nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808556 χροιαζομαι να εχω 2 μπροστα θειρες usb , σατα και card reader αυτο τα παρέχει αυτά και επιπλέον εχει και ριθμιστει φαν που δεν έχω κτλ αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι κατω λεει συμβατότητα με χπ αλλα δεν αναφέρει τπτ για βιστα και εγω αυτο το θέλω όμως να το έχω και στα windows 7 (που προκητε να αγοράσω με το καλό..) (βεβαιθα δεν ξερω αν γινεται, εχω στον υπολογιστή μου τα 7 αν δω οτι δεν το αναγνωρίζει θα μπορω να το πάω πισω και να μου δώσουν καποιο μερος των χρημάτων ?) ευχαριστώ
Technology fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, Hardware είναι δεν έχει να κάνει με συμβατότητες και ειδικά όταν πρόκειται για τέτοιεσ θύρες.. Το πρόβλημα που μπορεί να σου παρουσιαστεί είναι αν όντως έχεις θέσεις usb, sata κτλπ στη motherboard σου
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 εχω στη motherboard ( τις πισω) αν αυτο εννοεις μα με το hardware γινοντε οι αυμβατότητες ...
Technology fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 εχω στη motherboard ( τις πισω) αν αυτο εννοεις μα με το hardware γινοντε οι αυμβατότητες ... ξέρεις κάποιο λειρουργικό σύστημα το οποίο να μη μπορεί να "ανιχνεύσει" usb ? προσωπικά δε ξέρω, απο εκεί και πέρα λέω για θύρες usb στη motherboard κάτι τέτοιο αν έχεις ελέυθερο...
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 αυτο εννοεις ? (τα στοιχεια του πσ ειναι κατω...)
Technology fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 τι είναι αυτό που μου δείχνεις? δε μπορώ να διακρίνω.. όλες οι μητρικές έχουν τέτοιες θύρες το θέμα είναι αν τις απασχολείς όλες... δες στο manual της μητρικής σου που είναι οι usb
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 το παρηγκηλα και ο θεος βοηθός λογικα δεν πρεπει να εχω ελευθερη γιατι δεν εχω σνδεση κατι επιπλεον και τις θυες που ειχε μπροστα (usb) τις ξεκανα...
mchrisober Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 δεν θα εχεις κανενα προβλημα φιλε μου, εισαι μαι χαρα
nickarmy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 το πειρα το εβαλα 1) που βαζω το καλοδιο για τη θερμοκρασια δεν το βρισκω στη motheroard 2) ενωσα το κιτρινο καλοδιακη του fan απευθειας στο άλλο καλοδιο (του μηχανηματος) μου διγνει στροφες κτλ αλλα οταν λεω να κατεβαζει τις στροες δεν κατεβαζει μηπος ενωσα λαθος καλοδια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.