφερεις να μπεις αλλαξε κωδικο γιατι αυτη η δουλεια δεν εχει να κανει με Spyware εκτος αν ηταν κανενα βαρβατο που δυσκολα....
kallia88 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δεν έχω βάλει ποτέ στοιχεία μου σε τετοια που λες για να δω για φίλους αν με διαγράγουν και τέτοια.Μόνο για παραγγελίες σε ηλεκτρονικα καταστήματα-από τα οποία παραγγέλνω εδώ και 2 χρόνια οπότε δύσκολο να μοπυ την έκαναν αυτα- και εγγραφές σε forum σαν κι αυτο δίνω τη διεύθυνση.Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.