stoner_memo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε ολους και καλως σας βρηκα(νέος σαν μέλος , παλιός σαν "ματακιας" του φόρουμ... ) Έχω ενα dvd-rw NEC ND-3500AG και μου παρουσιάζει το εξης πρόβλημα: Ενώ γράφει κανονικα CD με τα DVD έχει ενα κόλλημα και αρνείται να γράψει όποιο προγραμμα και να χρησιμοποιήσω...Μου βγάζει κατι άκυρα errors τα οποία έχω ανεβασει να τα δείτε και όποια βοηθεια ευπροσδεκτη...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κανε ενα update το firmware του dvd-rw. Δοκιμασε επισης αν δεν κανεις update στα settings του nero και στο write tab να κανεις disable το DVD+R Reserve Track περιμενω αποτελεσματα... εαν θελεις μπορω να σου πω αν θελεις να κανεις αναβαθμιση το firmware.
stoner_memo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κανε ενα update το firmware του dvd-rw. Δοκιμασε επισης αν δεν κανεις update στα settings του nero και στο write tab να κανεις disable το DVD+R Reserve Track περιμενω αποτελεσματα... εαν θελεις μπορω να σου πω αν θελεις να κανεις αναβαθμιση το firmware. Λοιπον κάνε ενα κόπο φίλε μου και πες μου για το firmware,ωστοσο θα τσεκαρω να απενεργοποιησω το Reserve Track και θα σου πω.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:55 ---------- Λοιπον κάνε ενα κόπο φίλε μου και πες μου για το firmware,ωστοσο θα τσεκαρω να απενεργοποιησω το Reserve Track και θα σου πω.... Άκυρο το Reserve Track,το είχα απενεργοποιημενο,οποτε περιμένω...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Με το infotool που εχει το nero δες ποια εκδοση firmware εχει το dvd-rw σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.