Ceridwen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ναι ceridwen αυτο το ξερω σιγουρα.το θεμα ειναι με ποια επιλογη θα βλαστημησω λιγοτερο.. με αυτή που προτείνω εγώ προφανώς
V for Vagelis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καταρχήν αφού πας για 10 μέρες φαντάζομαι δε θα κουβαλήσεις πολλά πράγματα, οπότε δε θα παίξει και πολύ μεγάλο ρόλο τι σακίδιο θα πάρεις. Και δεύτερον δεν υπάρχει λόγος να το κουβαλάς μέσα στη πόλη, αφού μπορείς να το κλειδώσεις σε αυτά τα ντουλαπάκια που έχουν συνήθως οι σταθμοί τρένων (για Φλωρεντία δε ξέρω, φαντάζομαι θα υπάρχουν).
Garnele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Παίζει και μέση λύση: μπακμπαγκ με ροδάκια. Γαμώ;
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 οχι δεν θα κουβαλησω πολλα.δεν παμε για αχαλυνοτο κλαμπινγκ..(γαμωτο ) αλλα για να δουμε τις ομορφιες τις καθε πολης/χωρας. να σου πω την αληθεια φοβαμαι να τα αφησω εκει.θα μου πεις κλειδωμενα στα χοστελ ειναι καλυτερα? παρολα αυτα απο τιμουλες τι παιζει? @ceridwen ναι ρε και μετα θα σε βριζω!χεχε @garnele παιζει κατι τετοιο??
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 παρολα αυτα απο τιμουλες τι παιζει? 3-5 ευρώ σε κέρματα για 24-72 ώρες, εξαρτάται που είσαι και γενικά αυτά τα ντουλάπια χωράνε της παναγιάς τα μάτια και γενικά τα θεωρώ πιο ασφαλή από hostels... Σε ροζ με την κάντυ κάντυ να το πάρεις...
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ναι. :lol::lol: Sorry δεν άντεξα... Οντόπικ βαλίτσα με ροδάκια και απο μένα.. Δεν πάς σε κορφοβούνια ώστε να έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους δρόμους και γενικά είναι πολύ πιο εύκολο να σέρνεις μια (καλή) ρημαδοβαλίτσα παρά να βλαστημάς για το βάρος στην πλάτη σου. Αν και το μπάκπακ με ροδάκια είναι το πιό έπικ win απο όλα..
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 κοιτα που θα με τουμπαρετε σε λιγο..χοχο! ωραια πειτε και τιμες τωρα να ξερω πανω κατω που βρισκομαστε.. ινσομνιακ 8ενκς!
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Τιποτις, χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που εκτιμούν την Κάντυ Κάντυ... Οι τιμές είναι πονεμένη ιστορία και ειδικά στην Ελλάδα που θεωρούν τις βαλίτσες αξεσουάρ πολυτελείας. Πάρε σβάρνα όλα όσα πουλάνε βαλίτσες και παζάρεψε. Κατά καιρούς στο υπόγειο του Λαμπρόπουλου υπάρχουν προσφορές, αλλά πήγαινε σε όσα περισσότερα μαγαζιά μπορείς.
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εξαρτάται πόσα θέλεις να δώσεις... Για rolling/wheeled backpacks έχει Απο-Εώς... Το από στο πιό απλό του (παιδικό του) θα είναι κάνα 30ρι (τιμές ελλάδας) και 100+ στο πιό καλό του... Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως.. ;p
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το δικό μου, με χωρητικότητα μέτριου sac-voyage ήταν κάπου στην 45άρα αν θυμάμαι καλά, αν και μεγάλο ποσοστό των γκαφρών είμαι σίγουρος πως πήγανε στην ετικέτα Benetton. Παλιά περιγραφή: Η τσάντα μπορεί να φορεθεί στην πλάτη -έχει ειδικό φερμουάρ που ανοίγεις και βγαίνουν οι "τιράντες" και η πίσω επιφάνειά της είναι σκληρή έτσι ώστε να μην αλλάζει σχήμα και δε μπορείς να την κουβαλήσεις από τα εξογκώματα που ενδέχεται να προκαλούν τα περιεχόμενα. Έχει, πέρα από αυτό, μια άλλη κρύπτη με φερμουάρ στην κορυφή της, από την οποία βγαίνει ένα ματσούκι για να τη σέρνεις. Τα δε ροδάκια της, δεν είναι εξωτερικά, αλλά βγαίνουν μόνο τα 3 τεταρτημόρια τους έξω, το υπόλοιπο είναι χωμένο στο σώμα της βαλίτσας, λεπτομέρεια εξαιρετικά σημαντική γιατί έτσι σπάνε πολύ δύσκολα -και έχω σπάσει πολλά από τα άλλα. Επιπλέον, το σχήμα της, επιτρέπει να χωράνε αρκετά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να παίρνεις βαλιτσάρες, ειδικά για καλοκαιρινά ταξίδια που ο ρουχισμός είναι ελαφρύς. Σκέψου ότι έκανα ταξίδι με αυτήν, γεμισμένη με ρούχα για 9 μέρες -ζύγιζε 8.2 κιλά στο αεροδρόμιο.
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 http://www.bagking.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=108109&Category_Code=05&Product_Count=16 Χρειάζεσαι κάτι λίγο μεγαλύτερο απο αυτό φαντάζομαι... Αλλιώς πάς σε κλασσικές συρόμενες βαλίτσες που είναι ευρύχωρες αλλα δεν κουβαλιούνται στην πλάτη... Backpack.. δεν ξέρω... δεν πάς για κάμπινγκ ή στο βουνό άρα δεν στο προτείνω.. Luci το δικό σου είναι αυτό στο λίνκ παραπάνω; Αυτό εννοώ παιδικό (Oh ... the ban is imminent.. ) wTF... Έκανα αποθήκευση στην επεξεργασία και στο κουμπί έγραφε ψηφίστε τώρα... Oh well...
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εγώ την αγαπώ. Και δεν είναι τόσο μικρή όσο φαίνεται, παίζει να 'ναι και μέτρο.
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σε συρόμενο σακίδιο, τα φετινά μοντέλα της samsonite ξεπερνούν τα 250ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.