echelongr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Γεια σας θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα για λογαριασμό ενός συλλόγου η ιστοσελίδα θα φτιαχτεί σε ASP.NET θέλω να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη εταιρία web hosting σε asp.net .
CyberCr33p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Άλλα χαρακτηριστικά; Π.χ. βάσεις δεδομένων; Χώρος στο δίσκο; Μηνιαία κίνηση;
StavrosD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Πριν επιλέξεις hoster, ψάξε στο google με το όνομα του hoster που νομίζεις ότι προτιμάς και την λέξη problem δίπλα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι hoster έχουν καλή βιτρίνα και είναι πατάτα στην πράξη. Μου έχυ τύχει σε Hoster να φορτώνει το control panel όποτε το θυμηθεί.
giankar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 @StavrosD: Η συνήθης τακτική είναι το όνομα της εταιρίας + η λέξη review
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 @StavrosD: Η συνήθης τακτική είναι το όνομα της εταιρίας + η λέξη review Παλιά είχα και εγώ αυτή την τακτική. Είναι πολύ χρήσιμη για να δεις τα πλεονεκτήματα και τις επιδόσεις ενός προϊόντος. Η τακτική με το "problem" είναι χρήσιμη για να δεις στην πράξη τι προβλήματα παρουσιάζει ένα προϊόν. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι συνήθως από forum και blogs. Ξεκκίνησα αυτό τον έλεγχο από τότε που πήρα κάρτα της creative. Είχα αρκετά προβλήματα, και με το που έψαξα για "problem" βρήκα περισσότερα αποτελέσματα απ'ότι για review. Από τότε το έχω καθιερώσει, και έχω γλιτώσει από πολλές επικίνδυνες αγορές. Δυστυχώς στην επιλογή hoster το ξέχασα, επέλεξα αυτόν με τα καλύτερα review, αλλά δυστυχώς το cpanel του σερνόταν, ο sql server που και που δεν λειτουργούσε... κτλ. Κατόπιν εορτής είδα ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν και πολλοί άλλοι.
tophost.gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Όσο και να ψάξεις η αλήθεια είναι ότι άκρη βγάζεις παρά μόνο κατόπιν ιδίας χρήσης, είτε μιλάμε για αγορά hardware, είτε αγορά hosting. Αν απλά αρκεστείς σε reviews, παίζεις με πιθανότητες. Δες αν υποστηρίζεται δοκιμαστική χρήση. Άλλωστε στην πλειοψηφία τους παρέχουν εγγύηση για επιστροφή χρημάτων.
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μην το ξεχάσω: Αν η σελίδα έχει και βάση δεδομένων, σιγουρέψου ότι ο Hoster υποστηρίζει την βάση σου. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν MySQL, λίγοι MSSQL 2005 ή 2008 και ακόμα λιγότεροι SQL Express database στον κατάλογο app_data
labista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 συμφωνώ κι εγώ, άσε στην άκρη τα review, δεν βγάζεις πάντα άκρη, αν και διαμορφώνεις μια αρχική ιδέα για τις εταιρείες (καμιά φορά λανθασμένη) δοκίμασε τις εταιρείες, μέσα σε 5 ημέρες μπορείς να καταλάβεις αν είναι σοβαροί ή όχι δες μεγάλες εταιρείες, ελληνικές ή ευρωπαϊκές, όχι τόσο Αμερικάνικες, πχ. ναι στην tophost, όχι στην godaddy. επίσης είναι πολύ σημαντικό να έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων έστω κι αν πληρώσεις ετήσιο πακέτο
djsolid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Για asp.net hosting πιστεύω πως η DiscountASP είναι από τις καλύτερες! Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δείχνει να πηγαίνει πάρα πολύ καλά! Και το σημαντικό είναι πάντα ενημερωμένη σε ότι αφορα τις νέες τεχνολογίες. Προσοχή η βάση δεν περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο αλλά ως addon. Ακόμα μια που χρησιμοποιώ είναι η WebHost4Life. Δειχνει και εκείνη να τα πηγαίνει καλά. Είχα περάσει μία περίοδο από την DojoHost η οποία έχει πάρα πολύ καλό support αλλά υποστηρίζει hosting σε Medium Trust κάτι που στις εφαρμογές που φτιάχνω δεν αρκεί. Τέλος από ελληνικές η tophost δεν μου είχε αφήσει καλή εντύπωση βέβαια ήταν πρίν από 2 χρόνια περίπου. Αντίθετα η xelixis με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Αυτά απο εμένα. Καλό κουράγιο στην αναζήτηση σου!
labista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 η xelixis προσφέρει ακόμα δωρεάν hosting για φοιτητές; (offtopic) - πάντα πίστευα ότι τα πανεπιστήμια θα έπρεπε να έχουν δωρεάν hosting για ερευνητικά site και πειραματισμούς η tophost ίσως είχε κάποια θέματα στο παρελθόν, το έχω διαβάσει κι αλλού αλλά πλέον τα έχουν φιξάρει (τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου εμπειρία μαζί τους)
CyberCr33p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 η xelixis προσφέρει ακόμα δωρεάν hosting για φοιτητές; (offtopic) - πάντα πίστευα ότι τα πανεπιστήμια θα έπρεπε να έχουν δωρεάν hosting για ερευνητικά site και πειραματισμούς Συνήθως σε όλα τα τμήματα υπάρχει κάποιος φοιτητικός server, αλλά είναι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υποστηρίζει ASP
djsolid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ναι ακόμα υπάρχει το πρόγραμμα για δωρεάν hosting! Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο στα πανεπιστήμια! Το μόνο που υποστηρίζεται (τουλάχιστον στην ΑΣΟΕΕ) είναι php, mySQL και μάλιστα με 500 ρυθμίσεις.
StavrosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Συνήθως σε όλα τα τμήματα υπάρχει κάποιος φοιτητικός server, αλλά είναι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υποστηρίζει ASP Όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν συνδρομή με την microsoft, οπότε ακόμα και αν δεν έχουν ήδη στήσει server με asp.net μπορούν να το κάνουν εύκολα, ενεργοποιώντας το σε οποιονδήποτε υπολογιστή έχει windows και μπορεί να είναι ανοιχτός 24/7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.