Προς το περιεχόμενο

ξερει κανεισ απο mysql?

nikos_alfa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα προσπαθώ να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων και δεν μπορώ μήπως υπάρχει κάνεις διαθέσιμος να με βοηθήσει γιατί έχω κολλήσει στα μισά?

Η γλωσσά μου την φτιάχνω είναι σε MYSQL αν κάποιος ξέρει ας μου στείλει ένα πμ.

Δημοσ.

Περιέγραψε εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις (και που έχεις φτάσει) και αν κάποιος ξέρει, θα σε βοηθήσει. Κανένας δεν πρόκειται να σου στείλει ΡΜ.

Δημοσ.

Δηλαδή αν κάποιος σου έστελνε ΡΜ πώς θα του το περιέγραφες;

Όταν λες ότι έχεις κολλήσει στα μισά, σημαίνει ότι κάπου έχεις φτάσει και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να συνεχίσεις στο επόμενο βήμα. Δείξε τι έκανες και πες τι θέλεις να κάνεις στην συνέχεια.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ ξεκάνω περιγραφή να δω τι αν θα καταφέρεις να καταλάβεις

Έχουμε μια βάση mysql έχει ένα table και 16 πεδία το ένα πεδίο από αυτά είναι θέλουμε να ανεβαίνει μια εικόνα είτε σε blob είτε με κάποιο άλλο τρόπο (θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου λεγάτε όταν ανεβάζω μια εικόνα μέσω του php my admin που πάει και αποθηκεύεται).Στην ουσία θέλουμε να φτιάξουμε μια μηχανή αναζήτησης όπου θα τραβάμε τα δεδομένα από την mysql άρα χρειαζόμαστε ένα script αναζητήσεις με δυο κριτήρια.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θέλουμε να βγαίνουν σε μια σελίδα 20 πεδία και μέχρι 20 σελίδες το κάθε πεδίο θα έχει συγκεκριμένη συγκεκριμένη μορφή όπως φαίνεται στην εικόνα:

post-132515-129063011975_thumb.png

….προσπάθησα μέσα από κάποιο προγράμματα που φτιάχνουν έτοιμες φόρμες όπως το php mysql generator αλλά τρίχες έβγαλε ένα script αλλά στην ουσία θέλει πολύ επεξεργασία για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα μπορώ να σας δώσω το script είναι τεράστιο δουλεύει και δεν μου εμφανίζει τις εικόνες και επίσης το style δεν είναι αυτό που θέλω στην ουσία αυτό είναι το πρόβλημα

Θέλω να μου πείτε ένα τρόπο να ταιριάξει το έτοιμο πεδίο με το στυλ της εικόνας που θέλω

Ελπίζω να το εξήγησα σωστά όποιος μπορεί ας βοηθήσει

Δημοσ.
Λοιπόν εγώ ξεκάνω περιγραφή να δω τι αν θα καταφέρεις να καταλάβεις

Έχουμε μια βάση mysql έχει ένα table και 16 πεδία το ένα πεδίο από αυτά είναι θέλουμε να ανεβαίνει μια εικόνα είτε σε blob είτε με κάποιο άλλο τρόπο (θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου λεγάτε όταν ανεβάζω μια εικόνα μέσω του php my admin που πάει και αποθηκεύεται).Στην ουσία θέλουμε να φτιάξουμε μια μηχανή αναζήτησης όπου θα τραβάμε τα δεδομένα από την mysql άρα χρειαζόμαστε ένα script αναζητήσεις με δυο κριτήρια.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θέλουμε να βγαίνουν σε μια σελίδα 20 πεδία και μέχρι 20 σελίδες το κάθε πεδίο θα έχει συγκεκριμένη συγκεκριμένη μορφή όπως φαίνεται στην εικόνα:

[ATTACH]18748[/ATTACH]

….προσπάθησα μέσα από κάποιο προγράμματα που φτιάχνουν έτοιμες φόρμες όπως το php mysql generator αλλά τρίχες έβγαλε ένα script αλλά στην ουσία θέλει πολύ επεξεργασία για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα μπορώ να σας δώσω το script είναι τεράστιο δουλεύει και δεν μου εμφανίζει τις εικόνες και επίσης το style δεν είναι αυτό που θέλω στην ουσία αυτό είναι το πρόβλημα

Θέλω να μου πείτε ένα τρόπο να ταιριάξει το έτοιμο πεδίο με το στυλ της εικόνας που θέλω

Ελπίζω να το εξήγησα σωστά όποιος μπορεί ας βοηθήσει

Καλησπέρα..

ΆΝ.. ΆΝ.. κατάλαβα καλα..

Με την MySQL δεν μπορείς να αποθηκεύεις αρχεία μέσα στην βάση.. Άρα την Πατέντα πού προσπαθείς να κάνεις Για την παρουσίαση.. πρέπει να το Καταφέρεις με Κάποια Scripto-Γλώσσα .. (με PHP γίνεται πανεύκολα..)

Ελπίζω να βοήθησα..:rolleyes:

Δημοσ.

προσπαθησε να περιγραψεις λιγο πιο ξεκαθαρα τι θες να σωνεις (Δλδ τι πεδια εχει το table) και τι θες να δειχνεις. ο τροπος (π.χ. λες με καποιο script) θα βρεθει στην πορεια. ο καλυτερος τροπος αποσο ξερω για αποθηκευση φωτο ειναι με path.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...