markosf1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 έχω μια απορία .. τώρα το καλοκαίρι ανεβαίνουν ή παίρνουν την κατηφόρα , οι χρήστες του Internet ? Από την μια σκέφτομαι ότι τα σχολεία έκλεισαν και υπάρχει χρόνος αλλά από την άλλη , καλός ο καιρός θάλασσες κτλ Τη γνώμη έχετε ή τι ισχύει για σας προσωπικά ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 πιστεύω ότι χάνει λίγο...
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Νομίζω πως πέφτει η κίνηση, αλλά τα epic threads φυτρώνουν πιο εύκολα.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Γενικότερα το χρησιμοποιούν λιγότερο πιστεύω, εξαρτάται όμως ποιο μέρος του ακριβώς εξετάζουμε. Σε forums για παράδειγμα η κίνηση είναι μειωμένη καθώς πολλοί πάνε διακοπές. Αυτοί που θα παραμείνουν, θα είναι συνήθως οι γκαντέμηδες/καταδικασμένοι να δουλεύουν που για τον άλφα ή τον βήτα λόγο δεν θα πάνε διακοπές. Σε άλλους τομείς όμως, για παράδειγμα στα torrents δε νομίζω να πέφτει η κίνηση. Ειδικά το καλοκαίρι που αρκετοί έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κατεβάζουν αβέρτα.
markosf1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 και εγώ πιστεύω ότι πέφτει λίγο .. γιατί ο ήλιος και η ζέστη δεν είναι να κάθεσαι σπίτι . Άσε που οι περισσότεροι πάνε στα χωριά τους και δεν πιάνουν νετ εκεί ..
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ πιστεύω ανεβαίνει.Έτσι για σπάσιμο ρε φίλε επειδή γουστάρω να 'μαι αντιδραστικός.
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ πιστεύω ανεβαίνει.Έτσι για σπάσιμο ρε φίλε επειδή γουστάρω να 'μαι αντιδραστικός. Μήπως είσαι και μαλλιάς ρε κωλοπαίδι;
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Όσο πιο μακριά τα έχεις τόσο πιο αντιδραστικός είσαι ε.Τέτοια φάση ε. Βασικά τα 'χω κοντά.Και αυτό επίσης για σπάσιμο. =ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Ειδικά το καλοκαίρι που αρκετοί έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κατεβάζουν αβέρτα. ναι αλλά μην ξεχνάς ότι οι tv series που είναι οι πιο συχνές επιλογές δεν παίζουν καλοκαίρι...
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ναι αλλά μην ξεχνάς ότι οι tv series που είναι οι πιο συχνές επιλογές δεν παίζουν καλοκαίρι... Βρίσκουν όμως εναλλακτικές για να γεμίσει ο χρόνος μέχρι την αρχή της νέας σεζόν. edit: Βέβαια εξαρτάται και από τον εκάστοτε θεατή-χρήστη internet. Εγώ για παράδειγμα άρχισα να βλέπω House MD τώρα τον Ιούνιο και μέχρι να αρχίσει η 6η σεζόν έχω πολύ ψωμί. Παράλληλα αν μου τη βιδώσει μπορεί να αρχίσω καμιά άλλη σειρά. Ξέρω ότι δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα και ούτε ανήκω στον μέσο όρο, δεν είναι λίγοι αυτοί όμως που ξεκινάνε καλοκαίρι διάφορες σειρές. Επίσης υπάρχουν και anime, late shows που είναι ongoing μου φαίνεται. Οπότε υπάρχει πράμα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 ΕΛΠΙΖΩ να μειώνεται το ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου το καλοκαίρι!!! Εεεεεε μα!!!καλοκαιράκι έχουμε!...η θάλασσα μας περιμένει!!! ΥΓ: Γκουχ Γκουχ ελπίζω το laptop να μένει σπίτι... ...κι αν όχι, να μην εντοπίζει κανένα ασύρματο δίκτυο!!!:-D:lol: χαχαχαχα!!!
Mika Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια δεν εχουν ολοι 3 μηνες αδεια το καλοκαιρι ουτε το ιντερνετ βασιζεται στις σειρες που κατεβαζουν τα σχολιαροπαιδια που τωρα ειναι στις παραλιες! αν μιλαμε μονο για την Ελλαδα τοτε φανταζομαι οτι υπαρχει μια μικρη μειωση (ειδικα τον Αυγουστο), κυριως επειδη τα μεγαλα αστικα κεντρα ειναι αδεια και εκει που βρισκεται ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ευρζωνικες συνδεσεις. αλλα μη μου πειτε οτι δεν υπαρχουν 15χρονα που καναν αμαν και πως να τελειωσει το σχολειο για να λειωσουν στο wow ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.