Προς το περιεχόμενο

Να κάνει κανείς αποτρίχωση ή να μην κάνει;...

belfast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα έντονης τριχοφυΐας.Κανονικά πράγματα.Μού το είπε εξ άλλου και κορίτσι ότι σαν και σένα τόσο δηλαδή θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες.

Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που πιστεύω το έχουν πάρα πάρα πολλοί άνδρες, ενδεχομένως και γυναίκες.

Γύρω από το σημείο...αφόδευσης υπάρχουν αρκετές τρίχες που όπως και να το κάνουμε είναι αντικοικονομικό αυτό αφού ξοδεύω πολύ χαρτί υγείας! Συν ότι είναι θέμα υγιεινής.

Σκέφτομαι να πάω σε κάποιον ειδικό να καθαρίσω την περιοχή.Υπάρχει όμως σίγουρα εμπιστοσύνη? μη φύγω από το ινστιτούτο καθαρός αλλά..κουνιστός?:fear:

Τη δουλειά αναλαμβάνουν μόνο άντρες ή και γυναίκες αισθητικοί? Θα είχε πρόβλημα μιά κοπέλα αισθητικός να το κάνει αυτό?Σίγουρα θα ήταν πιό ακίνδυνο γιά το ..Νότιο Πόλο μου!:lol:( Βόρρειο δεν έχω γιά να προλάβω τούς πονηρούς!)

Ξέχασα να ρωτήσω.Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου? Κάτι μηχανάκια πήρε το μάτι μου στο Τελεμάρκετινγ που διαφημίζανε που εκπέμπουν παλμούς που αποδυναμώνουν λέει τη ρίζα αν το κάνεις μερικές φορές.Στέκει?Όχι δηλαδή γιά κανένα άλλο λόγο αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά ντρέπομαι λίγο μα πάω να σκύψω και να κάνει ο άλλος ...ζωγραφική πίσω μου.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφου εχει μονιμο αποτελεσμα γιατι πηγαινεις καθε 2 μηνες? :rolleyes::P

Γραφω οτι κανεις καποιες συνεδριες η οποιες γινονται περιπου ανα διμηνο. Η διαρκεια της θεραπειας αλλαζει απο ατομο σε ατομο αναλογα με την επιμονη της τριχας. Μονο και μονο οτι παω καθε διμηνο για αποτριχωση ενω με τις υπολοιπες μεθοδους καθε 15 μερες εμενα μου αρκει!θα κανω 1 χρονο θεραπεια και ολα μια χαρα!;)

Δημοσ.
nick[;2830045'']Το φύλο ούτως η άλλως είναι καθαρά κοινωνικο κατασκεύασμα, λένε οι αντι-σεξιστές.

Εγώ λεω ότι αμα αφήσω ένα μήλο από το χέρι μου θα πέσει πάνω!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:20 ----------

Γεια χαρά. Εδώ και χρόνια σκέφτομαι να κάνω αποτρίχωση και είμαι πολύ μπερδεμένος. Έχω τρίχες στους ώμους στη μέση και πολλές χαμηλά στην κοιλιά και είμαι χάλια. Όταν ρωτάω, οι μισοί μου λένε ότι είναι αδερφίστικο και οι άλλοι μισοί να κάνω ότι αισθάνομαι. Εγώ πάλι αισθάνομαι άσχημα κυρίως κάθε καλοκαίρι και φέτος έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Απο την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μπαίνει σε ένα μαγαζί με γκόμενες και να ζητάει αποτρίχωση. Εχθές που έψαχνα στο ίντερνετ βρήκα ένα καλό site και έχω ξεσηκωθεί και πάλι γιατί έρχεται στο σπίτι! Υπάρχει κάποιος που κάνει αποτρίχωση εδώ; Θέλω την γνώμη όλων σας...

