Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop για το παλληκαρι μου

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω πληρους αγνοιας περι θεματος Laptop, θα ηθελα τη βοηθεια σας για να αγορασω ενα, στο δεκαχρονο γιο μου. Καταλαβαινετε πανω κατω τι χρειαζομαι σε δυνατοτητες (msn, παιχνιδακια light, σερφαρισμα, καμια ταινιουλα). Δε θελω να περασω τα 600€, και νομιζω 15" ειναι καλα. Θελω γνωμες απο οσους ξερουν, γιατι ειλικρινα δε μου περισσευουν τα χρηματα και προχωρω στην αγορα μονο και μονο γιατι ειναι αριστος μαθητης και γιος :)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Διαβάζα εδώ προχθές ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μες στον Ιούλιο netbook της Asus με ήρωες Disney..Μιας και είναι παιδί μπορεί να του αρέσει πιο πολύ,αν και δεν είναι notebook βέβαια,και είναι και πιο οικονομικό!

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Διαβάζα εδώ προχθές ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μες στον Ιούλιο netbook της Asus με ήρωες Disney..Μιας και είναι παιδί μπορεί να του αρέσει πιο πολύ,αν και δεν είναι notebook βέβαια,και είναι και πιο οικονομικό!

Tου προτεινα netbook + εξτρα οθονη, αλλα ΔΕΝ. Ξερει οτι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες

Δημοσ.

γιατι σε καμια περιπτωση netbook;

τι του λειπει; για ενα δεκαχρονο παιδι ειναι τελειο

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το φτασει ποτε στα ορια του

εγω θα αγοραζα κατι φτηνο γιατι μεχρι να μεγαλωσει οτι και να παρεις σημερα θα ειναι ανεπαρκες στο μελλον, θα εδινα βαση για 3ετη εγγυηση (μη δεσμευτικα σου δινω παραδειγμα τα Lenovo που στην συντριπτικη πλειοψηφια εχουν 3ετη εγγυηση με μια καλη ποιοτητα κατασκευης)

νομιζω οτι η Toshiba ειχε ενα προγραμμα που ελεγε οτι σε καλυπτει η εγγυηση ακομη και σε δικο σου λαθος, πχ να πεσει επανω του η πορτοκαλα η το γαλα κλπ

δες το εαν ισχυει ακομη, ειναι καλη περιπτωση

Δημοσ.

Συμφωνω και γω οχι netbook,

τα σημερινα 10χρονο ειναι πολυ "προχο", οποτε ενα netbook θα του φανει χαζο, με την εννοια οτι δε θα μπορει να καταλαβει την χρησιμοτητα του.

Ενας φορητος πολυ καλος σε αυτα τα λεφτα ειναι ο HP Pavilion dv6-1110ev Moonlight, εχει οτι θες και με μια παρα πολυ καρτα γραφικων.

Ειμαι πολυ υπερ της αποψης οτι τα παιδια μαθαινουν πολλα απο τα παιχνιδια σε σχεση με ιντερνετ και λοιπα κολπα.

Μονο αρνητικο ισως ο επεξεργαστης αλλα επειδη τον εχω δουλεψει σε εναν toshiba δε τον λες με τπτ αδυναμο αλλα ισως λιγο ζεστο.

Ειναι και στα λεφτα σου και εχει και θηκουλα δωρο, μονο αξιοπεριεργο το υπερβολικο βαρος, αν αναλογιστουμε οτι ολα τα συγχρονα hp ειναι στα 2,7 κιλα αυτο για καποιο λογο ειναι βαρυ.

Απο εμφανιση σκιζει παντως

Δημοσ.
δηλαδη τι δεν θα κανει το netbook; (και μιλαμε για ενα πορωμενο με υπολογιστες 10χρονο αγορι)

Δεν παίζει pro :P

Δημοσ.

σου παραθετω τις αναγκες που υπαρχουν, το pro δεν ειναι light παιχνιδακι; εχω στο μυαλο μου flash games και καποια μικρα παιχνιδια στυλ παζλ κλπ

Καταλαβαινετε πανω κατω τι χρειαζομαι σε δυνατοτητες (msn, παιχνιδακια light, σερφαρισμα, καμια ταινιουλα).

Δεν παίζει pro :P
Δημοσ.
σου παραθετω τις αναγκες που υπαρχουν, το pro δεν ειναι light παιχνιδακι; εχω στο μυαλο μου flash games και καποια μικρα παιχνιδια στυλ παζλ κλπ

Πάνε οι εποχές που βολευόμασταν με super mario. Τώρα τα παιδάκια ξεκινάνε με crysis 2 στο νηπιαγωγείο :P

Δημοσ.

καλα εγω παιζω (το φλωρικο και χαρουμενο) super mario galaxy και το παιδι μου θα ξεκοιλιαζει ολοκρηρους στρατους;

Δημοσ.
καλα εγω παιζω (το φλωρικο και χαρουμενο) super mario galaxy και το παιδι μου θα ξεκοιλιαζει ολοκρηρους στρατους;

You bet !!! Οχι, δε θα παιζει Crysis (δεν του αρεσει) αλλα οταν λεω λαιτ, δεν εννοω ακριβως Μαριο. Ισως κατι λιγο πιο βαρυ. Οποτε φανταζομαι θα χρειαζεται καρτα γραφικων απο 256 και πανω, η κανω λαθος?? Και επισης, ο επεξεργαστης, μια και το εθεσε ο κοπροντογκης, πρεπει να ειναι ιδιαιτερα γρηγορος ?? Ωχ ωχ με βλεπω να βαζω δοσεις

Δημοσ.

Στα συγχρονα παιχνιδια παιζει μεγαλο ρολο η καρτα γραφικων και δευτερευοντα ρολο ο επεξεραστης.

Καρτα φεαγικων δεν ειναι η μνημη της καρτας αλλα το τσιπακι που φοραει και το συγκεκριμενο ειναι παρα πολυ καλο

Γενικα θες κατι καλουτσικο επεξεργαστη για παιχνιδια, μονο μειωνεκτηκα αυτου που ειπα ειναι η θερμικη συμπερηφορα= θα δουλευει ισως λιγο παραπανω το ανεμιστηρακι και κακη διαχειριση αυτονομιας φορητου, με απλα λογια καιει παραπανω ρευμα απο αντιστοιχους Intel.

Απο επεξεργαστικη ισχυ ειναι πολυ καλος

Γιατι δοσεις?? 587 κανει τιμη ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...