Προς το περιεχόμενο

Και αναρωτιοσασταν γιατι δεν σας καταλάβαινε?

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίχατε δει τον Σεφερλή παριστάνοντας τον Αναστασιάδη που εδινε συνεντευξη σε κατι δημοσιογράφους (ξένους) :<BR>Αναστασιάδης:<B>Ολα πήγαν στραβά</B><BR>Μεταφραστής:<B>Everthing go without eyes !!!</B><BR> cool.gif" border="0<p>[ 29-06-2001: Message edited by: leon_94 ]

Δημοσ.

"Wherever marrige and joy,the Vassilo first"-οπου γαμος και χαρα,η Βασιλω πρωτη<BR>"the slut and if hides,the joy wants to find her"-η πουτανα κι αν κρυφτει,η χαρα θε(λει)να την βρει<BR>"shitted the ass in the field"-χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι<BR>"how much goes the hair?"-ποσο παει το μαλλι?<BR>"I'm coming from the town and at the top cinammon"-απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα<BR>"Ιt came me donut"-μου ηρθε λουκουμι<BR>"from there they owed us,they took and our donkey"-εκει που μας χρωσταγανε,μας πηραν και τον γαϊδαρο<BR>"he farted peppermints"-εκλασε μεντες<BR>"they took him with the tomatoes"-τον πηραν με τις τοματες<BR>"light me and i slip"-φεξε μου και γλιστρησα<BR>"away rains"-περα βρεχει

Δημοσ.

oi paroimies pou mas les satellite einai apo to kotsanes.8m.com <BR>Pantws mias kai anaferomai se ayto to site deite ayto pou brika apo ekei:<P><BR>ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (απο τα αρχεία ασφαλιστικής εταιρείας)<P>Είμαι ένας επαγγελματίας κτίστης. Την ημέρα του ατυχήματος δούλευα στην στέγη μιας<BR>εξαόροφης οικοδομής.<BR>Μετά το πέρας της εργασίας μου είδα ότι μου περίσσευαν περίπου 250 κιλά τούβλα. Αντί<BR>να τα κατεβάσω στα χέρια από την σκάλα απεφάσισα να τα βάλω σε ένα βαρέλι και να τα κατεβάσω με μια τροχαλία που ευτυχώς υπήρχε στην στέγη από πριν. Σπρώχνω λοιπόν το βαρέλι στο κενό, το γεμίζω με τα 250 κιλά τούβλα και κατεβαίνω στον δρόμο.<BR>Λύνω το σκοινί κρατώντας το γέρα για να κατεβάσω τα τούβλα αργά και σταθερά Όπως γράφω και στο έντυπο που μου δώσατε, το βάρος μου είναι 62 κιλά.Ξαφνιασμένος από ένα δυνατό τράβηγμα, τα 'χασα και ξέχασα να αμολήσω το σκοινί. Όπως αντιλαμβάνεστε απογειώθηκα και άρχισα μια ταχεία άνοδο παράλληλα προς την οικοδομή.Στο τρίτο πάτωμα περίπου συναντήθηκα με το βαρέλι που κατέβαινε. Αυτό εξηγεί τα κατάγματα του κρανίου και της ωμοπλάτης μου. Η συνάντηση με το βαρέλι επιβράδυνε την άνοδο μου και συνέχισα να ανεβαίνω μέχρι που τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού χώθηκαν μέσα στην τροχαλία. Έως τότε, είχα βρει ήδη τον εαυτό μου και έτσι μπόρεσα να κρατηθώ γέρα από το σκοινί παρά τον πόνο μου. Την ίδια στιγμή το βαρέλι συγκρούεται με το πεζοδρόμιο και του φεύγει ο πάτος. Ελευθερωμένο από το βάρος των τούβλων το βαρέλι ζύγιζε τώρα 25 κιλά. Όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησα μια γρήγορη κάθοδο παράλληλα προς την οικοδομή. Στο τρίτο πάτωμα περίπου, συναντήθηκα με το βαρέλι που ανέβαινε. Αυτό εξηγεί τα κατάγματα στους αστραγάλους kαι τα τραύματα στο κάτω μέρος του σώματός μου. Αυτή τη φορά η σύγκρουση με το βαρέλι με φρενάρισε αρκετά ώστε να απαλύνει την πτώση μου πάνω στο σωρό από τα τούβλα. Με λύπη μου σας πληροφορώ ότι ξαπλωμένος κατάχαμα, ακινητοποιημένος από τον πόνο κοιτώντας το άδειο βαρέλι έξι πατώματα πάνω από το κεφάλι μου, χάνω τις αισθήσεις μου και αμολάω το σκοινί.....<BR>Αυτό εξηγεί τα κατάγματα στο θώρακα και τα πλευρά.<BR>Ο Δηλών<p>[ 01-07-2001: Message edited by: sonic ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...