Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με watt;

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερες και παλι,

Σ'ενος φιλου μου το pc..παμπαλαιο..με εναν celeron στα 2,4..παλια μητρικη(socket 478)..ddr1 κλπ,θελησαμε να κανουμε μια αναβαθμισουλα με 110-120 ευρα.

Οποτε πειρε μια μεταχειρισμενη s775(την ειχα παρει βεβαια οταν ηταν ακομη στα 29-30ε) και μια 8600GT.

Aυριο μαλλον θα του παραγγειλω και τον Intel Dual Core 1400 με αυτες τις μνημες και ενα dvd-rw.

(σκληρο εχει εναν παλιο SATA στα 30gb,o oποιος θα αλλαχτει μεσα στο καλοκαιρακι)

To θεμα ειναι τωρα οτι εχει ενα 300αρι noname τροφοδοτικο...και μεσα απ'αυτο το calculator βγαζει οτι θελει 242 watts...

zzzzt.jpg

Kατα ποσο ειναι σωστο τωρα το αποτελεσμα;Δεν θελω να διακινδυνεψω να του τα καψω ακομα δεν θα τα'χει παρει..

Δημοσ.
-Καλύτερα τον Ε5200.

-30άρης sata δεν πρέπει να παίζει.

-Λογικά θα παίξει και με το no name.

1.Θα του το πω,γιατι μεχρι να μαζεψει 20 ευρω ακομα ...:P

2.γιατι να μην παιζει;

3.Λες;:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν πρέπει να υπάρχει 30gb δίσκος (μηχανικός) με σύνδεση sata, η 8600GT δεν είναι και η πιο φειδωλή κάρτα αλλά νομίζω ότι θα είναι εντάξει, δεν έχω ακούσει κανένα να αλλάζει τροφοδοτικό για αυτή την κάρτα ( αν βέβαια είχες την 4670, που πραγματικά δεν καίει τίποτα θα σου απαντούσα με περισσότερη αυτοπεποίθηση :fear: )

Δημοσ.
Δεν πρέπει να υπάρχει 30gb δίσκος (μηχανικός) με σύνδεση sata, η 8600GT δεν είναι και η πιο φειδωλή κάρτα αλλά νομίζω ότι θα είναι εντάξει, δεν έχω ακούσει κανένα να αλλάζει τροφοδοτικό για αυτή την κάρτα ( αν βέβαια είχες την 4670, που πραγματικά δεν καίει τίποτα θα σου απαντούσα με περισσότερη αυτοπεποίθηση :fear: )

IDE εννουσα τοτε! :lol:

Ε,δεν νομιζω να καει παραπανω η 8600GT..καν δεν εχει υποδοχη για ρευμα οπως και η 4670 αλλωστε.

Αλλα για να μου βγαζει 242 το calculator...:fear:

Δεν ξερω πραγματικα...

Δημοσ.
Αλλα για να μου βγαζει 242 το calculator...:fear:

Δεν ξερω πραγματικα...

Για να είναι on the safe side, αλλά αν το psu είναι ο "βασιλιάς" των noname + είναι και κουρασμένο μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις!

Δημοσ.
Για να είναι on the safe side, αλλά αν το psu είναι ο "βασιλιάς" των noname + είναι και κουρασμένο μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις!

Εχει 2 χρονια λειτουργιας....αν και εκεινο το pc ζητημα να λειτουργουσε 10 ωρες την βδομαδα...:S

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

Αν ξερει καποιος ας με διαφωτισει λιγο γιατι αφ'οτου τα παραγγειλω και του τα τοποθετησω δεν υπαρχει γυρισμος...:o

Δημοσ.

...αν δεν φτάνει, δεν είναι ανάγκη να καεί κάτι, απλά πας και για τροφοδοτικό :-)

(προσωπικά νομίζω ότι θα δουλέψει)

Δημοσ.
...αν δεν φτάνει, δεν είναι ανάγκη να καεί κάτι, απλά πας και για τροφοδοτικό :-)

(προσωπικά νομίζω ότι θα δουλέψει)

Τεσπα θα τα βαλω επανω,θα περασω και την κουτα απο την εκκλησια να την ξομολογησει ο παπατακης και βλεπουμε....:mrgreen:

Σιγουρα δεν θα καει κατι εαν φορτωσει στο 100% το pc και κανει μπαμ το τροφοδοτικο;:rolleyes:

(Δεν το'χω δοκιμασει γι'αυτο ρωταω....:lol::lol::lol::lol:)

Δημοσ.
Τεσπα θα τα βαλω επανω,θα περασω και την κουτα απο την εκκλησια να την ξομολογησει ο παπατακης και βλεπουμε....:mrgreen:

Σιγουρα δεν θα καει κατι εαν φορτωσει στο 100% το pc και κανει μπαμ το τροφοδοτικο;:rolleyes:

(Δεν το'χω δοκιμασει γι'αυτο ρωταω....:lol::lol::lol::lol:)

Cool man

απλά μετο που πάει να τραβήξει ρεύμα (πχ όταν πάει να κάνει load το λειτουργικό) θα κάνει restart επειδή δεν επαρκεί το ρεύμα...

Το έχω πάθει οπότε gg θα είσαι με 1-2 δοκιμές χωρίς να κινδυνεύεις.

Δημοσ.
Cool man

απλά μετο που πάει να τραβήξει ρεύμα (πχ όταν πάει να κάνει load το λειτουργικό) θα κάνει restart επειδή δεν επαρκεί το ρεύμα...

Το έχω πάθει οπότε gg θα είσαι με 1-2 δοκιμές χωρίς να κινδυνεύεις.

Μωρε δεν φοβαμαι αυτο.Εκι θα ειναι οκ πιστευω.Φοβαμαι μηπως σε κανα παιχνιδακι που θα ρουφαει περισσοτερο ρευμα ο επεξεργαστης,γραφικων κλπ...γινει εκι η λαλακια...

Δημοσ.
εμενα μου βγαζει 1148? ωραιο λινκ παντως κι εχω 850ρη..

Μπορει να ειναι plus130 το δικο σου! :lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...