Loaderini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Πρόκειται να γίνω επιτηρητής εξετάσεων ecdl και δε ξέρω πώς είναι τα λεφτά. Ξέρω ότι θα έχω περίπου 3-4 επιτηρήσεις κάθε βδομάδα και ότι συνολικά η διάρκεια των εξετάσεων δεν είναι κάτω από 3 ώρες. βέβαια αν κάνω λάθος σε τπτ διορθώστε με ασδφδσασφδ έχει κάνει κάποια/κάποιος από εσάς; πόσα φράγκα είναι για κάθε επιτήρηση; thanx!
ApSiMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Επιτηρητής από την ECDL? Από τον ΟΕΕΚ ? Σαν υπεύθυνος εξεταστικού κέντρου?(=φροντιστήριο?) Κάθε ένας έχει διαφορετική αμοιβή. Οι ώρες που κάθεσαι είναι ανάλογα με το πόσες εξεταστικές ώρες έχει κάθε φροντιστήριο. Συνήθως είναι 2-3, σπανίως να είναι παραπάνω ώρες.
Loaderini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 εεε δεν είμαι σίγουρος αν τα λέω καλά, αλλά πήρα 2 πιστοποιητικά, το ένα είναι ΟΕΕΚ και άλλο είναι λέει ΕΣΥΔ. και δε κατάλαβα τι εννοείς ως υπεύθυνος εξεταστικού κέντρου, εξήγησέ το μου μια στιγμή Ο_ο
black_widow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ποιες προυποθέσεις υπάρχουν για να γίνει κάποιος επιτηρητής σε εξετάσεις ECDL; Το έχω απορία
ApSiMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Άρα είσαι επιτηρητής του ΟΕΕΚ.... Πάντως το 3-4 επιτηρήσεις μου φαίνεται εξωπραγματικά μεγάλος αριθμός επιτηρήσεων......Με όσους επιτηρητές ΟΕΕΚ που έχουν έρθει στο κέντρο που είμαι υπεύθυνος έχω μιλήσει μου λένε 1 την βδομάδα στην καλύυυτερη. αν θυμάμαι καλά η πληρωμή είναι κοντά στο 20ευρω για τις 2 ώρες εξέτασης.Πιο παλιά ήταν περισσότερο αλλά το μειώσανε πριν μερικους μήνες. Αν είχες θέσει την ερώτηση σου πριν μερικές μέρες θα ήξερα (=θα μάθαινα) και περισσότερα....Αν δεν βρεθεί κανείς μέχρι 4/7 (τότε έχουμε ξανά εξετάσεις) να σου πει με ακρίβεια, θα το έχω στο νού μου να ρωτήσω.... Υπεύθυνος κέντρου:ο υπεύθυνος της σχολής/φροντιστηρίου που διενεργούνται εξετάσεις. Έχει περισσότερες αρμοδιότητες (προετοιμασία μηχανημάτων κλπ κλπ) και συνήθως πληρώνεται και περισσότερο.Και βασικά είναι είτε καθηγητής στην σχολή/φροντιστήριο είτε υπεύθυνος για κάτι άλλο εκεί μέσα... black_widow έχω την εντύπωση ότι ένα σχετικό πτυχίο και εγγραφή στον ΟΟΕΚ και στον ΕΣΥΔ αρκεί για κάτι τέτοιο.... Loaderini μιας και σε βρήκαμε πρόχειρο είναι εύκολο να μας πεις την διαδικασία που ακολούθησες???Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω ιδιαίτερα....
Loaderini Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! πηγαίνεις εδώ και κατεβάζεις την αίτηση που έχει, την εκτυπώνεις, τη συμπληρώνεις και τη στέλνεις μαζί με το βιογραφικό σου και τα 2 σε ψηφιακή μορφή (δηλαδή τη σκανάρεις μετά), έχει οδηγίες εκεί που λέει 'τυπικά προσόντα'. εγώ ασφαλίστηκα στον ΟΑΕΕ και σε λίγες μέρες θα κάνω έναρξη στην εφορία ως Τοπογράφος Μηχανικός, θα συμπληρώσω την αίτηση και θα τη στείλω. Ελπίζω να με πάρουνε μέσα στο καλοκαίρι :Ρ α και, ο καθηγητής μου στο φροντηστίριο είπε πως αν έχεις οποιοδήποτε πτυχίο ecdl είναι πιο πιθανό να σε προσλάβουνε ως επιτηρητή διότι είσαι 'δικός τους'. δεν έχω ιδέα αν ισχύει αυτό
anthoulaki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια, ξερω οτι το θεμα ειναι παλιο αλλα απο αναζητηση το βρηκα γιατι ψαχνω και γω πως να δηλωσω αιτηση για να κανω επιτηρηση σε εξεταστικα κεντρα που δινουν εξετασεις ecdl. εχω το προσον που χρειαζεται δλδ το ECDL.. πηγα στο λινκ που λεει ο Loaderini αλλα δε μου το ανοιγει... μηπως δεν ισχυει πλεον αυτο το συστημα??
black_widow Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 γεια σας παιδια, ξερω οτι το θεμα ειναι παλιο αλλα απο αναζητηση το βρηκα γιατι ψαχνω και γω πως να δηλωσω αιτηση για να κανω επιτηρηση σε εξεταστικα κεντρα που δινουν εξετασεις ecdl. εχω το προσον που χρειαζεται δλδ το ECDL.. πηγα στο λινκ που λεει ο Loaderini αλλα δε μου το ανοιγει... μηπως δεν ισχυει πλεον αυτο το συστημα?? Για δες εδώ : http://www.ecdl.gr/el/bepartner/invigilator/Pages/epitirites.aspx
anthoulaki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ναι αυτο ηθελα, thank you βεβαια δε ξερω κατα ποσο μου χρησιμευει τωρα μιας και δεν ζητανε για αθηνα αλλα... θα δειξει!
PavelX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μπορείς να γίνεις επιτηρητής άλλου φορέα πιστοποίησης: http://www.diploma.edu.gr/synergates.php
anthoulaki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 α ναι?? δε το ηξερα, ευχαριστω πολυ θα τα κοιταξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.