Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop για το παλληκαρι μου

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
LAPTOP Toshiba Satellite A300-1ND

Intel Core 2 Duo P8600 2.4 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 15.4 in, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, Κάρτα γραφικών: Mobility Radeon HD 3650, DVD-RW, Windows Vista Home Premium...

μου το δινουν στα 700 euro περιπου ( τωρα τα e shop to δινουν 971) κομπλέ αγορασμενο περπου πριν ενα μηνα με εγγυηση ενα χρονο και αγορασμενο απο το Pla..o .

τι γνωμη εχετε για αυτην την ενδεχομενη αγορα?

εχετε εμπειρια απο αγορα απο αγγελια για καινιυργιο προιον?

το συγκεκριμένο είναι φοβερό μηχάνημα και σε καλή τιμή το εχει ένας φίλος μου , είναι μια χαρά και είναι και toshiba!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα!

Διαβάζα εδώ προχθές ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μες στον Ιούλιο netbook της Asus με ήρωες Disney..Μιας και είναι παιδί μπορεί να του αρέσει πιο πολύ,

disney και αδερφίστικα... δώστε αίμα και βία στο παιδί... :P

Δημοσ.
Καλημερα φιλε μου...Επειδη και προσφατα αλλα και πιο παλια ειχα 10χρονα αν θεωρησω δεδομενο οτι ενα 10χρονο δεν θα κουβαλαει τον υπολογιστη ,γιατι δεν του προτεινεις desktop ? Σαφως ειναι πιο φτηνα με ιδιες δυνατοτητες ή και καλυτερα απο ισης αξιας laptop και πιο ευκολα επισκευασιμα.

Ειχα δωσει 1250 ευρω για Vaio για καθε μια απο τις κορες μου πριν ενα χρονο και η μικρη 12χρονη τωρα , γρηγορα ζητησε και το πουλησα και πηρε desktop...H μεγαλη απο εγωισμο το κρατησε μεχρι πριν δυο μηνες που πηρε macbook.

Υ.Γ Οταν ειναι 10χρονα μια χαρα ειναι...:-D:-DΟταν βαλουν καμμια 5ετια τα αγορια ειδικα τοτε....:cry::cry::cry:

Του το προτεινα, αλλα 1)Υπαρχει στενοτητα χωρου και 2)θα το κουβαλαει στους παππουδες, ιδιως τωρα το καλοκαιρι

Δημοσ.
Που το στηρίζεις αυτό; Δε νομίζω οτι έχουμε όλοι την ίδια άποψη.

Βασικά μια άκυρη ερώτηση... Έχει ο γιος σου windows live messenger; Επειδή εγώ απέκτησα τέτοιο κατά τα 12. Εδώ να καταλάβεις ο αδερφός μου δε με άφηνε να αγγίζω τον υπολογιστή... Κρυφά καθόμουν που-και-που :lol:.

Από μένα πάντως πάρε του ένα netbook και μια οθόνη. Μη το καλομαθαίνεις, ας τον να λέει οτι δε θέλει. Τι να το κάνει τον πιο δυνατό υπολογιστή; Και για εσάς που λέτε για παιχνίδια. Μα ρε παιδιά, δέκα χρονόν παιδάκι, τι παιχνίδια να παίζει; Άποψή μου είναι να παίζει καμιά Ντόρα και κανά pacman. Εγώ τουλάχιστον στην ηλικία του(ναι... Πριν τέσσερα χρόνια), υπολογιστή έβλεπα μόνο όταν έπαιζα Sims, internet είχα μόνο με κάρτα και αυτό όποτε έβαζε ο αδερφός μου.Αχ η σημερινή νεολαία! Τυχερή!

Αν windows live messenger εννοεις το ΜSN, ναι εχει κι απ'αυτο, το λεω στην αρχη. Οσο για netbook και μια οθόνη, το προτεινα ΚΑΙ αυτο, αλλα μπα. Αν και στην τελικη, ετσι νομιζω οτι θα χρειαστει και dvd driver (+50 ευρω), αρα 250-300 το netbook, 80-100 μια φθηνη οθονη και 50 το dvd driver, φτανουμε αισιως τα 400-450 ευρω, οσο περιπου κανει και ενα λαπτοπ, που πιστευω απο δυνατοτητες ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Τι λετε γι αυτο... http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=0552A32829A8BB41BDC94908E7E3D5C1&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116

Παει λιγο πιο πανω απ'οτι υπολογιζα, αλλα ειναι εφετζιδικο με την περιστρεφομενη οθονη και θα του αρεσει. Επισης ειναι το φθηνοτερο με διαφορα στο Skroutz. Ειναι ομως και αξιοπιστο ;;;

Δημοσ.

Βασικά για κάποια χαρακτηριστκά του είναι ακριβός (ram 1024,vga οτι νά ναι)Πιστεύω ότι πληρώνεις το εφετζιλίκη..Από κει και πέρα όλα στην ζωή έχουν το τίμημά τους :-)

Δημοσ.

περαν του οτι ειναι ενα επαγγελματικου προσανατολισμου μηχανημα με περιορισμενες δυνατοτητες γενικων εφαρμογων,

στο θεμα περιστρεφομενης οθονης αφης μου φαινεται πρεπει να ακουσεις ενα τραγουδακι του κουρκουλη- "παιζεις με τη φλογα..."

10 χρονων με μαθηματικη ακριβεια θα τον κανει 2 κομματια το φορητο (αυτος ή κανας φιλος του)

Δημοσ.

ειναι πολυ αξιοπιστο σαν μηχανημα,το εχω και του εβαλα αλλο ενα giga μνημουλα και παει μια χαρα,απλα θελει προσοχη η οθονη(η οποια ειναι και αφης)βασικα θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ειναι πολυ πιθανον να στο κανει 2 κομματια:X

Δημοσ.
περαν του οτι ειναι ενα επαγγελματικου προσανατολισμου μηχανημα με περιορισμενες δυνατοτητες γενικων εφαρμογων,

στο θεμα περιστρεφομενης οθονης αφης μου φαινεται πρεπει να ακουσεις ενα τραγουδακι του κουρκουλη- "παιζεις με τη φλογα..."

10 χρονων με μαθηματικη ακριβεια θα τον κανει 2 κομματια το φορητο (αυτος ή κανας φιλος του)

ειναι πολυ αξιοπιστο σαν μηχανημα,το εχω και του εβαλα αλλο ενα giga μνημουλα και παει μια χαρα,απλα θελει προσοχη η οθονη(η οποια ειναι και αφης)βασικα θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ειναι πολυ πιθανον να στο κανει 2 κομματια:X

Χμμμ, κατι τετοιο μυριζομαι τωρα που το λετε. ΟΚ κανονικο για εχω πιο ησυχο το κεφαλι

Δημοσ.

Και από μενα, σε καμία περίπτωση netbook. Είναι πολύ μικρή η οθόνη για τα μάτια του (και για τα δικά μου). Αν μπορείς να έχεις κάποιον έλεγχο στο τι κάνει με τον υπολογιστή, αλλά ταυτόχρονα του επιτρέψεις να πειραματίζεται, πίστεψέ με, θα τον ωφελήσει σημαντικότατα. Πάρε ένα καλούτσικο λάπτοπ (και για χώρο και για λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, αλλά και για να μπορείς να το πάρεις αν δεν διαβάζει καθόλου το παιδάκι σου). Απλά να έχει 2 χρόνια εγγύηση, και να μπορείς να απενεργοποιήσεις την ασύρματη κάρτα δικτύου, για την ακτινοβολία (και μην αρχίσετε μερικοί να λέτε ότι δεν έχει, γιατί στην ιατρική κοινότητα είναι κοινώς αποδεκτό ότι έχει και παραέχει).

Παιδιά, οι εποχές έχουν αλλάξει σε βαθμό που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Τα περισσότερα παιδάκια έχουν υπολογιστή από το δημοτικό, μαζί με msn κλπ. Θυμηθείτε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ 1η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΕΤΟΣ θα πάρουν επιδοτούμενο λάπτοπ.

Δημοσ.

ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!! Παρακαλω απαντηστε ΑΜΕΣΑ !!!!! Τελικα βρισκω και ψηνομαι να παρω αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/62741/Acer-Aspire-5535-604G25MN.html?keyphrase=Acer+Aspire+5535-604G25MN

το οποιο βρισκω με 349 € στο Carrefour, αλλα ειναι το τελευταιο συσκευασμενο κομματι και θα μου το κρατησουν μεχρι τις 9 η ωρα. Κανει γι αυτο που το θελω ;;; Με προβληματιζει ο επεξεργαστης που ειναι AMD. Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα ή ειναι η κακη μου πληροφορηση ;;; Επισης, η Acer τι λεει απο αξιοπιστια και SERVICE ;;;

Δημοσ.

Οχι xouzel . Το συγκεκριμένο Acer είναι πού αδύναμο. Από Carrefour για τη χρήση που θέλεις είναι το R61. Δεβν έχει καμιά τελ΄κάρτα γραφικών, αλλά τη δουλειά του θα την άνι και ταυτόχορονα έχει πολύ καλύτερη ποιόητα κατασκευής και δύο έτη επιπλέον εγγύηση

(σύνολο 3). Προσωπικά από τις προσφορές -30% του Carrefour αυτό θα αγόραζα αν ήθελα notebook.

Από Acer καλά specs έχει το Acer Aspire 5920G (813G25MΝ) αλλά από ότι ακούω έχει εξαφανιστεί. Ρίξε μια ματιά πάντως αν θέλεις καλύτερα γραφικά.

Δημοσ.
ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!! Παρακαλω απαντηστε ΑΜΕΣΑ !!!!! Τελικα βρισκω και ψηνομαι να παρω αυτο ... http://www.skroutz.gr/s/62741/Acer-Aspire-5535-604G25MN.html?keyphrase=Acer+Aspire+5535-604G25MN

το οποιο βρισκω με 349 € στο Carrefour, αλλα ειναι το τελευταιο συσκευασμενο κομματι και θα μου το κρατησουν μεχρι τις 9 η ωρα. Κανει γι αυτο που το θελω ;;; Με προβληματιζει ο επεξεργαστης που ειναι AMD. Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα ή ειναι η κακη μου πληροφορηση ;;; Επισης, η Acer τι λεει απο αξιοπιστια και SERVICE ;;;

δεν θα εχεις προβλημα αλλα με το -30% θα επαιρνα τον R61

δες σε Core 2 duo επεξεργαστη για καλυτερες επιδοσεις,αυτονομια και μικροτερο θορυβο και θερμοκρασιες

επισης δεν θα εδινα βαση στην VGA αλλα στην ποιοτητα κατασκευης τουτεστιν θα επαιρνα Hp,Toshiba,Lenovo,Sony τις επαγγελματικες σειρες τους που ειναι φτιαγμενα για μακροχρονια απροβληματιστη χρηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...