Προς το περιεχόμενο

Θα πάθει τίποτα ο υπολογιστής αν τον έχω συνέχεια ανοιχτό?

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταία 3 χρόνια ο υπολογιστής μου κλείνει μόνο τον δεκαπενταύγουστο και για λίγο όταν κάνω hardware upgrade.

Τον χειμώνα είναι και overclocked. Ακόμα λειτουργεί

Υ.Γ. (για το επόμενο ποστ)

Το έχω κατεβάσει το theinternet.zip. Πέρνα να σου το δόσω όποτε έχεις χρόνο ;-)

Δημοσ.

Σοβαρά: Οκ, έβαλα ήδη να κάνει auto-logo on, να ξεκινάει όταν παίρνει ρεύμα και θα βαλω να ξεκινάει το μτορεντ όταν ξεκινάει ο υπολογιστής. Α, να απενεργοποιήσω το restart για τις ενημερώσεις γιατι το είχε αφήσει 2 βδομάδες στη welcome screen και γυρνάω και το βλέπω 10%...

Μη-Σοβαρα: Δοκίμασα μία φορά να κατεβάσω και εγώ το Internet αλλά μετα απο καμιά βδομάδα μου τελείωσε ο 800 GB δίσκος :( Μόνο που εμένα δεν ήταν zip αλλά κατέβαζα ένα-ένα περίπου 8 * 10 ^ 10 parts του rar απο το free rapidshare...

Δημοσ.

2 ερωτησεις:

Τι ειναι το theinternet.zip?

Ποιες θεωρουνται καλες θερμοκρασιες για να μενει ενα μηχανημα 24/7 ανοιχτο?

Δημοσ.
2 ερωτησεις:

Τι ειναι το theinternet.zip?

Ποιες θεωρουνται καλες θερμοκρασιες για να μενει ενα μηχανημα 24/7 ανοιχτο?

Το theinternet.zip είναι μια πλακίτσα που κάναμε ότι και καλά σε 25 μέρες με τέτοιες ταχύτητες μπορείς να κατεβάσεις όλο το διαδίκτυο ;)

Τώρα δέν είμαι σίγουρος αλλά περίπου 45 βαθμοί καλά πρέπει να είναι.

Ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει :P

Δημοσ.

καθε hardware εχει κ τις δικες του θερμοκρασιες , αλλο να κατεβαζεις με atom κ αλλο με p4 3,2 .

Δημοσ.

Μπαλάρες

Όταν κατέβαζα τα X-files το άφησα ανοιχτό το pc από 16 Αυγούστου - 23 Ιανουαρίου και έλειπα και απο το σπίτι σχεδόν όλο αυτό τον καιρό με μερικά σ/κ μόνο να κατεβαίνω... Αυτά βέβαια στην αθήνα και χωρίς ups η κάποιο άλλο πολύμπριζο.

Try it at your own risk!~!

Δημοσ.

Το πολύ πολύ να γίνει καμια έκρηξη και να μπεί σε τροχιά το pc! και μετα θα είναι στην ουσία τα αρχεία που κατέβασες X-Files! :-D

Πλάκα κάνω μην τρομάζεις κάντο και τι θα παθεις? τπτ! Μη μασάς!

Δημοσ.

να σου πω εγω το 2ο pc δεν το κλεινω πλεον ποτε κ ναι δεν με ενδιαφερει η δεη . γτ ειμαι με atom κ green western

Δημοσ.
Την ΔΕΗ την σκεφτεται κανένας????

Aν φανταστείς οτι ο υπολογιστής του καίει όσο περίπου μια λάμπα όταν απλώς κατεβάζει από το ίντερνετ...Πχ για να κάψει όσα και ένας θερμοσίφωνας σε μισή ώρα πρέπει να δουλέψει 16-20 ώρες μπορεί κ παραπάνω αν τον έχει σε οικονομική λειτουργία.Ο υπολογιστής είναι από τις λιγότερο ενεργοβόρες συσκευές στο σπίτι.Εκτός κι αν είναι κανας πειραγμένος με Quad SLI,16-core cpu και 47 σκληρούς δίσκους.:P

Δημοσ.

Προσοχη αν εχεις τιποτα riva tuner ή ati CCC για vga fan speeds(software δηλαδη).

Εμενα για καποιο λογω γυρισε σε auto το fan της 4870x2(ενω επαιζα με headset δεν το ακουσα) και το εφαγα το blue screen. Λογικα σε idle με utorrent δε θα εχεις prob αλλα λεμε τωρα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...