Προς το περιεχόμενο

Εσπάσε η υποδόχη για Sata σκλήρους πάνω στην μητρική!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου! έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, πάνω στην μητρική μου υπάρχουν δυο υποδοχές Sata εκ των οποίων η μία έσπασε:fear: το ότι δεν φτιάχνεται το έχω πλέον δεδομένο, απλά επειδή έχω δύο σκληρούς σε Dual-Boot χρειάζομαι και τον αλλό! έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν στην αγορά ειδικά sata controller, κάτι τέτοιο ισχύει; είναι οικονομικό; ή να προτιμήσω την αγορά ενός μεγαλύτερης χωρητικότητας δίσκου? (κάτι ας πούμε σε 640 με 750GB) πείτε μου γιατί έμεινα με τον 80αρή τον δίσκο που έχει 500MB ελεύθερα!

Δημοσ.

καλυτερα παρε εναν μεγαλυτερο δισκο να σου μεινει κιολας και χωρισε τον σε paticion..

τι παιχνιδαρα το rayman! ατελειωτες ωρες.. τι μου θυμισες με το αβαταρ σου

Δημοσ.
καλυτερα παρε εναν μεγαλυτερο δισκο να σου μεινει κιολας και χωρισε τον σε paticion..

τι παιχνιδαρα το rayman! ατελειωτες ωρες.. τι μου θυμισες με το αβαταρ σου

Το μόνο θετικό που έγινε σήμερα είναι ότι μου πες για το Rayman! εγώ πρώτη φορά έπαιξα 5 χρονών με τον μεγάλο μου ξάδερφο και από τότε....κόλλησα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:17 ----------

ThReSh καταρχάς να σε ευχαριστήσω που έχεις απαντήσει σε τόσα θέματα που έχω ανοίξει και καταδεύτερον ήθελα να ρωτήσω αν θά υπάρχει πρόβλημα με τον controller, αν συνδέσω τον ένα δίσκο στην μητρική και τον αλλό στον controller. Εσύ θα έλεγες να πάρω ένα μεγαλύτερο δίσκο ή να βάλω τον controller; και κάτι τελευταίο... ο controller πιάνει τις ίδιες ταχύτητες με τις υποδοχές πάνω στην μητρική; θέλει software; το Dual-Boot θα λειτούργησει;
Δημοσ.

απο τα λιγα παιχνιδια που εχω τερματησει..

ποσο χρονον εισαι τωρα? νομιζω πρεπει να ημουν 15 εγω τοτε..

Δημοσ.
απο τα λιγα παιχνιδια που εχω τερματησει..

ποσο χρονον εισαι τωρα? νομιζω πρεπει να ημουν 15 εγω τοτε..

Είμαι 16 στα 17 αυτή την στιγμή, αύριο αρχίζω και φροντιστήριο για την 3η λυκείου μια και μου θύμισες την ηλικία μου:P πικράαααα
Δημοσ.

Εγω ειμαι 22 -23 ψηλος μελαχρηνος με μια βουλα στο μετωπο ...

Μετα το αστειακι να ρωτησω κατι. Οταν βγουν sata 3 θα υπαρχουν pci sata3 controllers ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...