sgptqu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 μολις τελειωσα τις πανελληνιες και σκεφτομαι να δηλωσω αυτο το τμημα.θελω να ακουσω αποψεις για το τμημα και πληροροριες.
we_will_rise Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν εννοείς το Λάρισας, είναι παρόμοιο με αυτό που είμαι εγώ (Σέρρες). Εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά θα σου βγει λίγο η ψυχή μέχρι να πάρεις πτυχείο. Πολύ δυνατό πτυχείο πάντως (στον τομέα του), καλή επιλογή !
gerr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 μολις τελειωσα τις πανελληνιες και σκεφτομαι να δηλωσω αυτο το τμημα.θελω να ακουσω αποψεις για το τμημα και πληροροριες. Για ποιο ακριβώς τμήμα μιλάς? Το πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο καποδιστριακό? Αν ναι έχω ακούσει ότι είναι σχετικά δύσκολο λόγο των μαθημάτων που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες (πολύ φυσική). Λόγο του παραπάνω αν σε ενδιαφέρει μόνο η πληροφορική ίσως είναι καλύτερα να επιλέξεις το τμήμα πληροφορικής στην ΑΣΟΕΕ ή στο πα.πει. Βέβαια επειδή δεν είμαι φοιτητής στο παραπάνω τμήμα μην βασιστείς μόνο στα λόγια μου και ψάξε το λίγο.
sgptqu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για την αθηνα λεω,στο καποδιστριακο.Μου αρεσει η φυσικη,το θεμα ειναι στην επαγγελματικη αποκατασταση και στην ποιοτητα των σπουδων.
gerr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για την αθηνα λεω,στο καποδιστριακο.Μου αρεσει η φυσικη,το θεμα ειναι στην επαγγελματικη αποκατασταση και στην ποιοτητα των σπουδων. Η γνώμη μου είναι πως σήμερα στην Ελλάδα αν δεν ασκήσεις κάποιο ελεύθερο επάγγελμα, αλλά ταυτόχρονα έχεις και ένα μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσεις, θα δυσκολευτείς να βρεις δουλειά και ο μισθός θα πλησιάζει τον βασικό (τουλάχιστον στην αρχή). Κατά τα άλλα η συγκεκριμένη σχολή είναι πολύ καλή με καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Οι παραπάνω λόγοι ήταν η αιτία να ξαναδώσω όταν πέρασα πληροφορική ΑΣΟΕΕ.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Το συγκεκριμένο τμήμα του ΕΚΠΑ πέρυσι είχε 17.351.
sgptqu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 φετος περιμενουν τις βασεις να ανεβουν παντως.
Jabbar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν έχει σημασία αν θα ανέβουν οι βάσεις ή πέσουν όταν δηλώνεις σχολές - εσύ δήλωσέ τες με τη σειρά που ΘΕΣ και άσε τις βάσεις για αργότερα - αν ανέβουν απλά πας σε επόμενη επιλογή - αν όμως πέσουν τότε μπορεί να τραβάς τα μαλλιά σου. Το "πανάρχαιο" σύστημα με τις δέσμες ( εγώ με αυτό είχα δώσει - το 1999 την τελευταία φορά που εφαρμόστηκε ) είχε το καλό ότι δήλωνες πριν γράψεις και σε προστάτευε από τις προβλέψεις για το αν θα πέσουν οι βάσεις κλπ. Δήλωνες ότι σου άρεσε και ανάλογα με τις επιδόσεις σου περνούσες Για τη συγκεκριμένη σχολή έχω ακούσει καλά λόγια αλλά θα πρέπει να βρεις κάποιον που ήδη σπουδάζει εκεί για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη.
iwannam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ως προς τι ειναι κωλοτμημα? σιγα μη διαλεξει καποιος σχολη για τις "γκομενες".... και δυσκολες ειναι και οι αλλες πληροφορικες ασοεε και παπει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.