Προς το περιεχόμενο

Σε αναζήτηση...εργονομικου κουτιου!

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως δενεχει πατησει καλα η μηπως εχεις βαλει αλλες βιδες η μηπως δεν τις σφιγγεις αρκετα με αποτελεσμα οταν πανε να τραβηξουν οι αλλες να γινετε αυτο?η μηπως κανα backplate αναποδα?

Δημοσ.

μπα,να φανταστεις στην αρχη τις κουμπωνα με τη φορα του δειχτη του ρολογιου,και μετα σε ενα θρεντ στο ινσομνια ειδα οτι πρεπει να τις κουμπωνεις διαγωνια,διαβασα αναλυτικα και τις οδηγιες τις και οντως ετσι ειναι.κοιτα.εβγαλα ολη τη μητρικη,κουμπωσα τη ψυχτρα,κοιταξα απο κατω και ειδα τα 4 ασπρακια να προεξεχουν,λεω αντε κουμπωσε επιτελους...παω να τη βαλω στο κουτι,και μολις την ακουμπησα δλδ την αφησα πως να το πω,ειδα οτι ενα μαυρο κλιπακι λασκαρε λιγο...ξανακανα το ιδιο απ την αρχη και παλι λασκαρε και λεω αστο ετσι.και τωρα τουλαχιστον δουλευει.στροφες κ αυτα δε ξερω,γιατι το bios και τα προγραμματα δε τη βλεπουνε.και μου βγαζει και μηνυμα press F1 to continue καθε φορα που ανοιγω το πισι,οποτε πηγα και γω και απενεργοποιησα το να σταματαει σε λάθη και επισης κατι αλλο απενεργοποιησα για να μην ελενχει αν εχω ψυχτρα η οχι.παντως η ψυχτρα δουλευει,αν οχι στο 100% που θα μπορουσε,παντως δουλευει και την ακουω[οταν βαλω κοντα στο κουτι το αυτι μου],και βλεπω και ενα ασπρο φως απ τις τρυπουλες του πισιου και γενικα αφου δεν με ενοχλει δε την ενοχλω :P .Σκεφτομουνα ομως αυτο με το κουτι,μπας και το λυσω μια και καλη και βγαλω αυτη την εννοια απ την ακρη του μυαλου μου...!

edit:sto post 15 εννουσα οτι λασκαρει το μαυρακι της ψυχτρας

Δημοσ.

δοκιμες θελει.το κουτι να μην κραταει την Mobo ευθεια λιγοδυσκολο εκτος αν βρισκει η ψυκτρα.η μητρικη να φταιει εκ γενετης παλι ακατορθωτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...