Προς το περιεχόμενο

αγορα οθονης 22'' lg

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να με βοηθησετε να διαλεξω μια οθονη 22'' να σουταρω την 19αρα?

Κριτηρια 1)200 ευρω max (οσο το λιγοτερο,τοσο το καλυτερο)

2)eshop καλυτερα

3)lg (zero pixel εγγυηση)

4)1680χ1050 (παραπανω μαλλον θα γονατισει το μηχανημα :rolleyes: )

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ----------

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169511

εδω εχω καταληξει.Αξιζει να παω εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169528

ή τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου?

Δημοσ.

φίλε μου έχω μία 22άρα Samsung και είναι όλα τα λεφτά... θα σου πρότεινα να αγοράσεις και εσύ μία τέτοια... πιστεύω πως η Samsung είναι η "μητέρα" των τηλεορασεων και γενικά των οθονών... η φωτειότητα και η αντίθεσή της είναι τέτοια που παρόλο το μέγεθός της δεν κουράζεσαι καθόλου στα μάτια...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1212044&HYOTHONESDIAGONIOS=22+inches&Manufacturer=Samsung&category=69978102&catalog=23

Δημοσ.

δεν εχω τιποτα με τη Samsung αλλα ειμαι ευχαριστημενος απο το service της LG και θα ηθελα παλι LG

Δημοσ.

@ Galis: από τις 2 που αναφέρεις αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι ακρετά ίδιες σε δυνατότητες και μάλλον και ίδιο panel απλά η διαφορά μάλλον οφείλετε στο γεγονός ότι η δεύτερη είναι πιο νέο μοντέλο και πιο εμφανίσημη.

Στην ανάλυση που ζητάς πάντως εγώ θα πήγαινα σε Samsung σαν αυτή που προτείνει ο gitz, όχι ότι οι LG είναι άσχημες αλλά η Samsung είναι ένα κλικ πιο πάνω.

Δημοσ.

Έχεις δικαιο για τα zero pixel ειναι μεγαλο ατού! αλλα όπως προείπε κάποιος είναι μητερα! Η samsung! όλες η τηλεορασεις και οι οθόνες τα σπλάχνα τους είναι samsung! 2243nw εχω εγώ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!

Δημοσ.
Εγω εδω και μερικους μηνες εχω την W2252TQ και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Στην προτεινω ανεπιφυλακτα.

Calibration Profile εδω.

Και εγώ αυτή έχω, και επίσης τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Αφού εγώ σκέφτομαι να πάρω άλλη μία.

Δημοσ.

ισχυει οτι εχει την επιλογη να δουλευει και σε χαμηλοτερες αναλυσεις (πχ1280χ1024) χωρις να χανει σε ποιοτητα αλλα με μαυρες μπαρες δεξια-αριστερα?

Δημοσ.

νεα απορια (οχι οτι απαντηθηκε η παλια :P )

αν αγορασω 24'' οθονη στα 1920χ1200 σε περιπτωση που λογω hardware μπορω να παιξω ικανοποιητικα μονο σε 1680χ1050 θα ειναι ''μουντα'' τα γραφικα ή τα καταφερνουν καλα οι νεες οθονες?

Δημοσ.

Και εγω αυτη εχω lg w2252tq και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...να ρωτησω το calibration profile που λεει ενας φιλος πριν μπαινει απλα με δεξι κλικ και install η θελει τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Αν παιξεις σε αλλη αναλυση απο την native, οχι απλως θα τα βλεπεις μεγαλα αλλα και θολα. Μια tft την δουλευεις παντα στην αναλυση της. Δεν ειναι σαν τις crt που μπορουσες να αλλαξεις αναλυση και να δουλεψεις αρκετα χαλαρα και σε αλλη. Βεβαια σε εκεινες εχανες σε γεωμετρια κτλ

Δημοσ.

Δουλεύω και τις 2. Για να είμαι ακριβής την Μ2294D στο γραφείο και την Τ220 (χωρίς δέκτη) σαν δεύτερη στο σπίτι πλάι σε μία Μ2794D. Aν η κύρια χρήση της θα είναι ως επί το πλέιστον σαν monitor πας για την Τ220...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...