geogeo221 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Είναι σωστό νά τα δίνεις όλα σέ μία σχέση;(είτε φιλική , είτε συγγενική , είτε ερωτική)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 και ναι και όχι
sam sam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δεν υπαρχει σωστο και λαθος σε τετοια θεματα... ωρα για φιλοσοφια....;
nikos21aek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 imho άμα είσαι γυναίκα ναι..Ειδικά σωματικά Κάτι απορίες που έχει ο κόσμος πάντως..
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ε αφου μιλησε και ο aledjo μπορει απλα να κλεισει το θεμα
Harkon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL χαχααχαχαχαχαχχααχ γεια σου ρε .. προκοπη!! (εκτός από τις συγγενικές, εκτός αν αγαπάς τον συγγενή σου αλλιώς λόγω συγγένειας και μόνο δε μου λέει κάτι) δαγκωτό ΝΑΙ ! για να γουστάρεις! ακόμα και αν φας τα μούτρα σου να το πάρεις χαμπάρι όσο πάει. έντιτ: ε! Αλέτσο, σαν σημαιάκι της 25ης Μάρτη είναι... θα μας πεις και ποιήμα τώρα; οεοεοεοε
teo64x Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ναι .- Αυτό είναι "τελεία και παύλα" ή υπονοούμενο; Για να είμαστε σοβαροί τώρα, σε αυτό που είπε ο τόπικ στάρτερ: εξαρτάται από το είδος της σχέσης και από το άτομο. Δε μπορείς να δώσεις μια απάντηση για όλους. Αλλά γενικώς, όταν λέμε ναι πρέπει και να αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του "δίνομαι ολοκληρωτικά" σε ένα άτομο, εφόσον πάντα μιλάμε για ανθρώπους, που ασφαλώς έχουν και αδυναμίες και αρνητικές πλευρές.
aledjo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 δαγκωτό ΝΑΙ ! για να γουστάρεις! ακόμα και αν φας τα μούτρα σου να το πάρεις χαμπάρι όσο πάει. σε αυτο και μονο θα συμφωνησω αν το εχεις παρει αποφαση για το τι πας να κανεις. οπως να τα μπλεξεις με παντρεμενη/ο κτλ κτλ και μετα να μη κλεγεσαι στους αλλους... αν γουσταρεις να κλεγεσαι μονος σου και να σ'αρεσει αυτο το συμφωνω. το εχω περασει ΚΑΙ αυτο πλακα εχει
geogeo221 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το άσχημο είναι ότι καμμιά φορά σού έρχεται από εκεί πού δέν το περιμένεις. Όμως ποτέ δεν θα κάνω έκπτωση στά συναισθήματά μου.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν δεν προσδιοριστούν: α) Οι επιδιώξεις της από 'δω πλευράς β) Το επίπεδο και οι προσδοκίες της απέναντι πλευράς γ) Οι ενδεχόμενες αποδείξεις των παραπάνω συναρτήσει του χρόνου που έχει ήδη παρέλθει δε βγαίνει άκρη. Κοινώς αν έχω μια σχέση μόνο για να χώνω, δεν έχει νόημα να ΔΟΘΩ (υποθέτω ότι έτσι νοείται η συναισθηματική διαπερατότητα). Αν η σχέση αφορά τη θεία μου, βαριέμαι να δοθώ εκτός αν αποτελεί γαμώ τα φιλαράκια και άτομα. Και γενικά, είναι η φάση που μετανιώνω για το ποστ μου οπότε απλώς πατάω σαμπμίτ και κόψτε το λαιμ
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 αν δεν εχεις προσδοκιες απο τον αλλο/-η τοτε δινε αβερτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.