Προς το περιεχόμενο

Ο Chrome δεν αποθηκευει κωδικους για σελιδες

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον δοκιμασα και σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω απο τον Opera,μου αρεσει το λιτο και λειτουργικο interface του αλλα δεν αποθηκευει με τπτ τα usernames και passwords στις ιστοσελιδες

εψαξα λιγο στο net αλλα δεν βρηκα τπτ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:45 ----------

up,κανεις?

Δημοσ.

Άπιστεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Ουυυυυ!:lol::lol::lol:

Λοιπόν πέρα απο την πλάκα τον δοκίμασα και εγώ σε έναν φίλο και είναι αρκετά γρήγορος.

Δηλαδή έχεις φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις κανονικά και δεν αποθηκεύει τπτ?

Δημοσ.
Άπιστεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Ουυυυυ!:lol::lol::lol:

Λοιπόν πέρα απο την πλάκα τον δοκίμασα και εγώ σε έναν φίλο και είναι αρκετά γρήγορος.

Δηλαδή έχεις φτιάξει όλες τις ρυθμίσεις κανονικά και δεν αποθηκεύει τπτ?

ναι ολες οι ρυθμισεις ειναι οκ,σιγα τις πολλες και πολυπλοκες δλδ

17735534.jpg

ρε συ δικιο εχεις και εγω κατα ημουν λογω μη σεβασμου της ιδιωτικοτητας απο την Google αλλα ο ατιμος ειναι εξισου (δεν θα ελεγα γρηγοροτερος) απο τον Opera,λιτος και καλαισθητος σε εμφανιση και το κυριοτερο για εμενα ο ορθογραφικος ελεγχος ειναι σε στυλ word

απο την αλλη δεν εχει ενσωματωμενο email client,η ανακτηση κλεισμενων tab ειναι πολυ πισω σε σχεση με του Opera και τελος πολυ λιγες δυνατοτητες customizing και ρυθμισεων (μου λειπει το network settings του Opera)

ελεος ομως δεν δουλευει καν η αποθηκευση usernames και κωδικων στα websites και στα 3 διαφορετικα PC που τον δοκιμασα με 3 διαφορετικα os (7 rc 7100,Vista ultimate 32bit,Windows XP)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ----------

Μήπως έχεις κλείσει καμιά επιλογή να μη κρατάει cookies... Ορ σαμθινκ.

οχι ειναι σε allow all cookies

δλδ σε εσας δουλευει κανονικα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:06 ----------

εεεεεπ update δεν δουλευει στο insomnia,σε αλλο site που δοκιμασα δουλευει

Δημοσ.
Πάντως αν είναι μόνο το insomnia κάτι πρέπει να παίζει με τις ρυθμίσεις για το site...

δεν ειναι μονο το insomnia

δοκιμασα περισσοτερα sites και σε καποια δουλευει σε αλλα οχι,η πλακα ειναι οτι ο hitech chrome της Google που παιζει το internet στα δαχτυλα της δεν μπορει να καταφερει κατι απλο που στους αλλους Browsers δουλευει αψογα παντου:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...