Ξεκίνα με μηχανή ξυρίσματος και ξυραφάκι και πάρε μασχάλες, ώμους, πλάτη, στήθος-κοιλιά και οπωσδήποτε γεννητικά όργανα. Μετά θα δεις και ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου αρέσει. Έχω δει πολλούς να αρνούνται πισματικά να το κάνουν. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν ΄γύρισε πίσω όταν το δοκίμασε. Είναι θέμα καθαριότητας και αισθητικής.

ΝΑ ξέρεις ότι το καλύτερο είναι η πολύ λίγη τρίχα στο στήθος, δηλαδή όταν αρχίσουν να βγαίνουν. Απλά θα σε τσιμπάει και η γκόμενα θα παραπονιέται λίγο, εκτός και είναι λυσάρα (όπως οι περισσότερες).

Αφού λοιπόν το δοκιμάσεις, θα δεις τι σου αρέσει και τι όχι. Οι τρίχες θα ξαναβγούν, οπότε είναι καλό δοκιμαστικό. Πάντως μην κάνεις laser γιατί είναι πολύ gay (δεν μπορείς πχ να έχεις λείο στήθος και τρίχα στο χέρι, θα πρέπει να τά πάρεις όλα στην περίπτωση του laser).

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα έντονης τριχοφυΐας.Κανονικά πράγματα.Μού το είπε εξ άλλου και κορίτσι ότι σαν και σένα τόσο δηλαδή θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες.

Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που πιστεύω το έχουν πάρα πάρα πολλοί άνδρες, ενδεχομένως και γυναίκες.

Γύρω από το σημείο...αφόδευσης υπάρχουν αρκετές τρίχες που όπως και να το κάνουμε είναι αντικοικονομικό αυτό αφού ξοδεύω πολύ χαρτί υγείας! Συν ότι είναι θέμα υγιεινής.

Σκέφτομαι να πάω σε κάποιον ειδικό να καθαρίσω την περιοχή.Υπάρχει όμως σίγουρα εμπιστοσύνη? μη φύγω από το ινστιτούτο καθαρός αλλά..κουνιστός?:fear:

Τη δουλειά αναλαμβάνουν μόνο άντρες ή και γυναίκες αισθητικοί? Θα είχε πρόβλημα μιά κοπέλα αισθητικός να το κάνει αυτό?Σίγουρα θα ήταν πιό ακίνδυνο γιά το ..Νότιο Πόλο μου!:lol:( Βόρρειο δεν έχω γιά να προλάβω τούς πονηρούς!)

Ξέχασα να ρωτήσω.Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου? Κάτι μηχανάκια πήρε το μάτι μου στο Τελεμάρκετινγ που διαφημίζανε που εκπέμπουν παλμούς που αποδυναμώνουν λέει τη ρίζα αν το κάνεις μερικές φορές.Στέκει?Όχι δηλαδή γιά κανένα άλλο λόγο αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά ντρέπομαι λίγο μα πάω να σκύψω και να κάνει ο άλλος ...ζωγραφική πίσω μου

.

Να σαι καλά, μας άνοιξες την όρεξη! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ξέχασα να ρωτήσω.Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου? Κάτι μηχανάκια πήρε το μάτι μου στο Τελεμάρκετινγ που διαφημίζανε που εκπέμπουν παλμούς που αποδυναμώνουν λέει τη ρίζα αν το κάνεις μερικές φορές.Στέκει?Όχι δηλαδή γιά κανένα άλλο λόγο αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά ντρέπομαι λίγο μα πάω να σκύψω και να κάνει ο άλλος ...ζωγραφική πίσω μου.

Αυτο με τους παλμους ειναι λιγο παρατολμο παντως,γιατι και οι τριχες να φυγουν η συνηθεια μπορει να μεινει.:lol:

Δημοσ.

για τον νοτειο πολο να πας σε μια αισθητικο. θα σε βαλει στα 4 λογικα (μην πανικοβαλεσαι) θα απλωσει το κερι και μετα με μια ταινια χρατς και τελος. ειναι το σημειο που ποναει λιγοτερο απ ολα οποτε μην ανησυχεις. και δεν θα φυγεις κουνιστος

Δημοσ.
Να σαι καλά, μας άνοιξες την όρεξη! :lol::lol::lol:

Ελπίζω όχι γιά να μού κάνετε εσείς την αποτρίχωση!

