Προς το περιεχόμενο

Mνημες αλλα νταλλων απ το Πλαισιο...

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ρωτάω γιατι για τυπική χρήση, η διαφορά στις επιδόσεις είναι αμελητέα.

Συμφωνω αλλα στα 50€ δεν θα μπορουσε να παρει φθηνοτερες μνημες για να κανει την δουλεια του;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα μπορούσε αλλά άμα βαριέται να κάνει νταβαντούρι για 7€;

Εγώ θα το έκανα για το γαμώτο όχι τίποτε άλλο.Δεν είναι όλοι όμως έτσι και δεν έχουν τις ορέξεις τις δικές μου ή τις δικές σου.

Δημοσ.

Bλεπω ότι σου εσβησαν το post αλλα εσυ το ειχες κανει copy και το ξαναδημοσιευσες!

Ευτυχως τουλαχιστον αυτή τη φορα εσβησες τις βρισιες και τις προσβολες.

Οποτε πρεπει κι εγω ΞΑΝΑ να απαντησω… Κανονικα δεν θα επρεπε αφου μπαινεις στη λογικη του trollαρισματος. Οριστε λοιπον ξανα οι απαντησεις:

Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι πολιτική κανενός να βάζει με το έτσι θέλω οτιδήποτε στην παραγγελία;

Το σωστό είναι τηλεφωνική επικοινωνία για να δουν αν συμφωνείς με την αλλαγή.

Το εκαναν;ΟΧΙ άρα σε κοροιδεψαν το κλεισαμε αυτό το θεμα μιας και γιαυτο ανοιξες το Thread

Υπάρχει κανένας που το αρνήθηκε αυτό εδω μέσα;

ΟΧΙ!Μονο εσύ έχεις αυτές τις έμμονες για να αποδείξεις ότι δεν σε έπιασαν κότσο!!

Tα ειπαμε αυτα. Γιαυτο εγινε το thread, για να καταγγειλει αυτή τη πολιτικη.

Από κει και περα μη με στρεβλωνεις. Εγω δεν εχω «καμμια εμμονη να αποδειξω ότι δεν μ’επιασαν κοτσο». Αντιθετα, ρωτησα τα παιδια εδω αν οι PNY είναι καλες (προοριζονται για φιλο που δεν πολυασχολειται με υπολογιστες) και μου απαντησαν ολοι ότι είναι καλες και να μεινω με αυτές, ειδικα εφοσον δεν κλοκαρω.

Το θέμα δεν είναι το ότι συμβαίνει και μάλιστα συχνά όπως λες....είναι ότι δεν πρέπει να συμβαίνει. Μην δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα

Mε ακουσες να τους δικαιολογω? Αντιθετα. Τους καταγγελω.

Εσύ δεν διάλεξες PNY εξ αρχής θα υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό σωστά;

Ήξερες τις PNY πριν;

Oχι, δεν υπηρχε καποιος λογος. Διαλεξα τις φτηνοτερες μνημες με cas4. Αν αυτές ηταν οι PNY θα ειχα διαλεξει τις PNY.

To θέμα δεν είναι αυτό ομως,ολοι οι SuperComputerFreaks έκαναν σύγκριση PNY με Crusial ή Volts Timings κλπ;

Έχεις δει ποτέ σε συγκριτικά μεταξύ μνημών τις PNY;

Στο Memory Support της mobo σου λέει και PNY;

Aυτη η μανια που εχεις με τη συγκριση είναι το κατι άλλο...

Ρε χριστιανε μου, ο χρηστης δεν είναι SuperComputerFreaks… Δεν καιγεται να παρει το super doοper, απλη χρηση θα κανει. Ξεκολα λοιπον.

Σου είπα ότι παρακολουθώ τις τιμές αλλά το αγνόησες.

Το ότι οι τιμές αλλάζουν δεν κάνει ένα προϊόν ισάξιο ή ανώτερο από ένα άλλο.

Θέμα Marketing ειναι!

