Προς το περιεχόμενο

Κολλάει χωρις τροφοδοτικο..

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Το λαπτοπ μου hp dv9000 κολλάει χωρις τροφοδοτικο..

Οταν βαζω ενα παιχνιδι (πχ pro) και βγει εκτος μπριζα αμεσως αρχιζει και σερνεται το παιχνιδι. Αυτο συμβαινει με ολα τα παιχνιδια..

Σε αντιθεση με ταινιες η τις αλλες λειτουργιες του υπολογιστη που δεν εχουν κανενα πρόβλημα....

Η ΗΡ ειχε βγαλει πριν κανενα μηνα μια οδηγια που μιλουσε για ελλατωματικες μπαταριες λαπτοπ.

Οι σηριακοι κωδικοι που εδινε ταιριαζαν απολυτα με το δικο μου λαπτοπ.

Ομως οταν τοποθέτησα τα στοιχεία του λάπτοπ μου στο site της εταιρίας η απαντηση ηταν αρνητικη. Οτι το δικο μου λαπτοπ δεν εχει πρόβλημα.

Μηπως έχετε ιδεα τι μπορεί να είναι? η τι να κανω με την HP? (αποδειξη δεν εχω κρατησει..)

(υ.γ. εχει γινει φορματ και το προβλημα επιμενει. οποτε δεν ειναι λογισμικο το προβλημα)

Δημοσ.
Καλησπέρα..

Το λαπτοπ μου hp dv9000 κολλάει χωρις τροφοδοτικο..

Οταν βαζω ενα παιχνιδι (πχ pro) και βγει εκτος μπριζα αμεσως αρχιζει και σερνεται το παιχνιδι. Αυτο συμβαινει με ολα τα παιχνιδια..

Σε αντιθεση με ταινιες η τις αλλες λειτουργιες του υπολογιστη που δεν εχουν κανενα πρόβλημα....

Η ΗΡ ειχε βγαλει πριν κανενα μηνα μια οδηγια που μιλουσε για ελλατωματικες μπαταριες λαπτοπ.

Οι σηριακοι κωδικοι που εδινε ταιριαζαν απολυτα με το δικο μου λαπτοπ.

Ομως οταν τοποθέτησα τα στοιχεία του λάπτοπ μου στο site της εταιρίας η απαντηση ηταν αρνητικη. Οτι το δικο μου λαπτοπ δεν εχει πρόβλημα.

Μηπως έχετε ιδεα τι μπορεί να είναι? η τι να κανω με την HP? (αποδειξη δεν εχω κρατησει..)

(υ.γ. εχει γινει φορματ και το προβλημα επιμενει. οποτε δεν ειναι λογισμικο το προβλημα)

λογικά όταν βγάζεις το καλώδιο η cpu σου ρίχνει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας για να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος. Ψάξε στα προεγκατεστημένα προγράμματα του laptop πως να αλλάξεις τη ρύθμιση αυτή.

Δημοσ.
λογικά όταν βγάζεις το καλώδιο η cpu σου ρίχνει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας για να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος. Ψάξε στα προεγκατεστημένα προγράμματα του laptop πως να αλλάξεις τη ρύθμιση αυτή.

σωστος....

Δημοσ.

και γω αυτο φανταστηκα..

οταν εβγαζα λοιπον το καλωδιο και εμφανιζοταν η μπαταρια στο taskbar πατώντας πανω της ρυθμιζα στο max power.. αλλα τα ιδια..

δε ξερω εχετε καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

προσωπικα μου κανει σαν προβλημα μπαταριας,αλλα μην παρω τον φιλο στον λαιμο μου,αν εχει δυνατοτητα να το τσεκαρει με καποια καλη μπαταρια ειναι το ιδανικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...