Προς το περιεχόμενο

problima me qdikai geforce 2mx400

bone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas paidia.to problima einai to eksis.sta win98 eixa problima me paixnidi tis ea(pagwne)stin arxi.to problima li3ike otan stin egkatastasi twn drivers toy motherboard apo turbo mode to ebaza normal mode kai ekana enable to dma.twra me ta xp home gr exw to idio problima.paradeigma to fifa 2002 pagwnei.mporeite na mou peite ti drivers na katebasw gia qdi advance 10f kai gia tin karta ge force2 mx400?an pisteyete oti to problima ofilete alloy na moy peite ti mporw na kanw?psaxnw basika drivers gia motherboard poy stin egkatastasi na exoun tis idies epiloges(normal mode kai dma)eyxaristw.

Δημοσ.

Ta perissotera games exoune mia X ekdosh drivers otan thn xreiazontai, koita mesa sto cd mhpws exei tipota detonators, alliws phgene mia volta apo to site ths nvidia kai arxise na dokimazeis ekdoseis :) Ta xp exoune mesa tous drivers kai gia to agp kai gia to ide bus kai oi perissoteroi users den exoune probs me autous. To dma einai default anoixto, alla gia na to checkareis phgene sto device manager kai checkare tous ide controllers. Twra ama thes na valeis agp/ide drivers se normal mode mhpws ginei kai tipota piase tous latest 4in1 apo to viaarena.com :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...