Nick_Iommi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θελω μια μικρη βοηθεια απο κατοχους του συγκεκριμενου gadget... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 Εχω μια 40αρα τηλεοραση και ενα pc το οποιο επισης χρησιμοποιω εκτος απο gaming,browsing και για προβολες full hd video αρχειων mkv,δηλαδη ως htpc το γκατζετακι παραγει καλυτερη εικονα απο ενα καλο HTPC,την ιδια ή η ποιοτητα ενος καλου player(mpc-hc) σε συνδιασμο με την ατι 4870 μου,και τον c2d E8500 μεσω ενος Hdmi καλωδιου αποδιδουν καλυτερα στην 40αρα?
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το media player της W.D. έχει πολύ καλό επεξεργαστή και αναπαράγει τα mkv αρχεία με μεγάλη ευκρίνεια και χωρίς κοψίματα. Η κύρια όμως χρήση του είναι για σύνδεση με οθόνη ή TV μέσω της θύρας HDMI όταν ΔΕΝ υπάρχει κάποιο PC για την αναπαραγωγή των αρχείων ή όταν έχεις πολύ υλικό HD σε εξωτερικούς δίσκους. Με το PC που έχεις αν το συνδέσεις απευθείας πάνω στην 40ρα σου, τότε η προσωπική μου άποψη είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι το W.D. media player...
stabill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Eχε υπόψιν σου οτι αν δεν εχεις ενισχυτη home cinema δεν θα μπορεις να ακουσεις ηχο με το WD... Αναπαραγει ηχο AC3 μονο και αν σκεφθεις οτι 9 στα 10 mkv αρχεια ειναι dts, την "εκατσες"...!!!:shock::shock: Αν ομως εχεις ενισχυτη, το συνδεεις με καλωδιο optical και "καθαρισες". Οτι σου λεω ειναι δοκιμασμενο και αφορα mkv αρχεια μονο. Ειναι καταπληκτικο μηχανηματακι, παντως ενα htpc ισως ειναι η καλυτερη επιλογη (ακριβοτερη βεβαια) με την λογικη οτι μπορεις να παιξεις και οποιο καινουργιο format προκυψει βαζοντας απλα το νεο codec, χωρις να περιμενεις ανανεωσεις firmware. Και αργοτερα του βαζεις κι ενα bluray player!!!:-D:-D Διαλεγεις και παιρνεις!!!!!!!!!!!! Καλο HD!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.