Nαι, κι εγω το ειπα αυτό. Νομοι αγορας, πχ. οταν ανεβαινει η ζητηση ανεβαινει η τιμη. Δε σημαινει ότι η τιμη συμβαδιζει με τη ποιοτητα. Και οι crucial πριν μια βδομαδα καναν 40, μετα πηγαν 49€.

Όχι και ο μονος…

Ταραξιας Μastor10 καποιοι αλλοι που σου προτειναν να τις αλλαξεις με επωνυμες και όχι για λογους ευθιξίας ή εγωισμού.

Δεν με ενδιαφερει ο… εγωισμος, με ενδιαφερει να κανω τη δουλεια μου. Δεν αξιζει το κοπο να τρεχω με το συστημα και να καθυστερω για κατι τοσο ευτελες.

Τι σου κάνω;

Ήπια σου απαντούσα αλλά εσύ άρχισες να ανεβάζεις τους τονους,γνωστη αντίδραση αν δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου ειδικά αν δεν έχεις i know

Κοτσανες,εχεις εμμονες,βλεπεις θεωρίες συνομοσιας,λες κουφά!

Μήπως είναι δικά μου λογία και αυτά;

Εγώ είπα μονό ότι βάζεις σάλτσες αφού βάζεις λογία στο στόμα μου(δες Β διαλογης που δεν είπα ποτέ και εσύ εκεί το χαβά σου)

Mη λες ψεμματα, εσυ αρχισες να βριζεις. Ηταν επομενο να λαβεις απαντηση στο ιδιο μηκος κυματος. Επιμενεις να πιανεσαι απ το «β’ διαλογη»… ναι, δεν το ειπες ακριβως αλλα αυτό εννοεις εδω και τοσα μυνηματα. Μην ακυρωνεσαι... Επισης ειπες ότι είναι «υπερτιμολογημενες» και μετα το αρνηθηκες...

Ποιο δικιο ειχα και δεν μπορω να το βρω, δεν σε καταλαβαινω… Εχεις μπερδευτει μου φαινεται. Εσυ δικιο θεωρεις το ότι πρεπει να ακολουθησω τις θεωριες σου. Πες τις θεωριες σου αλλα δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να τις ασπαστει. Και ειδικα οταν εισαι προκλητικος και βριζεις.

Λογική Screenshot

Οι ανθρωποι αναπνεουν

Τα ζωα αναπνεουν

Αρα οι ανθρωποι είναι ζωα

Σου πρότεινα εγώ ποτέ να κρατήσεις τις PNY?Ειπα οι PNY είναι ΓΤΠ ευθέος;

Σου ειπα ψαξε το στο Νετ και μην στηριζεσαι σε ότι σου λεει ο καθενας χωρις να το αιτιολογει δηλαδη αν σου πεταγα ένα καλες είναι θα με εμπιστευοσουν;

http://discussions.hardwarecentral.c...d.php?t=155694

http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-9583_28_0.html

Και για άλλη μια φόρα ΝΑΙ πειραματίζεσαι όταν από την εγγυημένη λύση πας σε κάτι που δεν είχες καν ακούσει πριν σου κάνει την Τράμπα το Πλαίσιο………..

Mη μου προσαπτεις λογικες που δεν εχουν καμμια σχεση με μενα. Οι λογικες των ανθρωπων που είναι ζωα ταιριαζουν περισσοτερο σε σενα αφου εκφραζεσαι με τετοιο αθλιο και προκλητικο τροπο.

Γιατι είναι «εγγυημενη λυση» οι crucial και δεν είναι οι Kingston, oι geil, οι pny,. κλπ?

Και στο κατω κατω ρε αδελφε θα αγορασω ότι μου γουσταρει, γιατι θα πρεπει να σου απολογηθω??!!

Τα ιδία Timings το ίδιο Voltage έχει και αυτή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...90B2227DCF4127'>http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...90B2227DCF4127

Αλλα και αυτή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...90B2227DCF4127

Αυτές τις μνημες δεν τις επελεξα γιατι εχουν cas5.

Δημοσ.

Μέχρι την σελίδα 3 διάβασα, μετά το έκοψα και απαντάω εδώ...

