nikspyr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Καλημέρα σε όλους, έχω ένα Laptop Toshiba Satelite A300 και του έχω περάσει τα XP εδώ και τρεις μήνες. Πρόσφατα παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα και ήθελα να ξαναπεράσω το Backup που είχα κρατήσει με το Acronis True Image. Πήγα να το περάσω τόσο με recovery αφού έτρεξα το πρόγραμμα μέσα αστα Windows, όσο και με bootable cd του Acronis, αλλά και στις 2 περιπτώσεις γράφει fatal error ότι δεν βρίσκει ένα αρχείο για να bootarei. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα καλύτερο;
the_valliant Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Είχα κι εγώ τρομερά προβλήματα με το πρόγραμμα αυτό, ενώ σε ένα φίλο μου που το πρότεινα ακόμα με κερνάει μπύρες όποτε βρεθούμε! Είναι να σου κάτσει καλά... Γενικά, όταν δημιουργήσεις την εικόνα του δίσκου ή το backup με οποιοδήποτε πρόγραμμα πρέπει μετά να τσεκάρεις την εγκυρότητα των δεδομένων, μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Πιθανόν να μη δημιουργήθηκε σωστά από την αρχή Εγώ έχω βολευτεί ως τώρα με το Norton Ghost. Ακούγεται ωστόσο ότι η νεώτερη έκδοση του Acronis (νομίζω είναι η 11) είναι πολύ βελτιωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.