Προς το περιεχόμενο

Laptop για κοπελα εως 1000 ευρω

circadian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

επειδη αυριο θα παω να παρω κατι και επειδη πραγματικα δε ξερω τι οποιος θελει ας πει μια γνωμη. ειναι για γυναικα το pc οποτε το r61 δεν αποτελει λυση.

της εχει κολησει αυτο Sony Vaio VGN-FW41M/H το οποιο το θεωρω οκ αλλα πολυ ακριβο για απλη χρηση.

το laptop ειναι για να μεινει 3-4 χρονια οποτε ...

ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα

επειδη αυριο θα παω να παρω κατι και επειδη πραγματικα δε ξερω τι οποιος θελει ας πει μια γνωμη. ειναι για γυναικα το pc οποτε το r61 δεν αποτελει λυση.

της εχει κολησει αυτο Sony Vaio VGN-FW41M/H το οποιο το θεωρω οκ αλλα πολυ ακριβο για απλη χρηση.

ευχαριστω

Καλά μηχανάκια με αξιόπιστο service , μην δώσεις παραπάνω χρήματα δεν αξίζει για απλή χρήση !! :X

http://www.terrabytenet.gr/index.php?target=products&product_id=1307

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=2947

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο.

1. για dell εγγυηση κλπ ελλαδα δε γνωριζω, θα το ψαξω. αλλα σε αυτα τα λεφτα προτιμω ενα toshiba.

2. τα μαγαζια αυτα τι λενε? αξιοπιστα?

καμια αλλη προταση?

Δημοσ.
η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο.

1. για dell εγγυηση κλπ ελλαδα δε γνωριζω, θα το ψαξω. αλλα σε αυτα τα λεφτα προτιμω ενα toshiba.

2. τα μαγαζια αυτα τι λενε? αξιοπιστα?

καμια αλλη προταση?

Έχει το καλύτερο service αφού αν σου χαλάσει τους παίρνεις τηλέφωνο και έρχονται στο χώρο σου την άλλη μέρα , τα toshiba είναι εξίσου πολύ καλά με καλή εγγύηση , πήγαινε να τα δεις από κοντά αν σου αρέσουν αλλά τα dell δεν υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά γιατί δεν τους νοιάζει η λιανική πώληση , αν έχουν κάτι η εγγύηση τους είναι τζάμι , εγώ θα έπαιρνα dell στην θέση σου και μακριά από acer γιατί αν πάθει κάτι περιμένεις 20 μέρες για να στο φτιάξουν , επείσης και τα hp είναι πολύ καλά !! :X

Δημοσ.

μα για αυτο εψηνα και το sony, 7 μερες με ολα τα εξοδα δικα τους. και με την toshiba παλι καλη εμπειρια απο service εχω. απλα δε θελω να παρει καμια μουφα το κοριτσι. για αυτο το ψαχνω τοσο πολυ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:32 ----------

μαλλον προς δελλ παει η δουλεια.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0382005&catid=010200

ή

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348306&catid=010200

100ευρω για καλυτερο επεξεργαστη,σκληρο ΑΛΛΑ -1 χρονο εγγυηση.

Δημοσ.

Ειναι πολύ καλά και τα δυο αλλά νομίζω ότι με 2.1 επεξεργαστή θα είναι πολύ καλό για την κοπέλα και με δυο χρόνια εγγύηση !! :X

Δημοσ.
Καλησπερα

ευχαριστω

Πολύ ορθή η επιλογή της γυναίκας...Το Fw41 είναι εξαιρετικό μοντέλο.

Αν πάντως θέλει να εξοικονομήσει 350 ευρώ μπορεί να δεί και αυτή τη συνθεση του Fw41:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905924

Πέφτει ανεπαίσθητα σε ανάλυση οθόνης (για καθημερινή χρήση είναι πιο πρακτικό το 1600χ900 από το 1920χ1080) και σε επεξεργαστή (πιστεύω ότι ο Τ6400 θα υπερκαλύψει τις ανάγκες της).