Επειδή οι μνήμες που έβαλε ο φίλτατος μπορεί να μην υπήρχαν σε απόθεμα, ο πωλητής θεώρησε καλό να τις αντικαταστήσει με κάτι παρόμοιο για να ετοιμαστεί το συστημα πιο γρήγορα(μπορεί να έβλεπε πώς ας πούμε οι Crucial έρχονταν σε 5 ημέρες).

Δεν γνωρίζω αν τον ενημέρωσαν ή όχι. 100% των περιπτώσεων ενημερώνουνε πελάτες και προχωράνε,μπορεί ο φίλος ναμην σήκωσε το τηλέφωνο του η να μπερδεύτηκε ο πωλητής η 1002 άλλα ή τα οποία δεν μπορώ να ξέρω.

Απο άποψη πρακτικής, ούτε με τα timings απο 5-5-5 σε 4-4-4 δεν θα δείς διαφορά, ούτε με το λιγότερο ρέυμα που θέλουν οι PNY ούτε με τις ψύκτρες.

Και οι 2 ανήκουν στην Value κατηγορία και οι επιδόσεις είναι οι ίδιες. Οι Crucial φοράνε micron ICs αφού είναι η μαμά εταιρία, και οι PNY φοράνε Samsung.

Κάποιος προέιπε πώς οι PNY,PQI,Adata φτιάχνουν δικά τους ICS. Αυτό είναί λάθος.

ICs φτιάχνει η Samsung ,η micron,nanya,elpida,hynix...όλες οι υπόλοιπες απλά κολλάνε τσιπάκια σε pcb, τα ντύνουν με ψύκτρες, τις βαφτίζουν και τους περνάνε τιμές.

Νομίζω το Πλάισιο καλοπροέραιτα πήγε να το κάνει για να εξυπηρετήσει και όχι γιαλ όγους πονηριάς ή άλλων πραγμάτων που ακούστηκαν παραπάνω.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν έισαι ευχαριστημένος, σε παρακαλώ στείλε μου ένα πμ να λύσουμε το πρόβλημα μια για πάντα.

Δημοσ.
κώλο το κάνατε το topic...

IBTL...

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω λιώσει στα γέλια!!!Ειδικά το βιντεάκι με το Γερμανόπαιδο είναι για τρελά γέλια (αλλά και για κλάμματα)....

Δημοσ.

Κάθεστε και συζητάτε και το χετε χ*σει το θέμα.Το πιο απλό γιατί δεν κάνει ο φίλτατος με τις μνήμες?Πάρε βρε χριστιανέ ένα τηλεφωνάκι και ρώτα -Έγινε λάθος?

-Δεν υπήρχαν εκείνη την στιγμή?

-Προσπάθησαν να σε ειδοποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν?

Τι έχει συμβεί τέλοσπάντων?????

Όσο για το άλλο ερώτημα που θέτεις (αν είναι καλές κ ισάξιες μ αυτές που είχες κανονικά παραγγείλει)....πάρε τα λεφτουδάκια σου πίσω αν δεν υπάρχουν και άντε να βρείς την αρχική σου προτίμηση όοοοπου γουστάρεις εσύ.Δόξα το θεό έχεις επιλογές...μην σπάζεσαι για τέτοια ψιλοπράγματα!! ;)

Δημοσ.

Για λυπηση εννοεις! ;)

Χαιρομαι που το διασκεδαζετε εγω να δειτε!

Μονο που βαριεμαι να του λεω τα ιδια και τα ιδια να μου σβηνουν τα Posts και μετα παλι απο την αρχη...

Αν μπορουσε να παρει μερος ενα υπευθυνος ή ενα 3ος(Οχι το δευτερο Account σου Screenshot) για να πει που φταιμε και οι 2 θα τελειωνε η ιστορια αλλα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

-Προσπάθησαν να σε ειδοποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν?

OΧιιιιιι μην βαζεις ιδεες στα bots του Πλαισιου απο εδω και περα σας παιρναμε αλλα ηταν κλειστο θα μας λενε!

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...