screenshot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ε, εσυ που σκεφτεσαι διαφορετικα τοτε κανε τη κινηση σου και πες μας τα αποτελεσματα... Οι πολιτες δεν ειναι υποχρεωμενοι να αντικαθιστουν τις Aρχές αυτου του κρατους. Αν οι Αρχές δεν μπορουν να επιβαλλουν την εκτελεση των δικαστικων αποφασεων, περιμενεις να τις επιβαλλουν ο μπαρμπα Γιαννης ή η κυρα Μαρια?
Alxnks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εγω παντως μετα απο εγγραφο αιτημα μου σε 2 τραπεζες πηρα τα χρηματα που μου ειχαν χρεωσει για αδρανεια κτλ πισω. στην μεν πρωτη ευκολα στη δε δευτερη χρειαστηκε και δευτερο εγγραφο (αυτη τη φορα με αιτημα να μου γνωστοποιησουν αμεσα αν θα μου επιστρεψουν τα χρηματα με βαση τις 2 τελεσιδικες αποφασεις του πρωτοδικειου ή αλλιως να προχωρισω δικαστικα...σε 2 μερες τα χρηματα ειχαν κατατεθει!). μη μασατε, οτι και να σας λενε τηλεφωνικα ή και απο κοντα, καντε αιτημα για επιστροφη των χρηματων και στο τελος στειλτε εξωδικο ή προχωρηστε και δικαστικα. αν σας δουν αποφασισμενους δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας τα δωσουν πισω αφου ξερουν οτι αν πατε δικαστικα το εχουν χαμενο 100% το παιχνιδι αφου ηδη υπαρχουν αποφασεις και περα απο τα χρηματα σας θα αναγκαστουν να πληρωσουν και τα δικαστικα σας εξοδα
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 και σιγα μη σου πληρωσουν τα δικαστικα εξοδα... Επειδή μπορεί να σου ξέφυγε ρε παιδί μου: "Οι Τράπεζες προσπάθησαν να εξαντλήσουν όλα τα νομικά μέσα, αλλά οι ανωτέρω αποφάσεις αποτελούν δεδικασμένο, ακολουθούνται από όλα τα ελληνικά δικαστήρια και όποιος δανειολήπτης προσφεύγει σε δικαστικά μέσα εναντίον τους, δικαιώνεται και εισπράττει τα χρήματα, που του παρακράτησαν παράνομα, πίσω. Η διαδικασία των ομαδικών αγωγών που ακολουθούν οι καταναλωτικές οργανώσεις της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» και του «ΙΝΚΑ» γίνεται διότι η νομική βάση τους είναι η ίδια για όλους τους δανειολήπτες, όταν αναφέρονται στην ίδια Τράπεζα και για το περιορισμό των δικαστικών εξόδων, τα οποία και επιβαρύνονται οι δύο καταναλωτικές οργανώσεις." ηδη υπαρχουν αποφασεις και περα απο τα χρηματα σας θα αναγκαστουν να πληρωσουν και τα δικαστικα σας εξοδα
gatoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εγω παντως μετα απο εγγραφο αιτημα μου σε 2 τραπεζες πηρα τα χρηματα που μου ειχαν χρεωσει για αδρανεια κτλ πισω. στην μεν πρωτη ευκολα στη δε δευτερη χρειαστηκε και δευτερο εγγραφο (αυτη τη φορα με αιτημα να μου γνωστοποιησουν αμεσα αν θα μου επιστρεψουν τα χρηματα με βαση τις 2 τελεσιδικες αποφασεις του πρωτοδικειου ή αλλιως να προχωρισω δικαστικα...σε 2 μερες τα χρηματα ειχαν κατατεθει!). μη μασατε, οτι και να σας λενε τηλεφωνικα ή και απο κοντα, καντε αιτημα για επιστροφη των χρηματων και στο τελος στειλτε εξωδικο ή προχωρηστε και δικαστικα. αν σας δουν αποφασισμενους δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας τα δωσουν πισω αφου ξερουν οτι αν πατε δικαστικα το εχουν χαμενο 100% το παιχνιδι αφου ηδη υπαρχουν αποφασεις και περα απο τα χρηματα σας θα αναγκαστουν να πληρωσουν και τα δικαστικα σας εξοδα Και ποιές τράπεζες ήταν??
