RadioactiveToy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δεν θα προτεινα ebay, δεν ξερω αν θα εχεις υποστηριξη αν και η εγγυηση ειναι παγκόσμια. Πάντως αν μιλας για ASUS 1000H (το οποίο το έχω δουλεψει αφού το έχει η αδελφή μου εδώ και 6 μήνες) είναι όντως εγγύηση αν και ATOM δουλεύει max 1,7GHz. Ισως ειναι καλύτερα να πάρεις το 1000HE αν δεν τίθεται θέμα τιμής.
koprodogis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Λιγο προσοχη με το ebay, μη δεχθεις να πληρωσεις εκτος ebay γιατι μετα το paypal δε θα σε προστατεψει σωστα. Αν ειναι να πας σε ebay Λυση θα σου προτεινα να δεις και το lenovo s10e ή s10. Με την 6αρα μπαταρια βγαζει 6 ωριτσες και απο προβληματα δεν εχει τπτ ιδιαιτερο, αναφερουν πολλοι προβληματα φασαριας με το ανεμιστηρακι αλλα το δικο μου που κατασκευης τελη μαρτιου δεν δειχνει να το παρουσιαζει. Οσο για θεματα εγγυησης, Οκ δεν θα εχει στην ελλαδα το asus αλλα αν σκεφτεις ποσα λιγοτερα θα δωσεις αν ποτε χρειαστεις κατι και το στειλεις αγγλια ας πουμε θα σου κοστισει 40 ευρω αλλα το κερδος θα ειναι μεγαλυτερο στην τιμη αγορας. Το samsung NC10 το κοιτας καθολου?
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 και εγω εχω το λενοβο,του εβαλα μεσα σε 3' μια μνημη 2g και παει μια χαρα,ουτε θορυβος ουτε τιποτα,του πηρα και μια μπαταρια 6 cell και μου βγαζει 4,5 ωρες πλοηγηση με wifi
koprodogis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το δικο μου παλι μετρημενο βγαζει ανετα 5,5 ωρες με σερφαρισμα με το wifi. πηρες την 6αρα αυθεντικη μπαταρια? Εγω εχω την αυθεντικη και του τρεχω windows xp nlited by me!!
million_voices Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 οι τιμες στο ebay.co.uk ειναι πανω κατω ιδιες με εδω η και ακριβοτερες οταν μιλαμε για buy now στις δημοπρασιες εισαι στο περιμενε και αν σου κατσει, χωρις τπτ φοβερο κερδος τις περισσοτερες φορες και ολα αυτα με ρισκο,αναμονη για την παραδοση και χωρις εγγυηση οποτε δεν νομιζω οτι συμφερει απο ebay εκτος και αν σου κατσει καμμια φοβερη προσφορα δυστηχως το ASUS 1000H Linux δεν μου εκατσε λογω lag της κωλοHOL (ο τυπος μου την επαιξε και το εβγαλε σε Auction,το ωραιο ειναι οτι μωλις το πουλησε κανα 2 λιρες φθηνοτερα απο οτι μου ειχε πει οτι θα μου το πουλησει μου εστειλε email με συγνωμη πωληθηκε,τεσπα) δεν μπορω να καταληξω γιατι διαβαζω πολυ θετικα πραγματα για το Msi Wind ενω ειχα αποφασισει για Asus
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το δικο μου παλι μετρημενο βγαζει ανετα 5,5 ωρες με σερφαρισμα με το wifi.πηρες την 6αρα αυθεντικη μπαταρια? Εγω εχω την αυθεντικη και του τρεχω windows xp nlited by me!! ναι αυθεντικη ειναι,βεβαια εχω συνεχως ανοιχτο και το bt και τον φωτισμο στο φουλ,εχω τα xp που ειχε
koprodogis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 στις δημοπρασιες εισαι στο περιμενε και αν σου κατσει, χωρις τπτ φοβερο κερδος τις περισσοτερες φορες και ολα αυτα με ρισκο,αναμονη για την παραδοση και χωρις εγγυηση Ρισκο δε θα το ελεγα οτι ειναι και ιδιαιτερα μεγαλο, Αναμονη επισης δεν υπαρχει καθως θα το εχεις σε 4-5 εργασιμες μερες με παραδοση στο σπιτι σου, λογο βαρους πανε με parcelforce και εχει κοστος η αποστολη γυρο στις 35-40 λιρες αγγλιας. Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες στο αγγλικο ebay ειναι τσιμπημενες λογο αγγλικης λιρας που πηρε πολυ τα πανω της, εγω παντως επειδη το εψαχνα αυτον τον καιρο για φιλη μου βρηκα πολλες ευκαιριες σε μεταχειρισμενο asus 1000h σε δημοπρασιες. Μεταχειρισμενο εννοω 2-3 μηνων το πολυ που ειναι τιμιο μηχανημα ακομα. Τωρα θεμα εγγυησης νομιζω τα ξερεις, δεν υπαρχει εγγυηση τσεκαρε αυτο το samsung nc10, νομιζω οτι αμα του δωσεις 250-255 και κανα 35αρι αποστολη το πηρες με 340 ευρω και το εχεις σε 4-5 μερες. Παιζει και αυτο, στειλε ενα μηνυμα αν στελνουν ελλαδα και με τι κοστος lagoudaki δοκμασαι αν θελεις να ριξεις 2 κλικ τη φωτεινοτητα οπως την εχω εγω και θα κερδισεις σχεδον μια ωρα
