Προς το περιεχόμενο

Freeze σε Vero Pc

Bambachas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης pc

Motherboard Model: MSI MS-7253 K9VGM-V

επεξεργαστης AMD Athlon 64 X2 4200+

Καρτα Γραφικων XFX GeForce 7300 GS

Σκληρος δισκοσ Samsung HD321KJ

Audio Adapter: VIA VT8237A/8251 - High Definition Audio Controller

Network Card: Belkin High-Speed Mode Wireless G USB Network Adapter

101/102-Key or MS Natural Keyboard

BASIC OPTIMAL MOUSE 1.0.A

CRYPTO PC TV-RADIO TUNER III

ΕΝΑ mODEM sAMSUNG

KAI ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ WINDIMILL PRO 385 TOTAL OUTPUT 385W

OS WIndows XP home edition

εχω το παραπανω pc και μου κολαει εντελος και μονο απο το ρεσετ επαναρχεται

Πιο πολυ κολαει οταν πεζω παιχνιδια αλλα δεν σημαινει οτι δεν κολαει στα Windows απλα ΣΤΑ wiNDOWS ΚΟΛΑΕΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ

τΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ OCTABIT KAI και μου αλλαξαν την μητρικη αλλα συνεχισε να κολαει το μονο που αλλαξε ηταν πως παλια οταν τον αφηνα το βραδι ανοικτο τον εβρισκα κολημενο οταν την αλλαξαν δουλευε ολλο το βραδυ χωρις να κολησει

Εγω απο μονοσ μου εχω κανει

Memetest δεν βρηκαν τιποτα

και Format

Δημοσ.

στην καρτα γραφηκων εχω τους drivers που εχει το cd που πηρα μαζι με το pc πιο αλλα εχω δοκιμασσει και αλλους drivers αλλα παλη τιποτα

στην μητρικη επισης τα ιδια

Δημοσ.

Δες από θερμοκρασίες πως πας. Επίσης δες αν έχεις την τελευταία έκδοση του bios. Αν θες αποσύνδεσε οπτικό, cardreader και άσε μόνον την κάρτα γραφικών το σκληρό και τις μνήμες να δουλεύουν και από usb βγάλε ότι έχεις και άσε μόνον ποντίκι και πληκτρολόγιο. Σε safe mode δοκίμασες να δεις αν παγώνει το pc;

• Moderators
Δημοσ.
Επίσης δες αν έχεις την τελευταία έκδοση του bios

To bios αστο για το τελος.Ελεγξε πρωτα ολα τα υπολοιπα.Στην θεση σου θα ξεκινουσα απο μνημες με memtest και στην συνεχεια,τους απανταχου drivers απο vga μεχρι αυτους του mouse.

οταν λες οπτικο ενοεις το dvd player ?

Ναι,αυτο εννοει.

Δημοσ.

Τα εβγαλα ολλα απο το pc αφησα μονο την καρτα γραφικων τις μνημες και τον σκληρο

Δοκιμασα να μπω σε ενα παιχνιδι που κολαγε πιο πολυ συνηθος μετα απο καναμιασωρο κολησε ξανα

Μολις ειχα κανει φορματ ειχα μπει στο site τισ msi και ειχα κανει live update kai bios και motherboard

θερμοκρασιες

gpu 54c χωρις παιχνιδι

cpu 49c

system 39c

core 51c

AUX46C

HD0 33C

EIxa ξεχασει να πω πος ειχα κατεβασει τα windwos 7 και οταν πηγα να κανω install mou εβγαζε μπλε οθονη και ελεγε hardware error και μου πεταγε εναν κωδικο

0χ00000123 και μερικες φορες και 0χ00000124 δεν θημαμε πιο πεταγε πιο πολυ 3 -4 φορες δοκιμασε η το ενα η το αλλο πεταγε

• Moderators
Δημοσ.

EIxa ξεχασει να πω πος ειχα κατεβασει τα windwos 7 και οταν πηγα να κανω install mou εβγαζε μπλε οθονη και ελεγε hardware error και μου πεταγε εναν κωδικο

0χ00000123 και μερικες φορες και 0χ00000124 δεν θημαμε πιο πεταγε πιο πολυ 3 -4 φορες δοκιμασε η το ενα η το αλλο πεταγε

Περα απο το οτι τα windows 7 ειναι rc ακομα,ανεβασω καπου τα memory dumps αφου τα κανεις ενα rar/zip να τα δω.

(c:\windows\minidump και το αρχειο που θα υπαρχει στο c:\windows\ memory.dmp)

Δημοσ.
Περα απο το οτι τα windows 7 ειναι rc ακομα,ανεβασω καπου τα memory dumps αφου τα κανεις ενα rar/zip να τα δω.

(c:\windows\minidump και το αρχειο που θα υπαρχει στο c:\windows\ memory.dmp)

Δεν βρηκα κανενα αρχειο ουτε στο (c:\windows\minidump oute sto c:\windows\memory.dmp

• Moderators
Δημοσ.

Ενεργοποιησε τα dumps(περιεργο που δεν ειναι ενεργοποιημενα αυτοματα)και την επομενη φορα που θα εχεις μπλε οθονη,θα υπαρχουν εκει που σου ειπα και θα μπορεις να τα ανεβασεις για αναλυση.

Δημοσ.

πως να τα ενεργοποιησω?

Για να μου βγαλει μπλε οθανη πρεπει να βαλω το cd ton 7 και λιγο πριν bootarei μου την πεταει αφτο να κανω μονο ετσι θα μου βγαλει μπλε οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...