Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για σωστή εκτύπωση label σε CD-DVD με πολυμηχάνημα HP C5380

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες αγόρασα το πολυμηχάνημα της HP C5380. Προσπαθώ να εκτυπώσω σωστά στο κέντρο CD-DVD αλλά με το DiscLabel ενώ κεντράρω την φωτογραφία μου την τυπώνει αλλού για αλλού. Το πρόγραμμα που δείνει η HP για Mac είναι μαύρα χάλια μιας και δεν έχεις καθόλου επιλογές. Θέλω κάποιος ο οποίος έχει το ίδιο η άλλο πολυμηχάνημα και τυπώνει σωστά label να μου πεί ποιο πρόγρμμα χρησιμοποιεί γιατί έχω χαλάσει πόσσα DVD επειδή τα τυπώνει όπου θέλει...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω HP πολυμηχάνημα (δεν θυμάμαι μοντέλο) και εκτυπώνω disc label από το Toast (από το μενού Disc νομίζω) και σίγουρα υπάρχει το μοντέλο των Labels που έχεις.

το Toast όμως δεν είναι free δυστυχώς.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες αγόρασα το πολυμηχάνημα της HP C5380. Προσπαθώ να εκτυπώσω σωστά στο κέντρο CD-DVD αλλά με το DiscLabel ενώ κεντράρω την φωτογραφία μου την τυπώνει αλλού για αλλού. Το πρόγραμμα που δείνει η HP για Mac είναι μαύρα χάλια μιας και δεν έχεις καθόλου επιλογές. Θέλω κάποιος ο οποίος έχει το ίδιο η άλλο πολυμηχάνημα και τυπώνει σωστά label να μου πεί ποιο πρόγρμμα χρησιμοποιεί γιατί έχω χαλάσει πόσσα DVD επειδή τα τυπώνει όπου θέλει...

Ευχαριστώ!

χρησιμοποιησε αυτο.οταν το εγκαταστησεις πηγαινε στην εκτυπωση και κανε calibrate printer(διαβασε τις οδηγιες πως γινεται.)και θα εκτυπωνονται τελεια.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω έναν εκτυπωτή hp (photosmart D5460). Έχει ένα πρόγραμμα για εκτύπωση cd/dvd αλλά το κακό είνα πως δεν έχει πολλές επιλογές για κείμενο, εικόνα κλπ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...