elven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 πληροφορίες ζήτησε το άτομο όχι τη γνώμη μας άν κάνει καλά ή όχι. Και αφού ζήτησε μόνο πληροφορίες, οι κρυφοφασίστες γυφτοέλληνες,οι τεμπέληδες που μένουν πίσω και το +1 σου που ακριβώς κολλάνε;
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 απλά έχω εισόδημα κ περιουσία στην Ελλάδα αλλά δεν θα μπλέξω τις δύο χώρες. Τι ειδους εισοδηματα (ποσα ευρω στο περιπου) εχεις στην ελλαδα και τι ειδους περιουσια, αν επιτρεπεται..
teo64x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Φίλε Harkon, με κίνδυνο να θεωρηθώ κομπλεξικός ή οτιδήποτε άλλο, θέλω να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση (και μόνο, μιας και νομίζω δεν ταυτίζεται με άποψη άλλου μέλους), για την περίπτωση που αναφέρεσαι (και) σε μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι η ιδανική για μένα θερμοκρασία περιβάλλοντος παρουσιάζεται μία φορά το χρόνο, κάπου μέσα στο Δεκέμβριο με Ιανουάριο. Δε μιλάω για ήλιο και Ελλαδάρα λοιπόν, ελπίζω να είναι επαρκές credential μη γυφτοέλληνα. Η δική μου παρατήρηση, αφορά την ανεδαφική (αν μου επιτρέπεται να τη χαρακτηρίσω έτσι) πεποίθηση ή προσδοκία πως, αν ένα μέλος μπει στο φόρουμ και χαρακτηρίσει (είτε ευθέως είτε πλαγίως) μία μερίδα (και μάλλον αρκετά μεγάλη στο φόρουμ στο οποίο απευθύνεται) ανθρώπων "έτσι" και μετά συμφωνήσει κιόλας "με τα χίλια όμως!" με κάποιον που τους έχει αποκαλέσει "πιο έτσι", έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει επιδοκιμαστικές απαντήσεις απ' ό,τι να διακτινίσει κάποιον το Enterprise ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε πλήρη επιτάχυνση προς το έδαφος. Και παρόλα αυτά, δεν έκρινα την ορθότητα ή όχι της απόφασής της. Απλά έκανα την παρατήρηση πως όσοι από εμάς διαφωνούν (είτε με τον τρόπο σκέψης είτε με την τελική απόφαση), θα ήταν άσκοπο να ασκήσουν αρνητική κριτική, μιας και μάλλον θα πάει χαμένη παρά θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν, εφόσον η κοπέλα έχει πάρει την απόφασή της (όπως φαίνεται από διάφορα γραπτά της).
Harkon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κολλάνε μάλλον στο ότι ΚΑΙ αυτό το τόπικ δεν μπορούσε να ξεφύγει απ την ανάγκη μερικών για γνώμη-μου-νά'χει-και-ας-μην-την-ζητά. και μάλλον "πουλάκια μου" τα καταφέρνετε(ρνουμε) να πάμε για φλέιμ-λοκ και αυτό; ηρεμίστε, δεν υπάρχει ανάγκη να συνεχίσετε κο-ουτάροντάς με πάλι. έχετε αποδείξει πως είστε πιο έξυπνοι και σωστοί πάνω από όλα. αφήστε τον τοπικ-στάρτερ να πάρει απαντήσεις γι αυτά που ρώτησε από δω και πέρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:56 ---------- Φίλε Harkon, με κίνδυνο να θεωρηθώ κομπλεξικός ή οτιδήποτε άλλο, θέλω να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση (και μόνο, μιας και νομίζω δεν ταυτίζεται με άποψη άλλου μέλους), για την περίπτωση που αναφέρεσαι (και) σε μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι η ιδανική για μένα θερμοκρασία περιβάλλοντος παρουσιάζεται μία φορά το χρόνο, κάπου μέσα στο Δεκέμβριο με Ιανουάριο. Δε μιλάω για ήλιο και Ελλαδάρα λοιπόν, ελπίζω να είναι επαρκές credential μη γυφτοέλληνα. Η δική μου παρατήρηση, αφορά την ανεδαφική (αν μου επιτρέπεται να τη χαρακτηρίσω έτσι) πεποίθηση ή προσδοκία πως, αν ένα μέλος μπει στο φόρουμ και χαρακτηρίσει (είτε ευθέως είτε πλαγίως) μία μερίδα (και μάλλον αρκετά μεγάλη στο φόρουμ στο οποίο απευθύνεται) ανθρώπων "έτσι" και μετά συμφωνήσει κιόλας "με τα χίλια όμως!" με κάποιον που τους έχει αποκαλέσει "πιο έτσι", έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει επιδοκιμαστικές απαντήσεις απ' ό,τι να τη διακτινίσει το Enterprise σε πλήρη επιτάχυνση προς το έδαφος. Και παρόλα αυτά, δεν έκρινα την ορθότητα ή όχι της απόφασής της. Απλά έκανα την παρατήρηση πως όσοι από εμάς διαφωνούν, θα ήταν άσκοπο να ασκήσουν αρνητική κριτική, μιας και μάλλον θα πάει χαμένη παρά θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν, εφόσον η κοπέλα έχει πάρει την απόφασή της. καθόλου κομπλεξικός ή οτιδήποτε άλλο. τα λες πιο σωστά από όλους εδώ μέσα ως τώρα (δεν ειρωνεύομαι) όταν μίλησα για "δικαστήριο" δεν έβγαλα την ουρά μου απ έξω αφού ενέδωσα στον πειρασμό να υπερασπίσω κι εγώ την γνώμη μου.
