KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κάηκε η ασφάλεια του ups μου(ενα turbo x) και την εβγαλα, εκεινο το κρυσταλλάκι, εχει μαυρισει κτλ, που μπορω να πάρω καινουρια? Θέλω να δω αν εφταιγε αυτο οντως που δεν δουλευει το ups(line interactive) αλλιώς να πάρω καινούριο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά λογικά...
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καιγω εκει πιστευω-οχι Πλαισια και ιστοριες-το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι που σκατα εχω βαλει την καμμενη, αντε να καταλαβει ο ηλεκτρολογας τι θελω αν δεν εχω να του δειξω την παλια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ίσως να λέει στο manual, στη χειρότερη πηγαίνεις στο πλαίσιο σε κάνα τεχνικό και ρωτάς
SlimData Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Επειδη εχω παρει κι εγω 2 turbo ups, ενα 1000 και ενα 1500, και των δυο η συσκευασια ειχε μεσα απο δυο εξτρα ασφαλειες. Το manual δεν λεει τιποτα αλλα αν πας σε κανα πλασιο παιζει να εχουν εστω και καμμενη να σου δωσουν
firewalker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Πόσα Watt είναι το UPS; Λογικά θα είναι βραδέως τήξεως micro 5x20 mm των 2 έως 5 Amperes. Το δικό μου των 600 VA έχει μία Τ4. Που είναι βραδέως τήξεως των 4 Ampere. Συνήθως πάνω στη θήκη γράφει και την ασφάλεια που πρέπει να βάλεις. Μερικά έχουν και δεύτερη για ανταλλακτικό. Πάντως σε όποιο μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και αν πας πρέπει να έχει. http://en.wikipedia.org/wiki/Fuse_(electrical)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.