screenshot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εγω παντως μετα απο εγγραφο αιτημα μου σε 2 τραπεζες πηρα τα χρηματα που μου ειχαν χρεωσει για αδρανεια κτλ πισω. στην μεν πρωτη ευκολα στη δε δευτερη χρειαστηκε και δευτερο εγγραφο (αυτη τη φορα με αιτημα να μου γνωστοποιησουν αμεσα αν θα μου επιστρεψουν τα χρηματα με βαση τις 2 τελεσιδικες αποφασεις του πρωτοδικειου ή αλλιως να προχωρισω δικαστικα...σε 2 μερες τα χρηματα ειχαν κατατεθει!)....... A μόνο τα λεφτα πηρες πισω? Και αξιζε το κόπο για 3€? Σκοπος θα ητανε να μην πας για 3€ αλλα να τους ζητησεις και μια αποζημιωση 150€... για να δουμε μετα αν θα τολμησουν να ξανακλεψουν οι @#$%^&*....
Alxnks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Και ποιές τράπεζες ήταν?? εθνικη (η σχετικα πιο ευκολη...με ενα εγγραφο αιτημα) και η eurobank η δυσκολη (η πρωτη κρουση ειχε γινει οταν το εκανα και στην εθνικη, πριν μερικους μηνες...η δευτερη προσφατα και η επικοινωνια ηταν μεσω του e-banking) A μόνο τα λεφτα πηρες πισω? Και αξιζε το κόπο για 3€?Σκοπος θα ητανε να μην πας για 3€ αλλα να τους ζητησεις και μια αποζημιωση 150€... για να δουμε μετα αν θα τολμησουν να ξανακλεψουν οι @#$%^&*.... μα δεν ηταν 3 ευρω...ποιος καθεται να ασχοληθει για τετοιο ποσο (αν και θα επρεπε..ετσι για το γαμωτο). στην πρωτη ηταν καπου 32 ευρω και στην δευτερη 29. παλι δεν ειναι και το σοβαρο ποσο, αλλα δικα μου χρηματα δεν γουσταρα να μου τα παρουν ετσι επειδη το ηθελαν αυτοι.
screenshot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Tι δοσοληψια εκανες και σου κρατησανε 32€ και 29€? Δε νομιζω οτι υπαρχουν τετοιες παρακρατησεις. Εγω μιλαω για τα απλα καθημερινα πραγματα. Πας να πληρωσεις ενα λογ/σμο, δηλ. να καταθεσεις λεφτα υπερ τριτου και σου κραταμε παρανομα 1.5€..... Εσυ τι εκανες και σου κρατησανε 32€?
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 το θρεντ ξεκινησε για αδρανη λογαριασμο. εμενα ηταν εξοδα αδρανειας και στους δυο λογαριασμους. για αυτην την περιπτωση που λες...τυπωστε τις αποφασεις του πρωτοδικειου οταν πηγαινετε να κανετε την καταθεση και να μιλατε απευθειας με τον διευθυντη αν σας κανουν τους δυσκολους στα ταμεια. στην αδιαφορια μας πονταρουν..πουθενα αλλου!
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ε τωρα τι θες; να σου βγαλω φωτοτυπιες απο τις σελιδες των βιβλιαριων; πιστευω δεν χρειαζεται. ναι τοσα ηταν σε καθε τραπεζα...εξαρταται ποσο καιρο εχουν μεινει αδρανεις οι λογαριασμοι του καθενος. το θεμα μας ομως δεν ειναι ποσο ηταν τα δικα μου ποσα αλλα το να τα ζηταμε πισω αφου δεν δικαιουνται να τα παρακρατουν...εστιασου σε αυτο αν θες
screenshot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κι αν εχω λογ/σμο αδρανη με 5€ θα με χρεωσουν 32€ για εξοδα αδρανειας?.... Aς μας διαφωτισει καποιος συμφορουμιτης που ειναι τραπεζικος υπαλληλος, εγω προσωπικα παντως το θεωρω αδυνατον. Εστιαζω απολυτως και εχω ηδη αναλυσει το ζητημα. Αν ομως μιλαμε για τετοια ποσά(32€) τοτε το ζητημα παιρνει αλλη διασταση, γιαυτο και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τα ποσά που αναφερουμε.
