Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εγω διατηρω λογ/σμο με 5€ που ειναι αδρανης και με χρεωσουν με 32€ εξοδα, τοτε δεν προκειται να τα εισπραξουν ποτέ...

Είσαι σίγουρος; Αν βάλουν ότι τους χρωστάς, και σε χρεώνουν συνεχώς τόκους, μετά από κάποια χρόνια μπορεί να σου έρθει ένας λογαριασμός σοκ! Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί να έχεις δοσοληψίες με κάποια τράπεζα, ίσως αναγκαστείς από τη δουλειά σου ή από μια συγχώνευση κλπ.

Το καλύτερο είναι, αν δεν χρησιμοποιείτε κάποια τράπεζα να τον κλείνετε τον λογαριασμό για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα εφοσον εχω το νομο με το μερος μου, οπως ολοι λεμε εδω, το πολυ-πολυ να με πληρωσουν αυτοι αν παμε δικαστικως, σωστα?...

Το καλύτερο είναι, αν δεν χρησιμοποιείτε κάποια τράπεζα να τον κλείνετε τον λογαριασμό για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Εχε υποψη σου οτι αν κλεισεις ενα λογ/σμο με μικρο υπολοιπο (ή ενδεχομενως σε μικρο χρονικο διοαστημα) εχεις χρηματικο προστιμο! Μου ειχε συμβει απ τη Εθνικη Τραπεζα πριν 15 χρονια!

Αρα δεν υπαρχει λυση:lol:

Δημοσ.

Τα έξοδα αδράνειας και γενικά τα έξοδα διαχείρισης χρεώνονται μόνο αν υπάρχει υπόλοιπο στο λογαριασμό.αν είναι μηδενικός ένας λογαριασμός,δεν χρεώνονται τα παραπάνω έξοδα.Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρεωστικό το υπόλοιπο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες τι ειπα...

Αν εχω εναν αδρανη λογ/σμο με υπολοιπο 5€, και με χρεωσουν με 32€ εξοδα αδρανειας, τοτε παει 32-5 ισον -27€.

Αρα θα υπαρχει χρεωστικο υπολοιπο 27€.

Δημοσ.
Δεν καταλαβες τι ειπα...

Αν εχω εναν αδρανη λογ/σμο με υπολοιπο 5€, και με χρεωσουν με 32€ εξοδα αδρανειας, τοτε παει 32-5 ισον -27€.

Αρα θα υπαρχει χρεωστικο υπολοιπο 27€.

Μάλλον δεν πρόσεξες τι είπα..Αν δεις παραπάνω έγραψα οτι δεν γίνεται το υπόλοιπο να γίνει χρεωστικό.θα σε χρεώσουν μέχρι να γίνει μηδενικό το υπόλοιπο(π.χ έχεις 4,54€? αυτά θα σου πάρουν μόνο).Χρεωστικό γίνεται μόνο όταν βγουν χρεωστικοί τόκοι.(αλλά αυτό έχει να κάνει με την valeur.)

Δημοσ.

Φιλε μου, ειπες επι λεξει:

"Τα έξοδα αδράνειας και γενικά τα έξοδα διαχείρισης χρεώνονται μόνο αν υπάρχει υπόλοιπο στο λογαριασμό.αν είναι μηδενικός ένας λογαριασμός,δεν χρεώνονται τα παραπάνω έξοδα.Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει χρεωστικό το υπόλοιπο"

Κι εγω λοιπον σου λεω οτι αναφερομαι σε λογ/σμο με 5€, οχι σε μηδενικο λογ/σμο. Αρα θα μου χρεωθουν τα εξοδα?.....

Η valeur ειναι κατι διαφορετικο.

Δημοσ.

ρε ασε τι ειμαι εγω και προσπαθησε να καταλαβεις τι λεει το παιδι. 3 φορφες τα χει εξηγησει λες και τα λεει σε 5χρονο και ακομα να τα πιασεις. ουτε με τους Σουηδους τετοιο προβλημα

Δημοσ.
θα σε χρεώσουν μέχρι να γίνει μηδενικό το υπόλοιπο(π.χ έχεις 4,54€? αυτά θα σου πάρουν μόνο).

Επίσης έγραψα και αυτό.

Δημοσ.
ρε ασε τι ειμαι εγω και προσπαθησε να καταλαβεις τι λεει το παιδι. 3 φορφες τα χει εξηγησει λες και τα λεει σε 5χρονο και ακομα να τα πιασεις. ουτε με τους Σουηδους τετοιο προβλημα

Mεγαλε μου, μην εχεις παρωπιδες. Εκτος απ αυτα που ειπε το παιδι, ειπα κι εγω καποια πραγματα. Διαβασε τα ολα λοιπον και μετα μιλας.

Τωρα για τους σουηδους... τι θελει να πει ο ποιητης? :-)

Δημοσ.

Τωρα για τους σουηδους... τι θελει να πει ο ποιητης? :-)

ακομα σε ταλαιπωρει ε; :D

Δημοσ.

Η κάθε τράπεζα έχει τους δικούς της κανόνες.

Αρα για να μάθετε κάτι ρωτάτε την τράπεζα που θέλετε.

Φυσικά μετά από εξάμηνο ξαναρωτάτε γιατί αλλάζουν οι κανόνες.

Εφευρίσκουν διάφορα τα οποία και αλλάζουν ώστε να μας τα παίρνουν.

Κάτι απλό , αν σε μια μέρα γίνουν 100.000 τέτοια πονηρά με 1€ το πονηρό έχουμε 100.000€ τη μέρα έσοδα από το πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...