Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε windows, θα πρεπει να απεγκαταστησετε την τελευταια εκδοση του iTunes,να βρειτε μια εκδοση iTunes 8.2 prerelease(ψαξτε σε torrent) και να κανετε μετα την ιδια διαδικασια..

Ουσιαστικα ,το iTunes 8.2 prerelease σου επιτρεπει να φορτωσεις ipcc αρχεια που περιεχουν πληροφοριες.

Δε χρειάζεται ή αντίστοιχη εντολή σε Windows είναι

>"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1

από το command prompt.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα ωραία με την εγκατάσταση της OS3 κανένα πρόβλημα. Μετά όμως όταν πλησιάσω το κινητό στο ηχείο του υπολογιστή μου, κάνει το χαρακτηριστικό ήχο του κινητού σαν να παίρνει τηλέφωνο συνέχεια. Μόνο όταν ενεργοποιήσω το 3g σταματάει ο ήχος. Με τη 2.2.1 δεν μου το έκανε αυτό σίγουρα γιατί στην ίδια θέση έβαζα και πριν το κινητό μου. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Είναι τρομερά ενοχλητικό

Δημοσ.

Έβαλα κι' εγώ την αναβάθμιση και μετά έκανα restore από το backup που είχα κρατήσει. Μόλις έκανα λήψη μια εφαρμογή από το appstore στο τέλος της εγκατάστασης σταμάταγε η μπάρα και δεν ολοκληρωνόταν η εγκατάσταση της εφαρμογής. Όταν έκανα restart το εικονίδιο της εφαρμογής εξαφανιζόταν και όταν ξαναπήγαινα στο appstore για να την ξανακατεβάσω μου έλεγε ότι είναι ήδη εγκατεστημένη... Έκανα μια επαναφορά ρυθμίσεων και εμφανίστηκαν κανονικά όλα τα εικονίδια και τώρα είναι OK... Όσοι έχετε διάφορα προβλήματα δοκιμάστε να κάνετε μια επαναφορά ρυθμίσεων ίσως λυθεί το πρόβλημα σας γιατί απ' ότι κατάλαβα το backup πρέπει να κρατάει πολύ σαβούρα δημιουργώντας διάφορα προβλήματα όταν το επαναφέρεις...

Δημοσ.
ρε παιδια... mms πωσ στελνω.. δεν το εχω καταφερει να το βρω..

όπως στέλνεις sms μόνο που βάζεις φωτό από του κουμπί δίπλα στο κείμενο...

Διαβάζω καλά; έσπασε η 3.0;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ----------

Ναι... για mac

starting with the release of PwnageTool for Mac OS X. QuickPwn for Mac OS X and Windows will follow sometime soon
Δημοσ.
όπως στέλνεις sms μόνο που βάζεις φωτό από του κουμπί δίπλα στο κείμενο...

e??? δεν εχει κανενα κουμπακι διπλα στο κειμενο εμενα... πωσ κανεισ ''print screen'' sto iphone? για να δεισ τι σου λεω..

Δημοσ.
πιο πανω? κουμπι εννοεισ?

aa to vrhka

Ετσι πρεπει να ειναι και πατας το κουμπι με την καμερουλα αριστερα για τα MMS και να επισυναψεις φωτογραφια

post-50418-129063011354_thumb.png

Δημοσ.
ρε παιδια μπηκα itunes πάτησα update εκανε οτι έκανε...τελείωσε...έκανα επανακίνηση και δεν είδα καμια διαφορά help

Για το O.S. 3 εκανες το update? Πηγαινε ρυθμισεις -> About και δες τι software version γραφει οτι εχεις. Αν δεν λεει 3.0 τοτε δεν εκανες το Update

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ----------

Ετοιμο και το jailbreak για το OS 3.0 εν ονοματι RedSnow (quickpwn)...

http://www.iphonehellas.gr/6435/redsnow-aka-quickpwn-relesed-mac-windows/#more-6435

Δημοσ.

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με τη φόρτιση της μπαταρίας, αλλά τελικά φαίνται να λύνεται με τη ρύθμιση στο mail fetch new data -> push -> off. Έκανα πιο πριν restore αλλά μάλλον το έκανα τζάμπα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:55 ----------

Εμένα δεν μου βγάζει αυτό το εικονίδιο στα μηνύματα για να στείλω photos. Έχει να κάνει με το ότι έχω WInd?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ----------

Για να στέλνεις photos στα messages πρέπει να έχεις Vodafone ή Cosmote; Εγώ που έχω WIND δεν μου βγάζει το εικονίδιο στα messages για να στέλνω photos. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...