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 οντως φιλε μου!!!!πραγματικα δεν το περιμενα,δεν το δοκιμασα ποτε γιατι ειπα σιγα αντε να κερδισω 20',τοση διαφορα τα 2 κλικ στο συγκεκριμενο μοντελο;
koprodogis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Και αν προσεξεις η λειτουργια του δισκου δεν επιρρεαζει σημαντικα την αυτονομια. Νομιζω και λογο ποιοτητας κατασκευης ειναι απο τις καλυτερες επιλογες. Μονο αρνητικο οτι ελλαδα δε το βρισκεις με την 6αρα μπαταρια. Ακομα και με την τριαρα παντως αποσο διαβαζω 3 ωρες βγαζει ανετα και ειναι πιο ωραιο αισθητικα σε σχεση με την 6αρα που εξεχει
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι μονο με 3 cell,προσωπικα ουτε που δοκιμασα ποσο κραταει γιατι πηρα συνχρονως και την 6αρα,φυσικα ειναι πιο ομορφο με την 3αρα,ασε που το θεωρω γενικα το πιο ωραιο netbook,βεβαια γουστα ειναι αυτα,και δεν ειμαι αντικειμενικος λογω που εχω κολημα με την lenovo-ibm αφου εχω φτασει στο σημειο να εχω 3,ενα s10-r61 και σημερα πηρα και ενα X61T L7500 απο το you:X
thakisn Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα!! Είπα να ρωτήσω εδω για να μην ανοίξω άλλο θεμα.. Μ'ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενος netbook με 6 cells επειδή θα την βγάζει όλη μέρα στη σχολή και στο δρόμο γενικώς, αλλά περισσότερο απ' ολα με ενδιαφέρει να έχει 2gb ram.. Μπορώ να βάλω σε οποιοδήποτε netbook τόση μνήμη? Έχει ο θείος μου το dell mini 9 και μου το δάνεισε προχθές..Ξέρετε αν σε αυτό μπαίνουν 2gb?Αν ναι μάλλον θα του το "κλέψω" !!! Οποιαδήποτε πρόταση και συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!! Ευχαριστώ!!!
koprodogis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παιρνει 2 γιγα μνημη και μαλιστα μπαινει πολυ ευκολα. Απο μπαταρια ομως με την τεσσαρα που εχει δεν ειναι και οτι καλυτερο. Δε νομιζω να χρειαζεσαι 2 γιγα αλλα αποψη σου. κατι τελευταιο που θα ηθελα να σου επισημανω ειναι ο ssd δισκος που ειναι "τα ζωα μου αργα" οποτε αναλογα τα λεφτα σου ισως μπορεις να δεις και κατι αλλο
thakisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παιρνει 2 γιγα μνημη και μαλιστα μπαινει πολυ ευκολα.Απο μπαταρια ομως με την τεσσαρα που εχει δεν ειναι και οτι καλυτερο. Δε νομιζω να χρειαζεσαι 2 γιγα αλλα αποψη σου. κατι τελευταιο που θα ηθελα να σου επισημανω ειναι ο ssd δισκος που ειναι "τα ζωα μου αργα" οποτε αναλογα τα λεφτα σου ισως μπορεις να δεις και κατι αλλο Κι όμως απο μπαταρία μια χαρά τα πήγε!! Οσο για τον σκληρό,θα φύγει αδιάβαστος!!!Είναι γεμάτος χωρίς να του εχω βάλει τίποτε μέσα!!! Οσον αφορα τη μνήμη,θα μπορούσες να μου στείλεις ένα λινκ κάποιου καταστήματος? Στο e-shop που κοίταξα,δεν έχει 2gb..
kostasfalcon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ναι αυθεντικη ειναι,βεβαια εχω συνεχως ανοιχτο και το bt και τον φωτισμο στο φουλ,εχω τα xp που ειχε Αν δεν κανω λαθος φιλε lagoudaki εχεις το lenovo. Καλα τοσο χαμηλης φωτεινοτητας ειναι και το βαζεις στο φουλ? Εγω με το 1000h σε εξωτερικους χωρους το δουλευω με πιο κατω του μισου και ειμαι μια χαρα
koprodogis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Κι όμως απο μπαταρία μια χαρά τα πήγε!!Οσο για τον σκληρό,θα φύγει αδιάβαστος!!!Είναι γεμάτος χωρίς να του εχω βάλει τίποτε μέσα!!! Οσον αφορα τη μνήμη,θα μπορούσες να μου στείλεις ένα λινκ κάποιου καταστήματος? Στο e-shop που κοίταξα,δεν έχει 2gb.. Σε πιανω λιγο αδιαβαστο Ο δισκος σχεδον δεν αλλαζει, ειναι ssd και δε μπορεις ευκολα να βαλεις αλλον(και με το κοστος που εχει ουτε για αστειο!) Οσο για τις μνημη αυτη ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.