Σαν δεν ντρέπεσαι και είσαι και ..ANHLIKOS:-)

Δημοσ.

Σχετικα με τον 'νοτιο πολο' ενας κολλητος μου τον αποψύχει αυτη την περιοδο (:D) για λογους υγειας καθως καποιες τριχες, ας το πω απλα, μπηκαν μεσα κ επρεπε να κανει μια χειρουργικη, απλη μεν, επεμβαση..

Πηγαινει σε αισθητικο-χειρουργο.. Οχι σε καποιο απο τα γνωστα κεντρα αισθητικης αλλα σε καποια που γνωριζει.. Η γιατρος ειναι γυναικα κ ενταξει.. Μετα απο λιγη ωρα συνηθιζεις κ δεν σ πειραζει που ειναι γυναικα, λεει ο φιλος μου.. Κ επισης δεν απλωνει κερι και χρατςςςς.. Το κανει με κατι σαν λειζερ (ισως ειναι λειζερ, δεν γνωριζω ακριβως) κ πρεπει να πας μερικες φορες ωστε να φυγουν μονιμα.. Ειναι ακριβη διαδικασια κ προσωπικα πιστευω δεν αξιζει (εκτος αν εισαι λεφτας) παρα μονο για λογους υγειας..

Δημοσ.

[/color]

Ξεκίνα με μηχανή ξυρίσματος και ξυραφάκι και πάρε μασχάλες, ώμους, πλάτη, στήθος-κοιλιά και οπωσδήποτε γεννητικά όργανα. Μετά θα δεις και ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου αρέσει. Έχω δει πολλούς να αρνούνται πισματικά να το κάνουν. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν ΄γύρισε πίσω όταν το δοκίμασε. Είναι θέμα καθαριότητας και αισθητικής.

ΝΑ ξέρεις ότι το καλύτερο είναι η πολύ λίγη τρίχα στο στήθος, δηλαδή όταν αρχίσουν να βγαίνουν. Απλά θα σε τσιμπάει και η γκόμενα θα παραπονιέται λίγο, εκτός και είναι λυσάρα (όπως οι περισσότερες).

Αφού λοιπόν το δοκιμάσεις, θα δεις τι σου αρέσει και τι όχι. Οι τρίχες θα ξαναβγούν, οπότε είναι καλό δοκιμαστικό. Πάντως μην κάνεις laser γιατί είναι πολύ gay (δεν μπορείς πχ να έχεις λείο στήθος και τρίχα στο χέρι, θα πρέπει να τά πάρεις όλα στην περίπτωση του laser).

ρε jimarass θα του βγουνε γουρονοτριχες μετα αμα παρει ολο το σωμα του με ξυραφακι

για ωμους και πλατη μιλαω.

Δημοσ.
ρε jimarass θα του βγουνε γουρονοτριχες μετα αμα παρει ολο το σωμα του με ξυραφακι

για ωμους και πλατη μιλαω.

Όχι είναι λάθος αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος ότι δηλαδή με το ξύρισμα μεγαλώνουν ή και πληθαίνουν οι τρίχες!Αυτό είναι τσεκαρισμένο από δερματολόγο.Δεν κάνεις εξ άλλου τίποτα στη ρίζα ώστε να γίνει κάτι τέτοιο.

Απλώς οι άκρες των τριχών είναι πολύ ευκαμπτες γιατί είναι λεπτές και δεν σε τσιμπάμε, αλλά μετά το ξύρισμα μένει το χοντρό μέρος της τρίχας και είναι μετά σαν βούτσα.Έτσι έχεις την αίσθηση ότι έχουν χοντρύνει οι τρίχες.

Επειδή είμαι λιγάκι "μη μού άπτου" δεν θα ανεχόμουν μετά το ξύρισμα να με ενοχλούν οι τρίχες όταν θα άρχιζαν να ξεπροβάλλουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...