Προς το περιεχόμενο

TO KALYTERO MAGAZI -SERVICE KATA TIN GNOMI SAS????

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pisteyo pos to plaisio einai makran to kalytero.kyrios sto service.exo steilei 1 cdrw stin cosmodata kai se 10 meres tha ksero ti egine.eno sto plaisio se 2 meres mou dinoun allo.ti na po???metaniosa pou agorasa ektos tou plaisiou.oi gnomes sas???

Δημοσ.

Το πλαίσιο είναι μακράν το καλύτερο.

Θα ήθελα πολύ να δώ και άλλα καταστήματα να το ανταγωνίζονται αλλά το θεωρώ κομμάτι δύσκολο.

Πάντως οι power users ποντάρουν αρκετά σε ramshop και ΗΑC...

έχει καποια καλά προιόντα που δεν έχει το πλαίσιο.

cosmodata και τέτοια τα αποφεύγω.

Δημοσ.

Σε θέμα service το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ότι χειρότερο. Δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το καλό... :confused:

Δημοσ.

Βασικά στο πλαίσιο, όπως είπε και ο WaVe, αν κάτι δεν δουλεύει στο αλλάζουν αμέσως.

Το κακό του είναι πως δεν έχει τόσο ψαγμένα πράγματα και συνεργάζεται μόνο με συγκεκριμένες εταιρίες.

Η συμβουλή μου για όποιον αγοράσει υπολογιστή από πλαίσιο ειναι να ΄χει ετοιμασει μια λίστα με τα πράγματα που θέλει, να την πάει εκεί και να τους πει "αυτά θέλω, κάντε μου ένα τηλέφωνο όταν τα φέρετε!!"

Γιατί διαφορέτικά θα αρχίσουν τα "Αυτό το MB δεν το έχουμε τώρα γιατί έπιασε τυφώνας και γκρεμίστηκε το εργοστάσιο, θα σου βάλω ένα άλλο καλύτερο μην ανησυχείς" (γιατί δεν σε πιστεύω;),"Pionner DVD δεν έχω τώρα θα σου βάλω ένα BTC είναι εξίσου καλό!" (πάμε στοίχημα?) και άλλες τέτοιες γνωστές μ@λ@κίες των πωλητών του Πλαισίου.

Δημοσ.

paidia ta exoume pei ayta kai paliotera. sto lejiko dipla apo thn leji apateonas exei fotografia to ktirio ths cosmodata. tora opoios insomniac poy exei diabasei ta proigoymena post paei kai agorasei apo ekei.... kako toy kefalioy toy. ego pantos prin apo erketa xronia eixa poly kaki empeiria apo thn cosmodata sthn stoyrnarh. oxi mono ejapatoyn alla einai kai tsampoukades toy xeiristoy eidoys. den distazoyn akomi kai na brisoyn toys pelates toys.

tora gia to plaisio, sumfono me ton filo nodreams.ct. einai ena typiko magazi pou fernei kapoies markes mono. pantos emena gia na po thn alitheia oses fores exo xreiastei kati me exoyn ejipirethsei. an xreiazomai kati pou den einai poly psagmeno pao kat' eytheian plaisio xoris syzhthsh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...