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κι αν εχω λογ/σμο αδρανη με 5€ θα με χρεωσουν 32€ για εξοδα αδρανειας?.... Aς μας διαφωτισει καποιος συμφορουμιτης που ειναι τραπεζικος υπαλληλος, εγω προσωπικα παντως το θεωρω αδυνατον. Εστιαζω απολυτως και εχω ηδη αναλυσει το ζητημα. Αν ομως μιλαμε για τετοια ποσά(32€) τοτε το ζητημα παιρνει αλλη διασταση, γιαυτο και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τα ποσά που αναφερουμε. 20/6/2009 ****** (οπου αστερακια το επωνυμο οπως φαινεται η καταθεση στο ebanking) ΕΞΟΔΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ 32,00 20/06/2009 εγινε η καταθεση μετα το δευτερο αιτημα μου. σου φαινεται αρκετα υπευθυνο και προσεκτικο το copy/paste απο το ebanking μου; αν ναι...ας συνεχισουμε πανω στο θεμα...αν οχι, τι να σου πω, ελα απο εδω να τσεκαρεις real time το ebanking μου και τα βιβλιαρια μου. και για να απαντησω και σε αλλο ερωτημα σου...ναι ξερω ατομο που με τα εξοδα αδρανειας ειχε αρνητικο υπολοιπο και του κρατησαν χρηματα με το που εκανε καταθεση. δεν παει με το ποσα εχεις εσυ μεσα αλλα με το ποσο χρεωναν εκεινοι ανα μηνα/εξαμηνο κτλ. θα μπορουσες να δεις τι ισχυει και απο την κατασταση με τις χρεωσεις μιας τραπεζας. πχ δες εδω τι λεει η eurobank για αδρανεις λογαριασμους ακομα:http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/TimologioStandΕλληνικό62009New.pdf
Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 πχ δες εδω τι λεει η eurobank για αδρανεις λογαριασμους ακομα:http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/TimologioStandΕλληνικό62009New.pdf Να σε ρωτήσω, αυτό το κατέβασες από το site της Eurobank? Αν δεν κατάλαβα λάθος, εφόσον υπάρχουν επίσημα αναρτημένες οι παράνομες χρεώσεις, μπορούν να τους κάνουν κάτι αν στείλω το pdf στο ΙΝΚΑ εφόσον δεν θίγονται άμεσα δικά μου συμφέροντα?
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Να σε ρωτήσω, αυτό το κατέβασες από το site της Eurobank? Αν δεν κατάλαβα λάθος, εφόσον υπάρχουν επίσημα αναρτημένες οι παράνομες χρεώσεις, μπορούν να τους κάνουν κάτι αν στείλω το pdf στο ΙΝΚΑ εφόσον δεν θίγονται άμεσα δικά μου συμφέροντα? δεν το κατεβασα απο το site τους....ειναι ενεργο link απο το site τους που παρεθεσα εδω. και λογικα ναι, θα μπορουσες να το προωθησεις στο ΙΝΚΑ κτλ αν θες για να το εχουν υποψη τους.
screenshot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 20/6/2009 ****** (οπου αστερακια το επωνυμο οπως φαινεται η καταθεση στο ebanking) ΕΞΟΔΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ 32,00 20/06/2009 εγινε η καταθεση μετα το δευτερο αιτημα μου. σου φαινεται αρκετα υπευθυνο και προσεκτικο το copy/paste απο το ebanking μου; αν ναι...ας συνεχισουμε πανω στο θεμα...αν οχι, τι να σου πω, ελα απο εδω να τσεκαρεις real time το ebanking μου και τα βιβλιαρια μου. και για να απαντησω και σε αλλο ερωτημα σου...ναι ξερω ατομο που με τα εξοδα αδρανειας ειχε αρνητικο υπολοιπο και του κρατησαν χρηματα με το που εκανε καταθεση. δεν παει με το ποσα εχεις εσυ μεσα αλλα με το ποσο χρεωναν εκεινοι ανα μηνα/εξαμηνο κτλ. θα μπορουσες να δεις τι ισχυει και απο την κατασταση με τις χρεωσεις μιας τραπεζας. πχ δες εδω τι λεει η eurobank για αδρανεις λογαριασμους ακομα:http://www.eurobank.gr/Uploads/pdf/TimologioStandΕλληνικό62009New.pdf Τα εξοδα αυτα αδρανειας, σε τι ειδους ποσο αφορουσαν? μεγαλο υποθετω ε. Ο λογ/σμος τι ειδους ειναι? (οψεως, ταμιευτηριου, τρεχουμενος κλπ). Πόσα χρονια ηταν αδρανης ο λογ/σμος σου?... Αν εγω διατηρω λογ/σμο με 5€ που ειναι αδρανης και με χρεωσουν με 32€ εξοδα, τοτε δεν προκειται να τα εισπραξουν ποτέ... θα μου κλεψουν απλα τα 5€ μου, αλλα χαλαλι τους, αν ειναι τοσο φτωχομπινεδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα