dazeman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Απο τη παλια δουλεια μου μεινε ενα αρκετα καλο και συγχρονο λαπτοπ (Acer Aspire 5633WLMi). Μεταχειρισμενο βεβαια αλλα την εκανε τη δουλεια του. Ξαφνικα μετα απο ενα μηνα που το χα εγω αρχισε κι εκλεινε μονο του λες κι ειχε χρονοδιακοπτη, καθε 2-3 λεπτα αφου το ανοιγα. Χωρις να κανω τιποτα, στο ντεσκτοπ εβγαινα. Ο χρονος ολο και μειωνοταν, 2 δευτερα ειχε φτασει και τσουπ εκλεινε ωσπου δεν ανοιγε καθολου μετα. Το πηγα σε μαγαζι που κανουν επισκευες και μου ειπαν εχει καει η on-board καρτα γραφικων και θελει αλλαγη Motherboard γιατι δε βγαινει αλλιως. Μου παν σε κανα ebay θα βρω αλλα με αρκετα λεφτα.. Εχει στο νου του κανας γνωστης αν υπαρχει καμια εναλλακτικη λυση να λειτουργησει;; που δε το νομιζω..Τωρα ανοιγει, με ΠΟΛΛΕΣ προσπαθειες, παραδοξως μενει ανοιχτο αλλα η οθονη ειναι παντελως μαυρη.. ... Το χάσαμε το Acer πατριώτη !!! Με το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεις στο δικό μου Acer η διάγνωση είναι: Ή κατεστραμένο σύστημα ψύξης, ή κατεστραμένο mainboard. Παραγγείλανε το σύστημα ψύξης (κόστος 75Ε) που ακόμη δεν έχει έρθει, κι όταν θάρθει και θα το βάλουν επάνω, τότε θα ξέρω να σας πώ. Εάν είναι το mainboard, ...χαιρετίσματα! Για να διαβάσεις τον δίσκο, κάνε ότι σου λέει ο φίλος: ... Καλύτερα πάρε μια usb θήκη 2,5' αλλά να προσέξεις να είναι για ide δίσκο... http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%CE%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C5%D3+%C8%C7%CA%C5%D3&title=2.5%27%27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.