patentapc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Να τι θα κάνει είσαι τρελλός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Μας πέθανες!!!!!!
StavrosD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Τα τελευταία 3 χρόνια ο υπολογιστής μου κλείνει μόνο τον δεκαπενταύγουστο και για λίγο όταν κάνω hardware upgrade. Τον χειμώνα είναι και overclocked. Ακόμα λειτουργεί Υ.Γ. (για το επόμενο ποστ) Το έχω κατεβάσει το theinternet.zip. Πέρνα να σου το δόσω όποτε έχεις χρόνο ;-)
JASONJAM Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Σοβαρά: Οκ, έβαλα ήδη να κάνει auto-logo on, να ξεκινάει όταν παίρνει ρεύμα και θα βαλω να ξεκινάει το μτορεντ όταν ξεκινάει ο υπολογιστής. Α, να απενεργοποιήσω το restart για τις ενημερώσεις γιατι το είχε αφήσει 2 βδομάδες στη welcome screen και γυρνάω και το βλέπω 10%... Μη-Σοβαρα: Δοκίμασα μία φορά να κατεβάσω και εγώ το Internet αλλά μετα απο καμιά βδομάδα μου τελείωσε ο 800 GB δίσκος Μόνο που εμένα δεν ήταν zip αλλά κατέβαζα ένα-ένα περίπου 8 * 10 ^ 10 parts του rar απο το free rapidshare...
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 2 ερωτησεις: Τι ειναι το theinternet.zip? Ποιες θεωρουνται καλες θερμοκρασιες για να μενει ενα μηχανημα 24/7 ανοιχτο?
JASONJAM Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 2 ερωτησεις: Τι ειναι το theinternet.zip? Ποιες θεωρουνται καλες θερμοκρασιες για να μενει ενα μηχανημα 24/7 ανοιχτο? Το theinternet.zip είναι μια πλακίτσα που κάναμε ότι και καλά σε 25 μέρες με τέτοιες ταχύτητες μπορείς να κατεβάσεις όλο το διαδίκτυο Τώρα δέν είμαι σίγουρος αλλά περίπου 45 βαθμοί καλά πρέπει να είναι. Ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει
p_under Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 καθε hardware εχει κ τις δικες του θερμοκρασιες , αλλο να κατεβαζεις με atom κ αλλο με p4 3,2 .
serbabis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μπαλάρες Όταν κατέβαζα τα X-files το άφησα ανοιχτό το pc από 16 Αυγούστου - 23 Ιανουαρίου και έλειπα και απο το σπίτι σχεδόν όλο αυτό τον καιρό με μερικά σ/κ μόνο να κατεβαίνω... Αυτά βέβαια στην αθήνα και χωρίς ups η κάποιο άλλο πολύμπριζο. Try it at your own risk!~!
patentapc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το πολύ πολύ να γίνει καμια έκρηξη και να μπεί σε τροχιά το pc! και μετα θα είναι στην ουσία τα αρχεία που κατέβασες X-Files! Πλάκα κάνω μην τρομάζεις κάντο και τι θα παθεις? τπτ! Μη μασάς!
p_under Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 να σου πω εγω το 2ο pc δεν το κλεινω πλεον ποτε κ ναι δεν με ενδιαφερει η δεη . γτ ειμαι με atom κ green western
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Την ΔΕΗ την σκεφτεται κανένας???? Aν φανταστείς οτι ο υπολογιστής του καίει όσο περίπου μια λάμπα όταν απλώς κατεβάζει από το ίντερνετ...Πχ για να κάψει όσα και ένας θερμοσίφωνας σε μισή ώρα πρέπει να δουλέψει 16-20 ώρες μπορεί κ παραπάνω αν τον έχει σε οικονομική λειτουργία.Ο υπολογιστής είναι από τις λιγότερο ενεργοβόρες συσκευές στο σπίτι.Εκτός κι αν είναι κανας πειραγμένος με Quad SLI,16-core cpu και 47 σκληρούς δίσκους.
skyhawk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Προσοχη αν εχεις τιποτα riva tuner ή ati CCC για vga fan speeds(software δηλαδη). Εμενα για καποιο λογω γυρισε σε auto το fan της 4870x2(ενω επαιζα με headset δεν το ακουσα) και το εφαγα το blue screen. Λογικα σε idle με utorrent δε θα εχεις prob αλλα λεμε τωρα
SpyrosR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Να σου απαντήσω στα σίγουρα σε 2-3 βδομαδούλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.