Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το ρεκόρ σας βλέποντας σειρές/ταινίες?

jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το αντίστοιχο Θέμα που υπάρχει στη κατηγορία των παιχνιδιών πόσες ώρες είναι το ρεκόρ σας βλέποντας ταινίες και σειρές?

Να ξεκινήσω πρώτος: έλιωσα στο heroes (season 1 και 2 μαζί-34 επεισόδια) ξεκίνησα Σαββάτο 5 το απόγιομα και τέλειωσα Κυριακή 5 το απόγιομα,εννοείτε μετά κοιμόμουν μια ολόκληρε μέρα! :-D

Και ένα μικρότερο κάψιμο στο smallville είδα τις 3 πρώτες season(γύρω στα 70 επεισόδια) σε 4 μέρες!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ρεκορ μου νομιζω ειναι 2μιση μερες για τη δευτερη σαιζον του 24.

(που ειναι και η καλυτερη,οπως θα ξερουν οι μυημενοι)

Δημοσ.

κι εγώ επίσης με 24 αλλά λιγότερο καμένος ....συνεχόμενα καμιά 10ρια επεισόδια οπότε ολόκληρη σαιζον σε 2 μερούλες

Δημοσ.

Σε ταινία, ~11 ώρες τα extended του Lord.

Σε σειρά, την Season 1 του Lost, ένα weekend (αλλά κοιμήθηκα Σάββατο βράδυ οπότε δεν πιάνεται :P)

• Super Moderators
Δημοσ.

τα extended του Lotr είναι πάνω από 12 ώρες αν θυμάμαι καλά :-)

West Wing & Boston Legal από μένα...πολλές ώρες μονοκοπανιά

Δημοσ.

Τα 3 πρώτα season του House τα είδα σε ένα ΣΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ, με διάλειμμα για φαΐ, τουαλέτα και ύπνο το βράδυ.

Επίσης αν πιάνονται τα anime, το πιο πολύ που έχει κάτσει είναι τα πρώτα 150 επεισόδια του bleach (3 και κάτι μέρες) και τα 76 επεισόδια του Ippo μαζί με τις 2 ταινίες (~2 μέρες).

Δημοσ.

Και εγω prison break season 1 ενα σαββατοκυριακο απο το πρωι μεχρι το βραδυ υπνος και μετα παλι απο το πρωι μεχρι το βραδυ...

Ωραιες Εποχες :P

Δημοσ.
Και εγω prison break season 1 ενα σαββατοκυριακο απο το πρωι μεχρι το βραδυ υπνος και μετα παλι απο το πρωι μεχρι το βραδυ...

Ωραιες Εποχες :P

Απο κει βγήκε το nick; :P

Παίζει να χω ρεκόρ 3 επεισόδια LOST συνεχόμενα

• Moderators
Δημοσ.
Σε ταινία, ~11 ώρες τα extended του Lord.

Σε σειρά, την Season 1 του Lost, ένα weekend (αλλά κοιμήθηκα Σάββατο βράδυ οπότε δεν πιάνεται :P)

Mια απτα ιδια(..μα ακριβως!)με μικρη διαφορα πως ηταν η 2η season του Lost

Δημοσ.
To ρεκορ μου νομιζω ειναι 2μιση μερες για τη δευτερη σαιζον του 24.

(που ειναι και η καλυτερη,οπως θα ξερουν οι μυημενοι)

Μαθηματικά δε μου στέκει. Δε θα πρεπε να ναι πάνω κάτω 24 ώρες; Δεν κάνω πλάκα, είναι κάτι που ξεχνάω;

Για μένα, διαρκεια δε θυμάμαι αλλά ή με lost ή με naruto είναι το ρεκορ. Να μην καταλαβαίνω πότε βγήκε ο ήλιος και εκεί, next next next

Δημοσ.

εγω Σ-Κ τις 2 πρωτες σεζον του Lost και οσο για anime παλι ενα αλλο Σ-Κ το naruto απο το πρωτο eps μεχρι το 135 αν θυμαμαι καλα..............ωραιες εποχες.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...