Amorphous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τι ειδους εισοδηματα (ποσα ευρω στο περιπου) εχεις στην ελλαδα και τι ειδους περιουσια, αν επιτρεπεται.. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ακριβώς, απλά να σου πω ότι δήλωση κάνω κανονικά κ υπάρχουν διάφορα από την διαθήκη του πατέρα μου. Ένας λογιστής μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω στην Ελλάδα ότι φεύγω από την στιγμή που την δήλωση μου κάθε χρόνο θα την κάνω εδώ για ότι αφορά τα της Ελλάδας. Κ απλά αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω αν γνωρίζει κάτι κάποιος. Thanks!
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ρωταω το ειδος του εισοδηματος και το υψος γιατι υπαρχουν διάφορα που πρεπει να προσεξεις. Εχεις εισοδηματα απο ενοικια δηλαδη ή κατι αναλογο? Διαμερισματα?
elven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κολλάνε μάλλον στο ότι ΚΑΙ αυτό το τόπικ δεν μπορούσε να ξεφύγει απ την ανάγκη μερικών για γνώμη-μου-νά'χει-και-ας-μην-την-ζητά. και μάλλον "πουλάκια μου" τα καταφέρνετε(ρνουμε) να πάμε για φλέιμ-λοκ και αυτό; ηρεμίστε, δεν υπάρχει ανάγκη να συνεχίσετε κο-ουτάροντάς με πάλι. έχετε αποδείξει πως είστε πιο έξυπνοι και σωστοί πάνω από όλα. αφήστε τον τοπικ-στάρτερ να πάρει απαντήσεις γι αυτά που ρώτησε από δω και πέρα Η συμμετοχή μου στο θέμα περιορίζεται σε μία "ειρωνική" προτροπή για ηρεμία γιατί μου φάνηκε αναίτια επίθεση προς τα παιδιά που διαφώνησαν και άλλο ένα cool γιατί και οι άλλοι(στο παραδειγμα μου οι Γάλλοι)δεν είναι καλύτεροι.\ Τες πα όταν κάποιος την πετάει με άκομψο τρόπο κιολας να περιμένει και την αντίδραση και να την δέχεται χωρίς κλάψα. over and out που λένε και στο χωριό μου Καλή επιτυχία στην Σουηδία εύχομαι στην κοπέλα
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ένας λογιστής μου είπε ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω στην Ελλάδα ότι φεύγω από την στιγμή που την δήλωση μου κάθε χρόνο θα την κάνω εδώ για ότι αφορά τα της Ελλάδας. Κ απλά αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω αν γνωρίζει κάτι κάποιος.Thanks! Εγώ πάντως άλλαξα εφορία στο Μονίμων κατοίκων Εξωτερικού και στέλνω ιντερνετικά ότι έχει σχέση με Ελλάδα... αφησα τον πατέρα μου σάν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και κανένα πρόβλημα... μήν κολλάς σε αυτά... δέν αλλάζει τίποτε..
