nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Τουλάχιστον τότε ο Φερεντίνος ήταν φυσιολογικός άνθρωπος, τώρα δεν ξέρω. Σχετικά φρέσκια Ο Φίλος; Πολύ άχτι βγάζει τώρα πάντως...7 άτομα την εξεταστική περνάει ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.. "Σε πόσους να δώσω πτυχίο δηλαδή;"
tsavi1991 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ρε παιδια για να μην ανοιγω καινουριο topic,μαθηματικο η οικονομικο?
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αμα είσαι μελετηρός μαθηματικό αν όχι οικονομικό. Easy...
tsavi1991 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 δν διαβαζω ιδιαιτερα.ομως εχω την εντυπωση οτι και το οικονομικο ειναι δυσκολη σχολη....
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 δν διαβαζω ιδιαιτερα.ομως εχω την εντυπωση οτι και το οικονομικο ειναι δυσκολη σχολη.... Δεν συγκρίνεται σε δυσκολία με το Μαθηματικό..
tax_opari91 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 δν διαβαζω ιδιαιτερα.ομως εχω την εντυπωση οτι και το οικονομικο ειναι δυσκολη σχολη.... δε θα το λεγα εγω οικονομικο θα ελεγα, εκτος αν εχεις σοβαρη καβλα με το μαθηματικο.
JohnEngineer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Θα σου έλεγα μαθηματικό καλύτερα..υπόψην προσωπική μου προτίμιση... μόνο και μόνο επειδή έχεις περισσότερες επιλογές μετα την σχολη.. Μετά το επίπεδο των μαθηματικών στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερο απο αυτό στα ξένα πανεπιστήμια.. αλλά υπόψην είναι δύσκολη σχολή.. δεν είναι φραπεδιά και ρέκλα..
kostikasre Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Offtopic: Φίλε JohnEngineer είσαι φοιτητής Πολυτεχνείου ή απόφοιτος; Ontopic: Προσωπικά μ'αρέσει πολύ το Οικονομικό,και από βιβλία που βλέπω περιστασιακά από φίλους που σπουδάζουν μου φαίνεται εκτός από ενδιαφέρον και σχετικά "βατό" τμήμα,σε σύγκριση με το Μαθηματικό π.χ. Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω,πρέπει να τρελαίνεσαι για Μαθηματικά για να πας και να πετύχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.