Προς το περιεχόμενο

ενσωματωση υποτιτλων σε mvk αρχεια

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το Avi recomp που να γραφει τους υποτιτλους πανω στην ταινια χωρις καθολου απωλει η εστω με την μικροτερη δυνατη?

Δημοσ.

με το TsMuxer δοκίμασες? δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θεωρώ πως θα το κάνει χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι το mkvmerge κανει αυτην την δουλεια.Απλα εσωκλειει τους υποτιτλους μεσα στο container, δεν τους κανει embedded.

Δημοσ.
με το TsMuxer δοκίμασες? δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θεωρώ πως θα το κάνει χωρίς πρόβλημα.
φιλε ποια επιλογη βαζω στο tsmuxer για να παιζει στο ps3

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:34 ----------

Νομιζω οτι το mkvmerge κανει αυτην την δουλεια.Απλα εσωκλειει τους υποτιτλους μεσα στο container, δεν τους κανει embedded.
εγω θελω να τος γραψει πανω στην ταινια και οχι να τους προσθεσει σαν ξεχωριστο αρχειο
Δημοσ.

επιλέγεις το Blu-ray disk ή AVCHD disk και θα παίζει κανονικά στο PS3 και σε όποιο άλλο Blu-ray player το βάλεις.

Δημοσ.
επιλέγεις το Blu-ray disk ή AVCHD disk και θα παίζει κανονικά στο PS3 και σε όποιο άλλο Blu-ray player το βάλεις.
να μην επιλεξω m2ts muxing?
Δημοσ.
να μην επιλεξω m2ts muxing?

εγώ επιλέγω το Blu-ray disk και μετά παίρνω το .meta αρχείο που φτιάχνει το tsmuxer και συνεχίζω τη διαδικασία με ένα .bat αρχειάκι αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα αρχεία με οδηγίες.

Δημοσ.
εγώ επιλέγω το Blu-ray disk και μετά παίρνω το .meta αρχείο που φτιάχνει το tsmuxer και συνεχίζω τη διαδικασία με ένα .bat αρχειάκι αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα αρχεία με οδηγίες.
βασικα δεν ενδιαφερομαι για καψιμο σε dvd αλλα για streaming απο το pc σε ps3 υπαρχει το τροπος να μην βγαινει vob αρχειο αλλα αρχειο βιντεο?
Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το Ps3 Media server και να έχεις τις ταινίες σου στον υπολογιστή και να τις παίζεις στο PS3 μέσω δικτύου?Το πρόγραμμα υποστηρίζει και avi και mkv και srt.

Ρίξε μια ματιά εδώ :

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Εμένα πάντως με έχει σώσει.

Δημοσ.

υποθέτω ότι αν επιλέξεις m2ts muxing θα σου βγάλει την ταινία σε αρχείο βίντεο, δοκίμασέ το δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.
Γιατί δεν βάζεις το Ps3 Media server και να έχεις τις ταινίες σου στον υπολογιστή και να τις παίζεις στο PS3 μέσω δικτύου?Το πρόγραμμα υποστηρίζει και avi και mkv και srt.

Ρίξε μια ματιά εδώ :

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Εμένα πάντως με έχει σώσει.

αυτο εχω αλλα θελω να ενσωματωσω τους υποτιτλους για να την αντιγραψω στον σκληρο του ps3
Δημοσ.

Δημήτρη για να καταλάβω, θέλεις να κάνεις streaming την ταινία ή να την παίζεις από το δίσκο του PS3? Κι επίσης τι format θέλεις να έχει η ταινία?

Για να την παίξεις με streaming σαν αρχείο .mkv αλλά με ενσωματωμένους υπότιτλους δοκίμασε το MKVtoolnix (το δοκίμασα και κάνει ενσωμάτωση των υπότιτλων και σου δίνει πάλι ένα αρχείο .mkv με όσους υπότιτλους θέλεις)

Για να παίξεις από το δίσκο του PS3 δεν ξέρω αν γίνεται αλλά από εξωτερικό δίσκο ή στικάκι γίνεται με το txmuxer κι απλά επιλέγεις AVCHD disk στο tsmuxer.

Πες μου αν σε βοήθησα καθόλου ή αν θέλεις κάτι άλλο να κάνεις.

Δημοσ.
Δημήτρη για να καταλάβω, θέλεις να κάνεις streaming την ταινία ή να την παίζεις από το δίσκο του PS3? Κι επίσης τι format θέλεις να έχει η ταινία?

Για να την παίξεις με streaming σαν αρχείο .mkv αλλά με ενσωματωμένους υπότιτλους δοκίμασε το MKVtoolnix (το δοκίμασα και κάνει ενσωμάτωση των υπότιτλων και σου δίνει πάλι ένα αρχείο .mkv με όσους υπότιτλους θέλεις)

Για να παίξεις από το δίσκο του PS3 δεν ξέρω αν γίνεται αλλά από εξωτερικό δίσκο ή στικάκι γίνεται με το txmuxer κι απλά επιλέγεις AVCHD disk στο tsmuxer.

Πες μου αν σε βοήθησα καθόλου ή αν θέλεις κάτι άλλο να κάνεις.

θελω να ενσωματωσω τους υποτιτλους για να την αντιγραψω στον σκληρο του ps3 μεσω δικτυου το ps3 media server την μετατρεπει σε mp4 χωρις να εχουμε απωλεια στην ποιοτητα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:02 ----------

τελικα βρηκα την λυση με την επιλογη M2TS Muxing δημιουργει αρχειο βιντεο που υποστηριζει το ps3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...