Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 24''+

Msok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
περιμένω να την φέρει το oc.uk...

μέσα στο Σεπτέμβριο λογικά θα την παραγγείλω, 3 χρόνια εγγύηση, 0 pixel και factory calibrated! :-D

thresh με επεισες θα την παρω και εγω!!!

μονο που αν δεν βγει τοσο καλη οσο λες,θα στη πουλησω να εχεις 2!!!

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει και πολλα περιθωρια αποτυχιας...H-IPS ειναι, η καλυτερη μορφη panel εκει εξω, και δεν ειναι και καινουριο, το ιδιο με την HP και την Apple φοραει, αρα γνωστη καλη ποσοτητα.

Το μονο που μπορει να στραβωσει ειναι να εχει τιποτα backlight bleeding θεμα που ομως κατ'εμε ειναι πολυ υπερβολικα παρουσιασμενο σαν προβλημα...

Δημοσ.

Το Panel που φοραει ειναι το lm240wu4 της LG , που φορανε και οι HP LP2475W , Apple LED Cinema 24" , και ειναι H-IPS. Ελαχιστη σημασια εχει βεβαια το ονομα του, σημασια εχει οτι ειναι IPS...και η Dell ειχε πολυ καιρο να βγαλει τετοια οθονη...

Η τιμη ειναι τσιμπημενη κατα τη γνωμη μου, και θα προτιμουσα 16:9 αλλα η πανευρωπαικη εγγυηση την κανει σημαντικο υποψηφιο να ειναι η οθονη που θα παρω σε 1 μηνα...

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry, τελικά είχες δίκιο για το panel

γιατί 16:9? ποιος ο λόγος να χάνεις 120 pixels? η οθόνη υποτίθεται ότι είναι για επαγγελματίες και έτσι που θέλουν εκτός από ποιότητα χρωμάτων και μεγάλη επιφάνει εργασίας...

γιατί τσιμπημένη? ελάχιστα πιο ακριβή από την HP και την Dell 2408WFP είναι :o

Δημοσ.

Δεν ειμαι επαγγελματιας, απλα ειχα καλομαθει με S-IPS (dell 2005fpw) και τον τελευταιο χρονο ειμαι με CRT, και αρνουμαι να παω σε TN.

Το monitor θα συνδεθει σε hdmi ενισχυτη που δινει σημα και σε 1080p προβολεα, και θα παιρνει εκτος απο το PC, και απο Xbox360. Το να ειναι και το monitor 1920x1080 οπως ο προβολεας απλοποιει αρκετα την κατασταση και αποφευγονται ασυμβατοτητες (ειναι να μη μπλεξεις με τους ενισχυτες κλπ....μπορει τη μια να περναει το σημα 1200p, την αλλη να του στραβωνει του ενισχυτη γιατι ο προβολεας ειναι stand-by και το hdmi splitter θεωρει οτι δε μπορει να δεχτει τετοιο σημα κλπ κλπ)

Επισης οι 120 παραπανω γραμμες, ευπροσδεκτες ειναι στο browsing, αλλα πιστευω αντισταθμιζεται απο την απουσια μαυρων μπαρων στο xbox gaming. Αν την ηθελα για πιο σοβαρη δουλεια την οθονη θα τις εκτιμουσα περισσοτερο.....αλλα τωρα τη θελω απλα για browsing+gaming.

Η τιμη ενταξει δεν ειναι και κακη, απλα τσιμπημενη, και αυτο επειδη εκμεταλευομαστε την τιμη της λιρας στο 1.13...

Απλα την NEC 23" IPS την εχουν δηλωσει 379$....οποτε αν κανει μεχρι 400 ευρω ειναι σεβαστη η διαφορα τιμης με τη dell...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν έχει βγει για αυτό το λόγο, για επαγγελματίες προορίζεται κυρίως...

λογικά θα βολευτείς με κάποιο από τα καινούρια 23αρια 16:9 που δεν έχουν TN Panel :-)

Δημοσ.

αυτα περιμενω....αλλα απο τη μια η samsung ηρθε σε ακριβη τιμη στην Ελλαδα, και το PVA μπορει να ειναι ετη φωτος καλυτερο απο ΤΝ, αλλα IPS δεν ειναι...(και το καλυτερο μαυρο του με αφηνει παγερα αδιαφορο αφου ταινια θα δω μονο στον προβολεα που εχει και καλυτερο(DLP)...) και εχω διαβασει και κακα σχολια για ghosting+input lag.

H NEC στα χαρτια ειναι το ιδανικο για αυτα που ψαχνω....αλλα δε ξερω ποτε θα ερθει και τι θα γινει με τους εδω αντιπροσωπους που τα τελευταια καλα μοντελα της δε τα εφεραν καν....και δεν εχει και την ανεση της πανευρωπαικης εγγυησης της dell για να παρω με κλειστα ματια απο Αγγλια αν δε τη φερουν πχ...

Και την Dell σαν εταιρια την εχω σε καλη εκτιμηση (ασχετα αν η μια και μοναδικη LCD που εχω παρει ηταν Dell, και ψοφησε μολις 3 μηνες εκτος εγγυησης...) Οποτε δεν αποκλειω να παρω και τη Dell....Θα περιμενω αρχες οκτωβριου που τελειωνω εξεταστικη και αναλογα τι εχει γινει με NEC και σε τι τιμη εχει σταθεροποιηθει η Dell, θα δω...

Δημοσ.

υπηρχε και μια philips 24" IPS που την εφερναν μονο καποια γερμανικα e-shops και δεν ειχα ασχοληθει. Αλλα να που εσκασε και στο overclockers!

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-017-PH&groupid=17&catid=510&subcat=

Η τιμη ειναι πολυ καλη! 395 ευρω βγαινει, + μεταφορικα (ποσο ειναι περιπου για οθονη? γιατι βαριεμαι να φτιαξω account...).

16:10

1920x1200

H-IPS (ιδιο panel με την dell και τις αλλες...)

Πολυ καλη τιμη....ψαχνω για κανα review...

Ελλαδα βεβαια δεν υπαρχει πουθενα....ελεος?

ΥΓ: Δεν αντεξα και εκανα ενα fake account απο Greece. 48 λιρες ακομα, δηλαδη 398= 452 ευρω! Best buy?

Δημοσ.

ειναι ενα θεμα η εγγυηση...

Στο ιδιο μαγαζι εχει και την γνωστη περσινη LG 26" IPS μονο 300 λιρες...τζαμπα δηλαδη για IPS και 26" μαλιστα....αλλα ειχε κακο quality control η συγκεκριμενη και ειναι θεμα τυχης τι κομματι θα σου κατσει, οποτε σε συνδιασμο με την απομακρυσμενη εγγυηση δε ξερω αν αξιζει.

Αν η Philips μπορει να βρεθει καπου Ελλαδα παντως,για να εχεις τοπικη εγγυηση, ειναι καλη περιπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...