IOSTEFO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Amorphous Για να εξασκηθης λιγο ως που να πατε http://www.abyznewslinks.com/swede.htm και οι συλλογοι http://www.kalimera.nu/landet/foreningar.html
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Επίσης http://www.omniglot.com/writing/swedish.htm http://www.ielanguages.com/swedish.html
Amorphous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ρωταω το ειδος του εισοδηματος και το υψος γιατι υπαρχουν διάφορα που πρεπει να προσεξεις. Εχεις εισοδηματα απο ενοικια δηλαδη ή κατι αναλογο? Διαμερισματα? Ναι υπάρχουν κατά κάποιο τρόπο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:08 ---------- Εγώ πάντως άλλαξα εφορία στο Μονίμων κατοίκων Εξωτερικού και στέλνω ιντερνετικά ότι έχει σχέση με Ελλάδα... αφησα τον πατέρα μου σάν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και κανένα πρόβλημα... μήν κολλάς σε αυτά... δέν αλλάζει τίποτε.. Πως το άλλαξες φίλε μου?? Κ στον πατέρα σου έκανες κάποιο πληρεξούσιο ας πούμε αορίστου χρόνου?? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως, πολύ σημαντικό αυτό που μου ανέφερες! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:09 ---------- Amorphous Για να εξασκηθης λιγο ως που να πατε http://www.abyznewslinks.com/swede.htm και οι συλλογοι http://www.kalimera.nu/landet/foreningar.html Ωπ αυτά δεν τα είχα!! Thanksssssss!!!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ---------- Επίσης http://www.omniglot.com/writing/swedish.htm http://www.ielanguages.com/swedish.html Ούτε αυτά αλλά έχω παρόμοια!!! Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ !!!!
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 κολλάνε μάλλον στο ότι ΚΑΙ αυτό το τόπικ δεν μπορούσε να ξεφύγει απ την ανάγκη μερικών για γνώμη-μου-νά'χει-και-ας-μην-την-ζητά. και μάλλον "πουλάκια μου" τα καταφέρνετε(ρνουμε) να πάμε για φλέιμ-λοκ και αυτό; ηρεμίστε, δεν υπάρχει ανάγκη να συνεχίσετε κο-ουτάροντάς με πάλι. έχετε αποδείξει πως είστε πιο έξυπνοι και σωστοί πάνω από όλα. αφήστε τον τοπικ-στάρτερ να πάρει απαντήσεις γι αυτά που ρώτησε από δω και πέρα Μια ερωτησούλα μόνο. Ποιος μίλησε για γυφτοέλληνες φασίστες κτλ. ΥΓ: Έχω γεννηθεί στο εξωτερικό, έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό, οι οικείοι μου έχουν ζήσει ακόμα περισσότερα, οι προσωπικές μου επιλογές μου δείχνουν σε όσους με ξέρουν ότι κάθε άλλο παρά υπερπατριωτικά συμπλέγματα κουβαλάω (μάλλον το αντίθετο). Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα θα κάθομαι να διαβάζω για γυφτοέλληνες φασίστες όσους επισημαίνουν τις δυσκολίες και τα παράδοξα του όλου εγχειρήματος, ειδικά από κάποιους που μάλλον δεν έχουν περάσει ποτέ στη ζωή τους τα σύνορα.
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ναι υπάρχουν κατά κάποιο τρόπο. Αρα εχεις εισοδηματα απο εδω και αρα δε χρειαζεται να δουλεψεις στην σουηδια, μια χαρα διακοπες θα κανετε. Καλυτερα να περασετε το καλοκαιρακι εδω που ειναι ωραια, και πατε το χειμωνα εκει για τα χριστουγεννα.
Amorphous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αρα εχεις εισοδηματα απο εδω και αρα δε χρειαζεται να δουλεψεις στην σουηδια, μια χαρα διακοπες θα κανεται.Καλυτερα να περασετε το καλοκαιρακι εδω που ειναι ωραια, και πατε το χειμωνα εκει για τα χριστουγεννα. Είναι πολύ μπερδεμένη ιστορία φίλε μου, τα χρήματα δεν τα κρατάω εγώ αλλά η μητέρα μου. Έχουν όλα σχέση με τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν θέλω να αναφερθώ εδώ. Εγώ δουλεύω 2 χρόνια για να τα μαζέψω τα φράγκα κ να φύγω. Κ ναι θα πάμε κατα Δεκέμβριο - Ιανουάριο με τα μεγάλα κρύα Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
JohnEngineer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 @Amorphous Βασικά εγώ θα εργαστώ και θα ζήσω μόνιμα στο εξωτερικό αρα θα πληρώνω ασφάλιση και φόρους εκτός Ελλάδας και δέν έχω τρελά εισοδήματα απο Ελλάδα.. Την αλλαγή στην εφορία των μονίμων κατοίκων εξωτερικού (Λυκούργου 18, Αθήνα) την κάνεις σε 5 λεπτάκια..απλά τραβαει τα στοιχεια σου στο αντίστοιχο τμήμα και δέν χρειάζεται κάν εξουσιοδότησή σου για το πρόσωπο που αφήνει ώς αντιπρόσωπο.. βασικά οι εφορίες στην Ελλάδα είναι τσίρκο και δέν ξέρω αν στην περιοχή σου σου ζητήσουν κάποια φωτοτυπία διαβατηρίου ή κάτι αλλο..ρώτα το στην εφορία σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα