margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις εψαξα λιγο το σαιτ της apple και δεν ειδα παρα μονο 4-5 παιχνιδια μηπως(περα απο τα διαφορα σαιτ, εκτος της μαμας του) μπορεις να κατεβασεις προγραμματα-παιχνιδια, μεσω μονο του τηλεφωνου? Προσπαθω να σκεφτω πρακτικα..δηλ. το ραδιο στο κιν που εχω το χρησιμοποιω ελαχιστες φορες..και οταν θελω πολλες φωτο(πχ σε διακοπες) παιρνω τη φωτογραφικη μου..Με το τηλ. θα θελω να τραβαω καμια με φιλους μου σε βολτα..για παραδειγμα απο τη καμερα του kaizer δεν εχω παραπονο
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις εψαξα λιγο το σαιτ της apple και δεν ειδα παρα μονο 4-5 παιχνιδια μηπως(περα απο τα διαφορα σαιτ, εκτος της μαμας του) μπορεις να κατεβασεις προγραμματα-παιχνιδια, μεσω μονο του τηλεφωνου? Μεσω του itunes γινεται ολη η ιστορια.Υπαρχει το Appstore απ οπου μπορεις να παρεις οτι παιχνιδι θελεις(..και ειναι πααααρα πολλα,ορεξη να χεις)καθως και applications για οτι μπορεις να φανταστεις.
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 δηλ. μονο μεσω του itunes στο τηλεφωνο, εχω προσβαση σε ολες τις διαθεσιμες εφαρμογες ε? http://www.apple.com/iphone/iphone-3gs/app-store.html γιατι εδω πχ εχει λιγα πραγματα
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 δηλ. μονο μεσω του itunes στο τηλεφωνο, εχω προσβαση σε ολες τις διαθεσιμες εφαρμογες ε? http://www.apple.com/iphone/iphone-3gs/app-store.html γιατι εδω πχ εχει λιγα πραγματα Ενδεικτικα ειναι αυτα.Μεσα απο το itunes θα μπορεις να δεις τα παντα.Σχετικα προσφατα οι εφαρμογες στο Appstore ξεπερασαν το 1 εκατομμυριο,οποτε σιγουρα θα βρεις αρκετες που να σε ενδιαφερουν.
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 καταλαβα Ποσες μερες θελει πριπου για να μου ερθει το 32gb απο τη Βονταφον(αν δεν υπαρχει διαθεσιμο), ξερει καποιος??
Fronimitis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 καταλαβα Ποσες μερες θελει πριπου για να μου ερθει το 32gb απο τη Βονταφον(αν δεν υπαρχει διαθεσιμο), ξερει καποιος?? Κάτι που ξέχασαν να σε ενημερώσουν όμως ενώ το ρώτησες για το iphone είναι ο περιορισμός στα sms.Δηλαδή η χρέωση για ένα sms είναι στους 70 χαρακτήρες κι όχι στους 160 που ισχύει για όλα τα άλλα κινητά.Κάποια στιγμή λογικά θα βρεθεί η λύση αλλά...Για μένα ήταν ένας απο τους λίγους αλλά σοβαρούς λόγους που ακόμα δεν το έχω αγοράσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτι που ξέχασαν να σε ενημερώσουν όμως ενώ το ρώτησες για το iphone είναι ο περιορισμός στα sms.Δηλαδή η χρέωση για ένα sms είναι στους 70 χαρακτήρες κι όχι στους 160 που ισχύει για όλα τα άλλα κινητά.Κάποια στιγμή λογικά θα βρεθεί η λύση αλλά...Για μένα ήταν ένας απο τους λίγους αλλά σοβαρούς λόγους που ακόμα δεν το έχω αγοράσει. Κατι που ξεχασες να αναφερεις με τη σειρα σου,ειναι πως το παραπανω ισχυει αν μιλαμε για ελληνικους χαρακτηρες.Με τη χρηση λατινικων(greeklish μ αλλα λογια)το οριο ειναι κανονικα στους 160 χαρακτηρες.Αν ποτε ελεησει η apple και εχει υποστηριξη unicode,θα δουμε και ελληνικα με 160 χαρακτηρες.
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα το μηλοφωνο με κερδισε
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ερώτηση: Το iPhone έχει επιλογή για GPRS δεδομένα αν δεν βρεί 3G σήμα;
ApoelAndreas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα το μηλοφωνο με κερδισε Δεν εισαι η πρωτη, ουτε και η τελευταια! Welcome to the club!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Να πω και εγω την ταπεινουλα γνωμη μου με την αδεια σας !!! Μετα απο δεκαδες Nokia παντα τελευταια μοντελα ειμαι κατοχος Iphone 2-3 μηνες . Επειδη για μενα το θεμα της οθονης ειναι κορυφαιο παραμενω σε αυτο.Εχω παει σε Πλαισιο και εχω δει και htc και LG και Samsung.Κανενα μα κανενα δεν εχει την οθονη του Iphone. Η κυλιση που προσφερει και η αμμεση αποκριση ειναι μαγικη. Εχεις ομως και κουσουρια που του εχει φορτωσει η Apple .Θεωρω απαραδεκτο να χρειαζομαι καλωδιο για να στειλω απο το κινητο στο pc και αναποδα μια εικονα. Κατι που υποστηριζουν ολα τα κινητα των 100 ευρω. Επισης η αδυναμια αναφορας παραδοσης sms, η μη συνοπτικη αναφορα στοιχειων κλισης μετα απο μια κλιση , η αδυναμια μετρισης συνολικου χρονου εισερχομενων και εξερχομενων κλισεων ειναι απο τα κουσουρια του.Καποια ξεπερνιοντε με χακεμα του κινητου που το θετει εκτος εγυησης αλλα αυτη δεν ειναι λυση. Και κατι τελευταιο αλλα μαλλον το πιο σημαντικο...Η εγγυηση μονο ενος ετους που δινει η Apple και η κακκιστη αντιμετωπιση σε τυχον προβλημα απο Vodafone και Cosmote αν παθει κατι.Αν διαβασουμε στο Iphonehellas παθαινει ευκολα και το restore που χρειαζεται οποωσδηποτε να εχουμε υπολογιστη και στις διακοπες μας μαζι ειναι απαραιτητη.Για οσους δεν το ξερουν τα Iphone δεν επισκευαζοντε στην Ελλαδα !!!! Μονο αντικατασταη τους κανουν με ταριφα συνηθως 195 ευρω .Επαθα και εμαθα με της κορης μου. Παρολα αυτα πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο χωρις κουσουρια.Ο λογος που το κραταω ειναι ενας και μοναδικος αλλα σημαντικος για μενα και τον προανεφερα. Η οθονη του. Αυτα....
glamprou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε ένα android να δεις πόσο κοντά είναι .... Τα έχω και τα δυο iphone και htc magic πολύ κοντά στο iphone αν και είμαι fun της apple νομίζω ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το android θα είναι κορυφή...
giorgio1974 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Είχα και το HD και το Iphone 3g τώρα εχω το 3gs 32 gb και δεν το αλλάζω με κανένα !!!!! i love my iphone :lol::lol:
StavrosD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Έχω windows mobile κινητά εδώ και 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχει κάτι το iphone μου να με ελκύει. Είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά σαν εργαλείο στην δουλειά και στις δυνατότητες δεν φτάνει το HD. Χώρια που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν εφαρμογές για navigation για το iphone (το google maps δεν το μετράω γιατί έχει χρέωση για τα δεδομένα όταν είσαι στον δρόμο).
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Έχω windows mobile κινητά εδώ και 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχει κάτι το iphone μου να με ελκύει.Είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά σαν εργαλείο στην δουλειά και στις δυνατότητες δεν φτάνει το HD. Χώρια που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν εφαρμογές για navigation για το iphone (το google maps δεν το μετράω γιατί έχει χρέωση για τα δεδομένα όταν είσαι στον δρόμο). Δεν νομιζω να παρει καποιος Iphone για εργαλειο δουλειας !!!! Για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν πολυ καλυτερα. Για εμφανιση και οθονη ειναι κορυφαιο.Αλλα ως εκει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.