ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Γειά σας παίδες! Εαν δεν καταφύγω σε αλλες πατέντες υπάρχει τρόπος η mysql(δικη μου Sql) να πάρει ώρα σε GMT;Γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα stmt.setTime(2, new Time(ap.getDuration().getTime())); Αντι για πέντε λεπτά το κάνει 2:05 ....
bokarinho Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Γειά σας παίδες!Εαν δεν καταφύγω σε αλλες πατέντες υπάρχει τρόπος η mysql(δικη μου Sql) να πάρει ώρα σε GMT;Γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα stmt.setTime(2, new Time(ap.getDuration().getTime())); Αντι για πέντε λεπτά το κάνει 2:05 .... Από Java γρι, αλλά είδα ότι η setTime δέχεται σαν όρισμα μόνο ένα long parameter.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Τελικά διαπίστωσα πως τυπώνει την ώρα στο τοπικο φορμάτ. Δηλαδη GMT+2. Μην μπορώντας να κάνω τιποτα για αυτο έκανα extend την java.sql.Time και εδω ο κώδικας... >/* * gamiete agria */ package schedule; import java.text.DateFormat; import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Calendar; import java.util.Date; import java.util.TimeZone; /** * * @author PGouv */ public class Time extends java.sql.Time { TimeZone zone; public Time(long ora) { super(ora); } public Time usingCalendar(TimeZone cal) { this.zone=cal; return this; } @Override public String toString() { SimpleDateFormat df= new SimpleDateFormat("HH:mm:ss" ); df.setTimeZone(zone); return df.format(this); } } και ευχαριστω οσους προσπάθησαν να βρουν λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.