Προς το περιεχόμενο

AEROCOOL FP-01 FLIP PANEL BLACK αξίζει?

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808556

χροιαζομαι να εχω 2 μπροστα θειρες usb , σατα και card reader

αυτο τα παρέχει αυτά :) και επιπλέον εχει και ριθμιστει φαν που δεν έχω κτλ

αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι κατω λεει συμβατότητα με χπ αλλα δεν αναφέρει τπτ για βιστα

και εγω αυτο το θέλω όμως να το έχω και στα windows 7 (που προκητε να αγοράσω με το καλό..)

(βεβαιθα δεν ξερω αν γινεται, εχω στον υπολογιστή μου τα 7 αν δω οτι δεν το αναγνωρίζει θα μπορω να το πάω πισω και να μου δώσουν καποιο μερος των χρημάτων ?)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, Hardware είναι δεν έχει να κάνει με συμβατότητες και ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιεσ θύρες.. Το πρόβλημα που μπορεί να σου παρουσιαστεί είναι αν όντως έχεις θέσεις usb, sata κτλπ στη motherboard σου

Δημοσ.
εχω στη motherboard ( τις πισω) αν αυτο εννοεις

μα με το hardware γινοντε οι αυμβατότητες ...

ξέρεις κάποιο λειρουργικό σύστημα το οποίο να μη μπορεί να "ανιχνεύσει" usb ?

προσωπικά δε ξέρω, απο εκεί και πέρα λέω για θύρες usb στη motherboard κάτι τέτοιο αν έχεις ελέυθερο...

Δημοσ.

τι είναι αυτό που μου δείχνεις? δε μπορώ να διακρίνω.. όλες οι μητρικές έχουν τέτοιες θύρες το θέμα είναι αν τις απασχολείς όλες... δες στο manual της μητρικής σου που είναι οι usb

Δημοσ.

το παρηγκηλα και ο θεος βοηθός

λογικα δεν πρεπει να εχω ελευθερη γιατι δεν εχω σνδεση κατι επιπλεον και τις θυες που ειχε μπροστα (usb) τις ξεκανα...

Δημοσ.

το πειρα το εβαλα

1) που βαζω το καλοδιο για τη θερμοκρασια δεν το βρισκω στη motheroard

2) ενωσα το κιτρινο καλοδιακη του fan απευθειας στο άλλο καλοδιο (του μηχανηματος)

μου διγνει στροφες κτλ αλλα οταν λεω να κατεβαζει τις στροες δεν κατεβαζει μηπος ενωσα λαθος καλοδια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...