Δημοσ.

Aν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα για την κοπελα και εγω θα ελεγα να παρει το VAIO που λεει ο panos2000gr, οχι βεβαιως πως τα dell που προτεινει ο ss13 δε θα την καλυψουν και με το παραπανω.

Δημοσ.

Aν η κοπέλα δεν ασχολείται καθόλου με pc και δεν παίζει κανένα παιχνίδι απολύτως προς αποφυγή μπελάδων και κολλημάτων και τα πάντα όλα...Δεν το πιστεύω ότι θα το προτείνω :-D αλλά καλύτερα εδω..

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0382238&catid=010200

Δημοσ.

εγω να το προτεινω το macbook να δω ποιος θα το φτιαξει στη πρωτη μ@λ@κι@ που θα παιχτει. πανος αυτο που προτεινεις ειναι πλεον 100 ευρω πιο φτηνο. απο το αλλο σονυ και σαφως χειροτερο. αλλα μαλλον θα το παω για dell ή κανα toshiba αμα βρω τπτ καλο. 1200 για ιντερνετ και chat δε λεει. ας τα παρει ρουχα (ή ας μου τα δωσει :P)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους! Πρωτο μου post στο insomnia και βρισκομαι στην ιδια ακριβως θέση με τον circadian (οπότε σκέφτηκα να μην ανοιξω καινουριο θέμα). Μιλάμε για την ιδια περίπτωση.... :-D

Θα ήθελα να ρωτήσω σε σχέση με το προτεινόμενο Vaio και το παρακάτω

Dell ποιο θα επιλέγατε?

(Το μονο που με χαλάει ειναι οτι δεν το εχω βρει χωρισ να ειναι του Ολυμπιακου:mad:)

Ακόμα το HP Pavilion dv6-1160ev Espresso και το HP Pavilion dv3ev Moonlight

Η GeForce G105M τι λεει σαν κάρτα;

Δημοσ.
εγω να το προτεινω το macbook να δω ποιος θα το φτιαξει στη πρωτη μ@λ@κι@ που θα παιχτει. πανος αυτο που προτεινεις ειναι πλεον 100 ευρω πιο φτηνο. απο το αλλο σονυ και σαφως χειροτερο. :P)

Αφενος δεν είναι τόσο χειρότερο όσο πιστέυει και αφετέρου την ημέρα που σου έγραψα την απάντηση θα μπορούσες να το χτυπήσεις από το eshop στα 950 ευρώ και όχι στα 1100 που ανέβηκε τώρα.

Δημοσ.

το ειχα δει πανο οτι το ειχε 900... τωρα πια δεν εχει οποτε δε νομιζω οτι ειναι συγκρισιμο.

στρατο εχω ποσταρει 2 dell απο multirama στη πρωτη σελιδα. δες εκεινα. και αμα βλεπει ταινιες/σειρες στο pc μη πας σε 13αρι θα της πεσουν τα ματια της κοπελας

Δημοσ.
στρατο εχω ποσταρει 2 dell απο multirama στη πρωτη σελιδα. δες εκεινα. και αμα βλεπει ταινιες/σειρες στο pc μη πας σε 13αρι θα της πεσουν τα ματια της κοπελας

Τα ειδα τα dell που προτεινεισ αλλα με 200 ευρω παραπάνω παιρνει BlueRay και καλύτερη καρτα γραφικών. Δεν ξέρω αν ο επεξεργαστής θα την καλύψει αν και δεν τρέχει και ιδιαίτερα απαιτητικέσ εφαρμογεσ. Παιχνιδακια ταινιουλες και πολύ μα παρα πολύ επεξεργαία κειμένου. Και εφόσον αποφασίσαμε να φτάσουμε ωσ τα 1000 το σκέφτηκα σαν μια καλύτερη λύση. Και το Dell απο το You εχει 3χρόνια εγγυηση κατασκευασή on site. Απλά να μην ειχε το σηματακι του Ολυμπιακου και δεν θα του ελειπε τιποτα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...