Προς το περιεχόμενο

νεα οθονη/tv

peterako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δουλεύει το compare link σε εμάς, μόνο στο δικό σου Pc.

Δώσε link από την καθεμία ξεχωριστά.

Δημοσ.

Ενα λίνκ έχεις αδερφέ που παραπέμπει στην σύγκριση του καθενός στο e-shop δηλαδή στο τίποτα μιας και δεν έχουμε κανένα προιόν για σύγκριση..Βάλε τα λίνκ και τα δύο μπας και σε βοηθήσουμε..Και ζήτα να πάει το thread στις οθόνες μπας και το δει και πιο σχετικός κόσμος..Εσύ θα ωφεληθείς..

edit:Με πρόλαβαν..

Είσαι λίγο μπερδεμένος πάντως..:o

27" vs 24"...Έχει μια σχετική διαφορά...

Δημοσ.

Για αρχή, η μία είναι 27άρα και η άλλη 24άρα.

Αυτό δεν είναι αρκετό για να διαλέξεις την μία και να αποκλείσεις την άλλη βάση των αναγκών σου;

edit: (χα, τώρα με πρόλαβες εσύ)

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο κοινό που βλέπω είναι ότι θες να έχει και TVtuner άρα την προορίζεις και για τηλεόραση...Αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά και σαν TV(δεν παίζει άλλη τηλεόραση δηλαδή)παίρνει σαφέστατο προβάδισμα η 27" αν απλά θα πάρεις οθόνη για τον υπολογιστή σου και θες το "μ΄ένα σμπάρο δυό τρυγόνια" τότε T240 it is..

edit::lol:

Δημοσ.

η LG27ρα τα σπαει την ειχα βαλει στο ματι αλλα χωρις 0 πιξελ δεν το ρισκαρα..

η samsung ειναι καλη αλλα παλιο μοντελο πια καθως εχουν βγει η νεες samsung..

αν επαιρνα σημερα θα επαιρνα αυτην την 24ρα με 0πιξελ και απιστευτη ομορφια παροτι 1920χ1080 μονο

και ειναι καλη επενδυση γιατι αμα σου καει πιξελ στα 2.5 χρονια οπως εμενα σου δινουν το καινουργιο μοντελο δωρεαν με ο πιξελ για 3 χρονια ακομα.. απιστευτο service απο LG.. αν ηταν και καλυτερη ποιοτικα θα τα σπαγε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1298232&page=5&category=69978102&catalog=23

Δημοσ.

η οθονη παει κυρίος για το pc μου(gaming, HD movies), αλλα και για xbox360 αντε πες και λιγο tv(σινε+ και ετσι). το να εχω ενα μονιτορ και μια tv δεν ειναι και πολυ πρακτικο και κανενα δεν ειναι αποδοτικο. τεσπα δεν ειναι οι ιντσες που θα καθορισουν τον νικιτη.

Δημοσ.

Εδώ και μία εβδομάδα έχω την LG M2794D.

Oι 27 ίντσες είναι χαρά Θεού και για χρήση TV και για χρήση monitor (Kατά 95% προσωπικά την χρησιμοποιώ για monitor).

ΔΕΝ έχει εγγύηση zero pixel αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Η δική μου είναι μία χαρά και στην συνιστώ ανεπιφύλακτα για χρήση PC...

Δημοσ.
Εδώ και μία εβδομάδα έχω την LG M2794D.

Oι 27 ίντσες είναι χαρά Θεού και για χρήση TV και για χρήση monitor (Kατά 95% προσωπικά την χρησιμοποιώ για monitor).

ΔΕΝ έχει εγγύηση zero pixel αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Η δική μου είναι μία χαρά και στην συνιστώ ανεπιφύλακτα για χρήση PC...

κι αν έχει ;; :rolleyes:

Γενικότερα, ακόμα κι αν δεν είναι στην τιμή, δεν μπορείς να το ζητήσεις (με αντίτιμο φυσικά) ;

Το επισημαίνω επειδή έχει καεί η γούνα μου από τα κωλοpixels..

Δημοσ.

OK παιδες, παω για την μεγαλη(μαζι με μια gtx275 και ενα blu-ray drive) θα περιμενω λιγο μπας και πεσουν οι τιμες και κυρίος να μαζεψω το παραδακι(δανεια?! καρτες?! ΧΑ! ειστε γελασμενοι) thnx guys

Δημοσ.

εμενα καηκε πολλες φορες με 24+

αλλα ειναι αλλη φαση απο τις 26 και πανω.. απολαυση.. μεχρι που εμφανιστηκαν 4 καμμενα πιξελακια..

Δημοσ.
εμενα καηκε πολλες φορες με 24+

αλλα ειναι αλλη φαση απο τις 26 και πανω.. απολαυση.. μεχρι που εμφανιστηκαν 4 καμμενα πιξελακια..

λες για ιδια οθονη ή για πιο παλια? η οθονη και η tv που εχω ειναι και οι δυο αρκετα παλιες αλλα δεν εχουν ουτε ενα καμενο pixel γι'αυτο ειμαι αισιοδοξος για την οθονη/tv που ειναι νεο πρωιον και λογικα τα προβληματακια εχουν σημαζευτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...